ΤΡΙΤΗ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013Στη 1.13 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή μια όψη που ευνοεί τις συναλλαγές και τις συζητήσεις. Στις 2.49 το εξάγωνο Σελήνης – Ουρανού, επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις σε όσους δραστηριοποιούνται αυτή την νυχτερινή ώρα. Στις 5.13 η σύνοδος Σελήνης – Δία είναι θετική όψη για διαφημίσεις, εμπόριο, και ευνοεί τα ΜΜΕ, τα ταξίδια και την επικοινωνία γενικότερα.
*Το εξάγωνο Ερμή – Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα στις 12.28 είναι μια εξαιρετικά θετική όψη που φέρνει αναπάντεχες συναντήσεις, ευχάριστες ειδήσεις και παράγει ένα καλό κλίμα γενικότερα. Ευνοεί περισσότερο τα ζώδια του αέρα (Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους) και της φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες).

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 22/1/2014).
Ο κοινωνικός, επαγγελματικός και αισθηματικός τομέας ευνοούνται ιδιαίτερα φέτος. Η γενναιοδωρία σας θα γίνει εμφανής στα φιλικά σας πρόσωπα, τα οποία θα υποστηρίξουν κάθε σας προσπάθεια. Οποιαδήποτε συλλογική εργασία, θα γεμίσει ευχάριστα το χρόνο σας και θα σας προσφέρει ικανοποίηση. Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να μελετήσετε θέματα που σας ενδιαφέρουν ή να παρακολουθήσετε σεμινάρια που θα αποδειχθούν ωφέλιμα στην πορεία. Η σχέση με τον σύντροφό σας θα γίνει ακόμα πιο ισχυρή, ενώ αν είστε ελεύθεροι θα κάνετε μια λαμπρή γνωριμία.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα εύστροφα και ευφυή. Θα αποκτήσουν καλούς και ισχυρούς φίλους που θα τους προσφέρουν σημαντική βοήθεια, ενώ και η τύχη δεν θα λείψει από το πλευρό τους. Επιτυχία αναμένεται σε πρωτοποριακά επαγγέλματα.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Δέσποινα Γλέζου, Νίκος Αναστόπουλος, Μίμης Δομάζος, Λόρδος Βύρων.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK