ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ

Κριός
Η νέα εβδομάδα ξεκινάει ευχάριστα για σας, αφού δεν υπάρχουν δύσκολες επιρροές, γεγονός που σας επιτρέπει να εργάζεστε με όρεξη και κέφι. Παρόλα αυτά ο νους σας τριγυρίζει στον σύντροφό σας ή σε κάποια φιλικά πρόσωπα τα οποία ανυπομονείτε να συναντήσετε.

Ταύρος
Η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη, είναι πιθανό να σας δημιουργήσει μια νευρικότητα σχετικά με υποθέσεις που αφορούν το σπίτι ή την οικογένειά σας. Κάντε υπομονή και προσπαθήστε να φανείτε ψύχραιμοι ώστε να μην πληγώσετε άτομα που δεν σας φταίνε.

Δίδυμοι
Η ημέρα είναι κατάλληλη για να συζητήσετε οικονομικές υποθέσεις με άτομα που έχουν κάποιες γνώσεις και μπορούν να σας βοηθήσουν να βάλετε μια τάξη στα έσοδα και τα έξοδά σας. Ωστόσο, προσέξτε τη συμπεριφορά σας γιατί ίσως υπάρχει μια νευρικότητα χωρίς εμφανή λόγο.

Καρκίνος
Τα οικονομικά σας είναι αυτά που σας απασχολούν περισσότερο σήμερα και ίσως πρέπει να πάρετε κάποιες αποφάσεις ειδικά αν έχετε χρέη που δεν μπορείτε να αποπληρώσετε. Η βοήθεια του συντρόφου σας μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική και να σας λύσει αρκετά προβλήματα.

Λέων
Η αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιό σας με τον Άρη, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στις σχέσεις σας, αν δεν βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας. Γι’ αυτό φροντίστε να μείνετε ήρεμοι και μην «ξύνετε» τα νύχια σας για καβγάδες.

Παρθένος
Αν νιώθετε ότι το Σαββατοκύριακο δεν ήταν αρκετό για να ξεκουραστείτε, ή αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα υγείας, ίσως η καλύτερη λύση είναι να πάρετε μια μέρα άδεια, προκειμένου να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας. Αν τελικά πάτε στη δουλειά σας, αποφύγετε διαφωνίες και εντάσεις που μπορεί να πάρουν άσχημη τροπή.

Ζυγός
Τα συναισθήματά σας και η διάθεσή σας σήμερα είναι πολύ καλά και ψάχνετε να βρείτε τρόπους να επισκεφτείτε φίλους και γνωστούς και να μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές. Μην αμελήσετε ωστόσο και τον σύντροφό σας που διεκδικεί κι αυτός τον ελεύθερο χρόνο σας.

Σκορπιός
Είναι η ώρα να ανταμειφθείτε για την επαγγελματική προσφορά σας και να ακούσετε τα θετικά σχόλια των ανωτέρων σας. Φροντίστε να δείξετε την κατάλληλη διπλωματία ώστε να έχετε τα καλύτερα δυνατά οφέλη. Αποφύγετε εντάσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Τοξότης
Ευχάριστα ξεκινάει για σας η εβδομάδα και φαίνεστε αποφασισμένοι να υλοποιήσετε όλες τις φιλοδοξίες σας όσο ανέφικτες κι αν φαίνονται. Η τύχη είναι στο πλευρό σας και με λίγη προσωπική προσπάθεια, μπορείτε να δείτε σημαντικές επιτυχίες.

Αιγόκερως
Η ρύθμιση των οικονομικών σας υποχρεώσεων μπορεί να παρουσιάζει ιδιαίτερες δυσκολίες, είναι όμως απαραίτητη, γι’ αυτό φροντίστε να μην αναβάλλετε για αύριο ότι μπορείτε να κάνετε σήμερα. Αν σας οφείλουν χρήματα, προσπαθήστε να τα εισπράξετε χωρίς άλλη αναβολή.

Υδροχόος
Ο Άρης από το ζώδιό σας σχηματίζει αντίθεση με τη Σελήνη, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις προσωπικές – και όχι μόνο – σχέσεις σας. Φροντίστε να διατηρήσετε ένα αρμονικό κλίμα, ώστε να αποφύγετε ρήξεις που θα είναι δύσκολο να αποκατασταθούν.

Ιχθείς
Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι αρκετά αυξημένες και τρέχετε για να προλάβετε όσα πρέπει να κάνετε. Προσέξτε λοιπόν μην καταπονήσετε τον οργανισμό σας και φροντίστε να εκπληρώστε τα καθήκοντά σας με έναν σωστό προγραμματισμό και όχι με άγχος.

2 comments

2 σχόλια:

 1. Έτσι ακριβώς όπως τα λες! Μέσα έπεσες και στα δύο, ζώδιο κι ωροσκόπο! :)
  Καλή εβδομάδα και πολλά φιλιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Χαίρομαι να πέφτω μέσα ειδικά όταν πρόκειται για ευχάριστα...
   καλή εβδομάδα και φιλιά!

   Διαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK