ΤΡΙΤΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑΚριός
Το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα σας βοηθά να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας με τον καλύτερο τρόπο και να κατανοήσετε ουσιαστικά ο ένας τον άλλον. Απρόβλεπτες γνωριμίες μπορεί να σας επιφυλάσσουν ενδιαφέρουσες προτάσεις για το μέλλον σας.

Ταύρος
Το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα αλλά και οι θετικές όψεις της Σελήνης σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα από απρόβλεπτες πηγές ή ακόμα και να εξασφαλίσετε μια νέα κρυφή πηγή εσόδων. Φροντίστε ωστόσο να μην αρχίσετε σπατάλες που δεν είναι απαραίτητες.

Δίδυμοι
Ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό σήμερα και υπόσχεται να ενισχύσει τους δεσμούς σας με τα φιλικά σας πρόσωπα. Παράλληλα θα φέρει στο δρόμο σας καινούργια άτομα με τα οποία θα αναπτύξετε δυνατές σχέσεις ή θα σας δώσει την ευκαιρία να προγραμματίσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

Καρκίνος
Σήμερα είναι κατάλληλη μέρα για να διευθετήσετε οικονομικές υποθέσεις, καθώς το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού υπόσχεται να σας εξασφαλίσει κάποια επιπλέον έσοδα που θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε ανειλημμένες υποχρεώσεις σας.

Λέων
Το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, θα ευνοήσει ιδιαίτερα τον τομέα των σχέσεών σας, και αν είστε ελεύθεροι θα φέρει στο δρόμο σας μια σημαντική γνωριμία. Σχέσεις με συνεταίρους ή τον σύντροφό σας μπορούν να βελτιωθούν σημαντικά.

Παρθένος
Ο κυβερνήτης σας Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό σήμερα και σας επιφυλάσσει θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Έτσι, αν ψάχνετε μια δουλειά ίσως βρείτε κάτι πολύ ενδιαφέρον μέσα από εντελώς τυχαία γεγονότα, ή πετύχετε μια σημαντική πώληση που θα σας αποφέρει σημαντικά οφέλη.

Ζυγός
Η θετική όψη που σχηματίζει ο Ερμής με τον Ουρανό σήμερα, αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για την αισθηματική σας ζωή. Πολλοί από σας μπορεί να δεχτείτε μια σοβαρή πρόταση από τον αγαπημένο σας, ή –αν είστε ελεύθεροι- να κάνετε μια αναπάντεχη γνωριμία που θα εξελιχθεί πολύ γρήγορα.

Σκορπιός
Το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, είναι κατάλληλο για να λύσετε επαγγελματικά και οικογενειακά προβλήματα με τον καλύτερο τρόπο. Όσοι αναζητάτε μια νέα στέγη, σήμερα μπορεί να βρείτε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ευκαιρία που θα αποτελέσει την ιδανική επιλογή.

Τοξότης
Το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα, είναι κατάλληλο για να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις τόσο με τον σύντροφό σας, όσο και με άλλα πρόσωπα που μπορούν να σας ωφελήσουν με κάποιο τρόπο. Μια νέα γνωριμία θα αποδειχθεί εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Αιγόκερως
Το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα μπορεί να ευνοήσει κατά πολύ τα οικονομικά σας και να σας φέρει σημαντικά έσοδα είτε από την εκμετάλλευση περιουσιακών σας στοιχείων, είτε από την βοήθεια που θα σας προσφέρει ένα μέλος της οικογένειάς σας. Η ημέρα είναι κατάλληλη και για επενδύσεις.

Υδροχόος
Ο κυβερνήτης σας Ουρανός σχηματίζει μια θετική όψη με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές συζητήσεις ή να κλείσετε συμφέρουσες συμφωνίες με ισχυρά άτομα. Επιπλέον, τώρα μπορείτε να λύσετε τυχόν διαφορές με τον σύντροφό σας.

Ιχθείς
Το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα, μπορεί να αυξήσει σημαντικά τα έσοδά σας και μάλιστα από πηγές που δεν περιμένετε ή από παρασκηνιακές δραστηριότητες. Μακροχρόνιοι στόχοι σας μπορούν επίσης να επιτευχθούν σήμερα, ενώ αναμένεται εύνοια και από το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK