ΚΥΡΙΑΚΗ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013Στη 1.05 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, και η συγκεκριμένη όψη μπορεί να δημιουργήσει οριστικές ρήξεις σε σχέσεις που αντιμετωπίζουν προβλήματα ή να μας κάνει να μελαγχολήσουμε. Προσοχή χρειάζονται και τα οικονομικά μας. Στις 7.17 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με την Αφροδίτη και ευνοεί την ενασχόληση με το σπίτι και με την προσωπική μας φροντίδα. Στις 20.16 το τετράγωνο Σελήνης – Άρη μπορεί να γίνει αιτία να δημιουργηθούν εντάσεις και διαφωνίες σε τυχόν φιλικές συγκεντρώσεις. Η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας στη συνέχεια μέχρι αύριο το απόγευμα στις 16.04 που θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 20/1/2014).
Η φετινή χρονιά δεν θα είναι εύκολη για σας, καθώς οι υποχρεώσεις σας θα είναι πολύ αυξημένες και θα νιώσετε αρκετά πιεσμένοι. Ωστόσο, αν καταφέρετε να μην δυσανασχετήσετε και να προσπαθήσετε να κάνετε ότι καλύτερο μπορείτε, σίγουρα η αμοιβή σας θα είναι πολύ μεγάλη. Προβλήματα που εκκρεμούν στο οικογενειακό σας περιβάλλον, θα πρέπει να λυθούν μια για πάντα για να μην γίνουν πιο έντονα και έχουν άσχημη κατάληξη. Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει επίσης να προσέχετε ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι αρκετά εσωστρεφή και παρόλο που θα είναι δυναμικά και με όρεξη να κάνουν πολλά πράγματα στη ζωή τους, σπάνια θα αποκαλύπτουν τα σχέδιά τους ακόμα και στους πολύ δικούς τους. Τα κορίτσια ίσως είναι λίγο περισσότερο κοινωνικά. Μπορούν να πετύχουν σε ένα επάγγελμα που σχετίζεται με το γυναικείο φύλο.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Κρίστι Στασινοπούλου, Παναγιώτης Ψωμιάδης, Federico Fellini.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK