ΠΕΜΠΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου στις 5.00 το πρωί όπου θα παραμείνει για τις επόμενες δυόμισι μέρες. Το διάστημα αυτό θα ασχοληθούμε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια και θα αναζητήσουμε επαφές με άτομα με τα οποία νιώθουμε περισσότερο οικεία. Στις 8.36 το τρίγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα είναι ευνοϊκό για δουλειές που χρειάζονται καλλιτεχνικές ή διαισθητικές ικανότητες, ενώ η συγκεκριμένη όψη μας κάνει να νιώθουμε πιο ευχάριστα. Ωστόσο αμέσως μετά το επερχόμενο τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού που θα ολοκληρωθεί στις 15.45 απαιτεί προσοχή, καθώς μπορεί να γίνει προάγγελος αρνητικών γεγονότων.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 24/1/2014).
Το ενδιαφέρον σας εστιάζεται στην επαγγελματική σας ζωή τους επόμενους δώδεκα μήνες, όπου φαίνεται ότι είστε αποφασισμένοι να προβείτε σε αλλαγές. Ίσως οι ώρες που αφιερώνετε στη δουλειά σας είναι πολύ περισσότερες σε σχέση με τις αποδοχές σας και νιώθετε ότι η αξία σας δεν αναγνωρίζεται. Αυτό θα σας κάνει να αναζητήσετε κάτι άλλο, με καλύτερες προϋποθέσεις. Μέχρι να γίνει αυτό αποφύγετε τις εντάσεις και τους εκνευρισμούς και μην ξεσπάτε σε άτομα που δεν σας φταίνε και κυρίως στον σύντροφό σας, αν δεν θέλετε να έχετε κι άλλα προβλήματα.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα και μέχρι τις 4.59 θα έχουν Σελήνη στους Διδύμους και κοινά χαρακτηριστικά με τα παιδιά που γεννήθηκαν χτες. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 5.00 με την Σελήνη στον Καρκίνο, θα είναι πιο ευαίσθητα και θα νιώθουν ασφάλεια κοντά σε οικεία τους πρόσωπα. Το σπίτι και η οικογένεια θα αποτελεί το καταφύγιό τους. Μπορεί να αναλάβουν μια οικογενειακή επιχείρηση ή να δημιουργήσουν μόνα τους μια επιχείρηση που θα μείνει αργότερα στα παιδιά τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Λήδα Πρωτοψάλτη, Θάνος Τζάνης, Neil Diamond, Nastassja Kinski.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK