ΤΕΤΑΡΤΗ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013


Στις 13.42 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη, μια θετική όψη που μας παρέχει ενέργεια και δύναμη να ολοκληρώσουμε τις δουλειές μας όσο δύσκολες κι αν είναι. Ωστόσο στη συνέχεια και μέχρι αύριο το πρωί στις 5.00 η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας, οπότε καλό είναι να μην ξεκινήσουμε καινούργιες δραστηριότητες.
*Σήμερα επίσης σχηματίζεται το τρίγωνο Ερμή – Δία, μια ιδιαίτερα θετική όψη. Διαβάστε πώς θα επηρεάσει η συγκεκριμένη όψη το ζώδιό σας εδώ.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 23/1/2014).
Το τρίγωνο Ερμή – Δία που σχηματίζεται στον ετήσιο χάρτη σας, επιφυλάσσει θετικές προοπτικές σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Έτσι, μέσα στους επόμενους δώδεκα μήνες, θα καταφέρετε να βάλετε μια τάξη στα επαγγελματικά σας και στα οικονομικά σας, χάρη στις προσπάθειές σας αλλά και χάρη στη βοήθεια της τύχης. Μέσα από επαφές με σημαντικά άτομα θα ανακαλύψετε νέες προοπτικές στη ζωή σας, ενώ και στον αισθηματικό τομέα, θα επιλέξετε το άτομο που σας ταιριάζει καλύτερα και θα δημιουργήσετε μια σταθερή σχέση.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι ιδιαίτερα εύστροφα και ευφυή. Θα αποκτήσουν καλούς και ισχυρούς φίλους που θα τους προσφέρουν σημαντική βοήθεια, ενώ και η τύχη δεν θα λείψει από το πλευρό τους. Επιτυχία αναμένεται σε πρωτοποριακά επαγγέλματα.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:

Μύρωνας Στρατής, πριγκίπισσα Καρολίνα του Μονακό, Jeanne Moreau, Édouard Manet.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK