ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ

Kριός
Σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επικοινωνία με τους γύρω σας, καθώς είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που θα είναι δύσκολο να λυθούν. Αποφύγετε επίσης να συμμετάσχετε σε ίντριγκες και κουτσομπολιά, και αν πρέπει να στείλετε σημαντικά έγγραφα ή αρχεία, σιγουρευτείτε ότι θα φτάσουν στον σωστό προορισμό.

Ταύρος
Το τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα που επικρατεί σήμερα, μπορεί να σας ωθήσει να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα στην δουλειά σας, με κίνδυνο να κάνετε πολλά λάθη. Ακόμα και σ’ αυτή την περίπτωση αποφύγετε αντιπαραθέσεις και αναλάβετε τις ευθύνες σας. Εξάλλου, μια κακή στιγμή, δεν μπορεί να σας στιγματίσει.

Δίδυμοι
Μια υποτονική διάθεση μπορεί να σας κρατήσει μακριά από δραστηριότητες που πρέπει να γίνουν και που θα βρείτε μπροστά σας αργότερα. Φροντίστε λοιπόν να βρείτε τρόπο να καταπολεμήσετε την «τεμπελιά» σας και να τονώσετε τον οργανισμό σας. Ίσως η σκέψη μιας ευχάριστης συνάντησης το βράδυ, μπορεί να σας βοηθήσει.

Καρκίνος
Ίσως είστε αναγκασμένοι να διεκπεραιώσετε τα επαγγελματικά σας καθήκοντα εξ αποστάσεως, είτε εξαιτίας μιας ίωσης είτε εξαιτίας άλλων υποχρεώσεων. Σ’ αυτή την περίπτωση προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, ώστε να δώσετε σαφείς οδηγίες στους αντικαταστάτες σας. Το βράδυ αναμένεται άκρως ερωτικό.

Λέων
Η σημερινή μέρα συνιστά προσοχή στις οικονομικές διαπραγματεύσεις καθώς είναι πιθανό να συμβεί κάποιο λάθος –ακόμα και στην καταμέτρηση χρημάτων- που θα σας κοστίσει. Αποφύγετε επίσης συναλλαγές με το φιλικό σας περιβάλλον και προσπαθήστε να διατηρήσετε ένα αρμονικό κλίμα με τον σύντροφό σας.

Παρθένος
Η σημερινή μέρα κρύβει «παγίδες» τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Γι’ αυτό καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα σαφείς στην επικοινωνία σας ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, και να αποφύγετε διαμάχες με τον σύντροφό σας ή το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Ζυγός
Η είσοδος της Σελήνης στο συμβατό ζώδιο των Διδύμων σηματοδοτεί ένα ευχάριστο διήμερο για το ζώδιό σας, κατά το οποίο θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε πολλά όνειρά σας. Ωστόσο το τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα συνιστά να παραμείνετε προσγειωμένοι ώστε να αποφύγετε λάθη στη δουλειά σας που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά.

Σκορπιός
Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων σήμερα σας κάνει αρκετά επιφυλακτικούς προς τον περίγυρό σας, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να γίνεστε και επιθετικοί. Από μια πλευρά είναι καλό να προσέχετε ποιον εμπιστεύεστε καθώς μπορεί να διαρρεύσουν κάποια μυστικά σας, από την άλλη όμως ίσως οι επιλογές σας δεν είναι οι πιο σωστές.

Τοξότης
Η Σελήνη περνάει σήμερα στον τομέα των σχέσεών σας και στρέφει το ενδιαφέρον σας στον σύντροφό σας. Ωστόσο το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα συνιστά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τόσο σε αυτά που υπόσχεστε –που μπορεί να μην καταφέρετε να τηρήσετε- όσο και σε αυτά που ακούτε.

Αιγόκερως
Καινούργια εβδομάδα καινούργιες υποχρεώσεις και μάλιστα ιδιαίτερα αυξημένες σας περιμένουν. Βάλτε προτεραιότητες, επιστρατεύστε την πειθαρχία και οργανώστε το χρόνο σας έτσι ώστε να μην εξαντλήσετε τον οργανισμό σας. Σήμερα καλό θα είναι να αποφύγετε σοβαρές συζητήσεις που μπορεί να μην έχουν θετικά αποτελέσματα.

Υδροχόος
Η Σελήνη στους Διδύμους είναι αρκετά ευνοϊκή για σας, και σας δημιουργεί την επιθυμία να καταπιαστείτε με ένα σωρό πράγματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα ή και να προβείτε σε κάποια νέα ξεκίνημα. Προσέξτε ωστόσο τα οικονομικά σας, καθώς η αυξημένη αισιοδοξία σας μπορεί να σας οδηγήσει σε αλόγιστες σπατάλες.

Ιχθείς
Η ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια αποκτά ιδιαίτερη σημασία από σήμερα, και ενώ νιώθετε την ανάγκη να προβείτε σε κάποιες αλλαγές, μάλλον δεν έχετε ξεκαθαρίσει ακριβώς αυτό που θέλετε, με αποτέλεσμα να κινδυνεύετε να κάνετε πράγματα που τελικά δεν θα σας ικανοποιήσουν. Ίσως είναι καλύτερα να το αναβάλλετε για σήμερα.
 

2 comments

2 σχόλια:

 1. Και ερείπιο που ήμουν από πρόβλημα υγείας, στη δουλειά πήγαινα... Έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα, άντε να λείψεις.
  Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση, άσχετη της πρόβλεψης... Διαβάζω ότι σε κάθε γενέθλιο χάρτη, υπάρχει ένας πλανήτης που τον κυβερνά. Το θέμα είναι ότι έχω διαβάσει 2 απόψεις. Η μια λέει ότι ο κυβερνήτης είναι ο πλανήτης του ωροσκόπου και η άλλη ότι είναι ο πλανήτης που κάνει τις περισσότερες όψεις μέσα στον γενέθλιο χάρτη. Ποιό είναι το σωστό; Μήπως υπάρχει κι άλλη παράμετρος που πρέπει να κοιτάμε;
  Συγνώμη αν σε κούρασα.
  Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο κυβερνήτης του ωροσκοπίου σου είναι "συνήθως" ο κυβερνήτης "πλανήτης" του ωροσκόπου. Αυτό όμως δεν είναι απόλυτο. Μπορεί να είναι ο πλανήτης που θεωρείται πιο δυνατός στο ωροσκόπιο. Παράδειγμα: έχω ωροσκόπο Κριό - κυβερνήτης Άρης. Ο Άρης μου είναι στον Λέοντα - κυβερνήτης Ήλιος - ο Ήλιος μου είναι στους Ιχθείς - κυβερνήτης Ποσειδώνας - ο Ποσειδώνας μου είναι στον Σκορπιό - κυβερνήτης Άρης (παραδοσιακός κυβερνήτης πριν την ανακαλυψη του Πλούτωνα. Αφού ο κυβερνήτης του ωροσκόπου μου και του κυβερνήτη του ζωδίου μου (Ποσειδώνα) είναι σε ζώδια του Άρη- θεωρείται κυβερνήτης του ωροσκοπίου μου. Αν θέλεις στείλε μου την ημερομηνία γέννησής σου και ώρα και θα σε κατατοπίσω περισσότερο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK