ΠΕΜΠΤΗ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ

Κριός
Οικογενειακά ζητήματα θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα και ίσως απαιτήσουν να αφιερώσετε μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου σας. Το απόγευμα το τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού συνιστά να δείξετε κατανόηση τόσο στα οικεία όσο και στα φιλικά σας πρόσωπα, ώστε να αποφύγετε εντάσεις που μπορεί να πάρουν άσχημες διαστάσεις.

Ταύρος
Η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου νωρίς το πρωί και σας φέρνει ευχάριστες ειδήσεις και ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Το απόγευμα το τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού μπορεί να γίνει αιτία να ξυπνήσουν άσχημες αναμνήσεις που θα χαλάσουν τη διάθεσή σας.

Δίδυμοι
Η είσοδος της Σελήνης στον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου μπορεί να φέρει μια προσωρινή ανάσα στα οικονομικά σας, αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην δημιουργήσετε αυταπάτες ότι τα προβλήματά σας τελείωσαν και αρχίσετε τις σπατάλες, γιατί σύντομα θα βρεθείτε εκτεθειμένοι.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνάει στο δικό σας ζώδιο νωρίς το πρωί και σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Η θετική όψη του Ποσειδώνα θα σας γεμίσουν ενθουσιασμό και ενέργεια το πρωί, ωστόσο το απόγευμα ίσως θα νιώσετε αρκετά πιεσμένοι, καθώς αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στις αυξημένες υποχρεώσεις σας.

Λέων
Η Σελήνη από τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας κάνει περισσότερο ευάλωτους και ευαίσθητους σήμερα, ενώ συνιστά να προσέχετε και την υγεία σας. Το απόγευμα καλό θα είναι να προσέχετε τις μετακινήσεις σας καθώς υπάρχει αυξημένη τάση ατυχημάτων.

Παρθένος
Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο και τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, ευνοεί τις προσπάθειες που κάνετε για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Η βοήθεια των φίλων μπορεί να είναι πολύτιμη. Το απόγευμα, προσέξτε τα οικονομικά σας και μην σπαταλήσετε χρήματα χωρίς λόγο.

Ζυγός
Το ενδιαφέρον σας σήμερα είναι στραμμένο στην καριέρα σας, όπου βλέπετε ότι με λίγη προσπάθεια μπορείτε να πετύχετε σημαντικά επιτεύγματα και να ανεβείτε στην κλίμακα της ιεραρχίας. Φροντίστε όμως να μην παραμελήσετε τον σύντροφό σας που μπορεί να διαμαρτυρηθεί έντονα.

Σκορπιός
Η είσοδος της Σελήνης στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου, μπορεί πραγματικά να σας αναγεννήσει σήμερα. Όλες οι υποθέσεις σας εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο και η αισιοδοξία σας ανεβαίνει στα ύψη. Ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού είναι εφικτός αυτή τη στιγμή, αρκεί να σιγουρευτείτε ότι μπορείτε να λείψετε από τη δουλειά σας.

Τοξότης
Η Σελήνη από τον Καρκίνο, σας παροτρύνει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να προσπαθήσετε να ρυθμίσετε εκκρεμότητες που δεν παίρνουν άλλη αναβολή. Η σχέση με τον σύντροφό σας χρειάζεται μια τονωτική ένεση που μπορείτε να την εξασφαλίσετε, δείχνοντάς του την αφοσίωσή σας.

Αιγόκερως
Η Σελήνη στο πολικό ζώδιο του Καρκίνου από νωρίς το πρωί, στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σύντροφό σας. Με την θετική όψη του Ποσειδώνα μπορείτε να προγραμματίσετε μια ξεχωριστή ρομαντική βραδιά για τους δυο σας και να προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να διατηρήσετε μια αρμονική ατμόσφαιρα.

Υδροχόος
Η εργασία σας μπορεί να «βγαίνει» εξαιρετικά εύκολα τις πρωινές ώρες, γεγονός που σας επιτρέπει να κάνετε σχέδια για το απόγευμα. Ωστόσο, το τετράγωνο Σελήνης – Ουρανού είναι πιθανό να προκαλέσει ανατροπές στο πρόγραμμά σας και να αλλάξει τελείως τα σχέδιά σας.

Ιχθείς
Η είσοδος της Σελήνης στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου, σας ταιριάζει απόλυτα και σας επιτρέπει να ασχοληθείτε σήμερα με θέματα που σας δίνουν χαρά. Η δημιουργικότητά σας είναι τόσο αυξημένη που μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για ένα καλό αποτέλεσμα. Προσέξτε μόνο μην ενδώσετε σε σπατάλες που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK