ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ


-->


Κριός
 Το τρίγωνο Ήλιου-Δία που σχηματίζεται σήμερα είναι ιδανικό για να ανανεώσετε τις σχέσεις σας με τους φίλους σας και να περάσετε μια χαλαρή μέρα με ψώνια, συζητήσεις και άλλες ευχάριστες δραστηριότητες. Το βράδυ η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα, σας καλεί να το ρίξετε έξω μαζί με τον αγαπημένο σας.

Ταύρος
Το τρίγωνο Ήλιου – Δία είναι κατάλληλο για να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να ομορφύνετε τη ζωή σας με συμφέρουσες αγορές, αρκεί φυσικά να μην το παρακάνετε. Η Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα μετά τις 16.20 σας καλεί να αφιερώσετε χρόνο στο σπίτι και την οικογένειά σας.

Δίδυμοι
Ο Δίας από το ζώδιό σας σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο σήμερα και σας επιφυλάσσει ευχάριστες στιγμές. Αν μάλιστα αποφασίσετε ένα σύντομο ταξίδι ενόψει του Σαββατοκύριακου, είναι σίγουρο ότι θα περάσετε τέλεια. Το απόγευμα με την Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

Καρκίνος
Το τρίγωνο Ήλιου – Δία που σχηματίζεται σήμερα, σας επιτρέπει να αισιοδοξείτε για την πορεία των οικονομικών σας, και να προγραμματίσετε τον τρόπο με τον οποίο θα αποπληρώσετε κάποια χρέη. Παράλληλα, και η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα, μπορεί να σας φέρει κέρδη από πηγές που δεν περιμένετε.

Λέων
Η σημερινή μέρα σας επιφυλάσσει όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας και τους φίλους σας χάρη στο τρίγωνο που διαμορφώνει ο Ήλιος με τον Δία. Μετά το απόγευμα με την είσοδο της Σελήνης στο δικό σας ζώδιο, η αυτοπεποίθησή σας αποκορυφώνεται, και καλό θα είναι να μην προσπαθήσετε να εκμεταλλευτείτε κάποιες καταστάσεις προς όφελός σας.

Παρθένος
Το τρίγωνο Ήλιου – Δία σας ευνοεί ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα, και αυτό είναι ένα γεγονός που πρέπει να εκμεταλλευτείτε όσο καλύτερα μπορείτε. Το βράδυ η Σελήνη στον Λέοντα προσφέρεται για μοναχικές και χαλαρωτικές στιγμές που θα σας βοηθήσουν να φορτίσετε τις μπαταρίες σας.

Ζυγός
Το τρίγωνο Ήλιου – Δία που σχηματίζεται σήμερα, ευνοεί την προσωπική σας ζωή και σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε στο έπακρο την παρέα των φίλων σας αλλά και του συντρόφου σας. Αν είστε ελεύθεροι, μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πολύ σοβαρό.

Σκορπιός
Το τρίγωνο Ήλιου – Δία που σχηματίζεται σήμερα, σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένειά σας, και να τακτοποιήσετε κάποια θέματα σχετικά με την ακίνητη περιουσία σας. Η είσοδος της Σελήνης στο Λέοντα από τις 16.20 θα σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς, με αποτέλεσμα να έχετε αρκετές επιτυχίες στην βραδινή σας έξοδο.

Τοξότης
Το τρίγωνο Ήλιου – Δία που σχηματίζεται σήμερα, κάνει την ημέρα σας πολύ ενδιαφέρουσα, αφού σας δίνει την ευκαιρία να συναντηθείτε με φίλους και γνωστούς ή να κάνετε μια μικρή εκδρομή που θα σας τονώσει. Αν είναι απαραίτητο να κάνετε επαγγελματικές συζητήσεις, θα εξελιχθούν πολύ θετικά.

Αιγόκερως
Το τρίγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Δία σήμερα, σας δίνει την ευκαιρία να συνάψετε μια σημαντική συμφωνία από την οποία θα εξασφαλίσετε σημαντικά κέρδη. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποιες επενδύσεις σήμερα είναι κατάλληλη μέρα να συλλέξετε τις σχετικές πληροφορίες. Μια ερωτική γνωριμία είναι πολύ πιθανή.

Υδροχόος
Το τρίγωνο που διαμορφώνει ο Ήλιος από το ζώδιό σας με τον Δία σήμερα, σας δίνει την ευκαιρία να σκεφτείτε το μέλλον μιας σημαντικής σχέσης που υπάρχει στη ζωή σας. Αν πάλι είστε ελεύθεροι, το βράδυ ίσως κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Ιχθείς
Το τρίγωνο που σχηματίζει ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Δίας με τον Ήλιο σήμερα, στρέφουν το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένεια, όπου μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές με φιλική παρέα. Φυσικά αν προτιμάτε μπορείτε να μείνετε μόνοι σας ώστε να ολοκληρώσετε μια δημιουργική εργασία.


1 comment

1 σχόλιο:

  1. Μακάριιιι! Να ολοκληρωθεί και η εύνοια της τύχης που έλεγα!
    Πολλά φιλιά κι ευχαριστώ!
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK