Προβλέψεις για την εβδομάδα από 26 Ιανουαρίου – 2 Φεβρουαρίου 2013
(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:  ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ.
Στις 27 Ιανουαρίου πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα που σχετίζεται με την εκπαίδευση, τα παιδιά, το θέατρο, την προβολή, τον έρωτα, τον αθλητισμό και τις ηγετικές φυσιογνωμίες. Έτσι το επόμενο δεκαπενθήμερο θα αναδειχθούν θέματα που σχετίζονται με τη φύση του ζωδίου, τα οποία θα μας απασχολήσουν έντονα. Η συμμετοχή του Ερμή στην Πανσέληνο προσδίδει αίσθηση λογικής, ενώ ο Δίας εγγυάται ουσιαστικές συζητήσεις προκειμένου να βρεθούν οι κατάλληλες λύσεις. Δυστυχώς, η αρνητική συμμετοχή του Κρόνου, θα μας αφήσει ξανά μια «πικρή» γεύση, καθώς θα δημιουργήσει για άλλη μια φορά νέα συρρίκνωση στην οικονομία που θα επηρεάσει τον τρόπο ζωής και το βιοτικό μας επίπεδο. Τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν περισσότερο είναι αυτά του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) ενώ οι Κριοί, Δίδυμοι, Ζυγοί, Τοξότες θα αποδειχθούν οι πλέον ωφελημένοι.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Θετική η Πανσέληνος για το ζώδιό σας, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τα μεγαλόπνοα σχέδιά σας. Τα γεμάτο φεγγάρι του Ιανουαρίου θα σας βοηθήσει να έρθετε σε καλύτερη επαφή με τον εσωτερικό κόσμο σας και να θέσετε σε προτεραιότητα τις βαθύτερες ανάγκες σας. Καθώς το φαινόμενο σχηματίζει τρίγωνο με τον αστερισμό σας, θα εξισορροπήσει αρκετά την κατάσταση και θα σας βοηθήσει να κάνετε μια επανεκτίμηση των γεγονότων. Έτσι, θα μπορέσετε να αποφασίσετε τι σας ενδιαφέρει περισσότερο, ώστε να αφιερώσετε χρόνο και να δημιουργήσετε τις συνθήκες που επιθυμείτε.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Το σπίτι και η οικογένεια βρίσκονται στο «στόχαστρο» της Πανσελήνου στις 27 Ιανουαρίου και αποτελούν την «Αχίλλειο πτέρνα σας» αυτή την περίοδο. Η προσπάθειά σας να ξεφύγετε από τον «βάλτο» δεν είναι απλά μια τάση φυγής, αφού αντικατοπτρίζει την βαθύτερη κατανόηση των αναγκών σας για ένα νέο τρόπο ζωής. Οι φίλοι σας θα παίξουν θετικό ρόλο στην εξέλιξή σας, ενώ θα αποκομίσετε περισσότερα οφέλη αν εργαστείτε συλλογικά, για ένα κοινό σκοπό. Κάτω από το φώς του φεγγαριού «ξεφορτώνεστε» κάθε τι που σας δέσμευε, ακόμα και αν κάτι τέτοιο δεν γίνεται ανώδυνα! 

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η Πανσέληνος στις 27 διάκειται θετικά με το ζώδιό σας και θα μπορούσε να φέρει μια απρόσμενη επαγγελματική επιβράβευση μέσα από περίεργες συνθήκες. Η επικοινωνιακή σας δεινότητα βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο και σε συνδυασμό με την παραδοσιακή ευχάριστη και αισιόδοξη διάθεσή σας φέρνει καλά αποτελέσματα στην εργασία σας. Είναι σκόπιμο να μείνετε ανοιχτοί σε συζητήσεις που αφορούν μακροπρόθεσμα σχέδια, που θα συμβάλλουν σημαντικά στην οικονομική σας ασφάλεια. Τα απρόβλεπτα ταξίδια-πνευματικά αλλά και πραγματικά- αποτελούν το βασικό χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου, που ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών σας.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Καθώς η Πανσέληνος φωτίζει τα κακώς κείμενα στον τομέα των κτήσεων και των οικονομικών θα χρειαστεί να παραμείνετε πιστοί στη διαχείριση του προϋπολογισμού σας και να αποφύγετε περιττά έξοδα. Μην εμπιστεύεστε τις σειρήνες που σας προτείνουν συμμετοχή σε σχέδια γρήγορου πλουτισμού μέσα από αφερέγγυες διαδικασίες που έχουν έντονο το στοιχείο του ρίσκου. Αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε και όλα θα πάνε καλά. Θα κάνετε μετακινήσεις και ταξίδια μέσα από τα οποία θα δημιουργήσετε νέες φιλικές επαφές με άτομα με τα οποία θα νιώσετε αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση. 

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Αν έχετε αποφασίσει να απαλλαγείτε για πάντα από καταστάσεις ή σχέσεις που σας «πνίγουν» ή λειτουργούν σαν τροχοπέδη στην εξέλιξή σας, μπορείτε να προχωρήσετε σε τελεσίδικες αποφάσεις με την Πανσέληνο στον αστερισμό σας. Να είστε επιφυλακτικοί σε καινούργιες γνωριμίες που δείχνουν να σας καλύπτουν πλήρως, αλλά μακροπρόθεσμα μάλλον θα σας διαψεύσουν. Τις ημέρες πριν και μετά το φαινόμενο που κορυφώνεται στις 27 του μήνα, φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση, αποφεύγοντας την έλλειψη ύπνου και την ανθυγιεινή διατροφή ή το ποτό. Σύντομα θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και τον καλό εαυτό σας!

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Η Πανσέληνος στις 27 του μήνα επηρεάζει το ασυνείδητο και τον βαθύτερο ψυχισμό σας με συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Στον επαγγελματικό τομέα η διάθεσή σας για αλλαγές παίρνει άρωμα φυγής καθώς νιώθετε να βουλιάζετε στην ρουτίνα της καθημερινότητας. Προσπαθήστε να αποφύγετε την παγίδα των αρνητικών σκέψεων και συνδυάστε ένα επαγγελματικό ταξίδι με αναψυχή και διασκέδαση. Όσον αφορά στον αισθηματικό τομέα η περίοδος που διανύουμε δεν εγγυάται σταθερότητα, γεγονός που πιθανότατα οφείλεται στην ανάγκη σας για περιπέτεια. Θα είναι δύσκολο να μείνετε αφοσιωμένοι σε ένα και μόνο πρόσωπο, καθώς θα σας «πολιορκούν» πολλοί «πειρασμοί».

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η Πανσέληνος στις 27 του μήνα πρωτοστατεί στον αστρολογικό χάρτη της εβδομάδας και φωτίζει τους στόχους σας αλλά και το φιλικό σας περιβάλλον. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, η δημοτικότητά σας θα είναι αρκετά αυξημένη και οι άνθρωποι που σας περιτριγυρίζουν θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις που θα επηρεάσουν θετικά το μέλλον σας. Εύνοια θα υπάρξει και στην προσωπική ζωή σας και αν είστε ελεύθεροι θα κάνετε μια αξιόλογη γνωριμία που θα βασίζεται στην καλή επικοινωνία και θα σας εξασφαλίζει σοβαρές προοπτικές όπως υπόσχεται η θετική συμμετοχή του Δία. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Στις 27 του μήνα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Λέοντα και το μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σας, που αντιπροσωπεύει την καριέρα σας. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε την προσωπική αξία σας και θα αναγνωριστεί η συνεισφορά σας. Επιπλέον, η συμμετοχή του Ερμή αλλά και του Δία, υπόσχεται ένα οικονομικό όφελος που θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Εκεί που θα πρέπει να προσέξετε είναι να μην παραμελήσετε τις οικογενειακές υποχρεώσεις σας και κυρίως να μην εγκαταλείψετε ένα ηλικιωμένο μέλος που έχει ανάγκη από τη φροντίδα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στις 27 Ιανουαρίου είναι πολύ θετική για σας, αφού διαμορφώνεται στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα κινητοποιηθείτε για τους στόχους σας και παράλληλα θα απολαύσετε τις περιπέτειες που είναι το «στοιχείο σας». Ένα ταξίδι ακόμα και χωρίς πρόγραμμα, θα σας προσφέρει σημαντικές εμπειρίες ενώ αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια εκπαίδευση ή να αναζητήσετε την τύχη σας σε μια άλλη χώρα, με την θετική συμμετοχή του Δία η επιτυχία σας είναι εξασφαλισμένη. Αν είστε ελεύθεροι, ένας μεγάλος έρωτας θα σας οδηγήσει στο εξωτερικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 27 Ιανουαρίου, ενεργοποιεί τον άξονα των οικονομικών σας και σας δίνει την ευκαιρία να διαπραγματευτείτε εκ νέου τυχόν χρέη και οφειλές και να πετύχετε μια ευνοϊκή ρύθμιση. Αν ανήκετε στην κατηγορία των Αιγόκερων που δεν έχουν τέτοιες εκκρεμότητες, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα ωφεληθείτε από κερδοφόρες επενδύσεις. Εύνοια θα υπάρξει και στον αισθηματικό τομέα, όπου αν είστε ελεύθεροι θα υποκύψετε σε έναν ερωτικό πειρασμό, ενώ πολλοί από σας θα επιστρέψετε σε μια αγάπη που δεν έχετε ξεχάσει. Προσοχή στις παράνομες περιπέτειες που αποκαλύπτονται με το φως της Πανσελήνου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 27 Ιανουαρίου στο πολικό ζώδιο του Λέοντα, πρόκειται να επηρεάσει τις σχέσεις σας που χρειάζονται μια τονωτική ένεση. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις τόσο με τον σύντροφό σας όσο και με συνεργάτες σας και θα αποφασίσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Με τη θετική συμμετοχή του Δία είναι δύσκολο να διαλυθούν σχέσεις, επομένως το πιο πιθανό να είναι να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις και επισημοποιήσεις. Καλό θα είναι όμως να μην παραμελήσετε την δουλειά σας, ώστε να αποφύγετε προβλήματα που μπορεί να σας δημιουργήσει ο Κρόνος.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 27 Ιανουαρίου στον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας χορηγεί την απαραίτητη ενέργεια που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις αυξημένες υποχρεώσεις σας το επόμενο δεκαπενθήμερο. Έτσι, οι ανταμοιβές στον χώρο της εργασίας σας θα είναι ανάλογες των προσπαθειών σας, ενώ αν σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια ανεξάρτητη εργασία, οι συνθήκες σας ευνοούν. Παράλληλα, μπορείτε να φροντίσετε τον εαυτό σας, να ανανεώσετε την εμφάνισή σας κάνοντας αλλαγές που θα σας φτιάξουν τη διάθεση ή να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα γυμναστικής -διατροφής που θα τονώσει τον οργανισμό σας.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK