ΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013Στις 16.04 η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων στο οποίο θα παραμείνει τις επόμενες δυόμισι μέρες. Το διάστημα αυτό θα είμαστε πιο κοινωνικοί και εξωστρεφείς και θα ανταλλάξουμε πολλές πληροφορίες. Στις 19.33 το τετράγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα, συνιστά να είμαστε επιφυλακτικοί και να μην πιστεύουμε ότι ακόμα για να μην πέσουμε θύματα απάτης. Στις 19.53 το τρίγωνο Σελήνης – Ήλιου, είναι κατάλληλο για να αποκατασταθούν διαφορές, να συζητήσουμε θέματα που μας απασχολούν και να βρούμε λύσεις, αλλά και να κανονίσουμε σύντομες εκδρομές.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 21/1/2014).
Θετική αναμένεται η ερχόμενη χρονιά, αφού η διάθεσή σας θα είναι πολύ καλή, με αποτέλεσμα να γίνετε περισσότερο δημοφιλείς και αγαπητοί στους γύρω σας και να προσεγγίσετε πιο εύκολα άτομα που σας είναι χρήσιμα. Εύνοια στην αισθηματική σας ζωή όπου είτε θα επισημοποιήσετε μια σχέση, είτε θα κάνετε μια γνωριμία πολλά υποσχόμενη. Προσοχή στα οικονομικά σας, αποφύγετε επενδύσεις που είναι ριψοκίνδυνες.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα και μέχρι τις 16.03 θα έχουν την Σελήνη στον Ταύρο και πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τα παιδιά που γεννήθηκαν χτες. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 16.04 θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακά και διπλωματικά, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούν την πειθώ τους για να πετυχαίνουν και τους πιο δύσκολους στόχους τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Τέλης Σαβάλας, Φαίδων Γεωργίτσης,  Δημήτρης Πουλικάκος, Christian Dior.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK