ΤΡΙΤΗ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ


Κριός
H Σελήνη από την Παρθένο στρέφει το ενδιαφέρον σας στη δουλειά σας και συνιστά να προσέχετε την συμπεριφορά σας ώστε να αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σας. Εύνοια υπάρχει σε οικονομικές υποθέσεις, γι’ αυτό η μέρα ενδείκνυται και για τυχόν επενδύσεις.

Ταύρος
Η Σελήνη από το συμβατό ζώδιο της Παρθένου, σας ευνοεί στον αισθηματικό τομέα. Μέχρι το μεσημέρι θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας, καθώς υπάρχει πιθανότητα να ενδώσετε σε σπατάλες. Το βράδυ θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις από πρόσωπα που βρίσκονται μακριά σας.

Δίδυμοι
Το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σας, μπορεί να σας δημιουργήσει την επιθυμία να απέχετε από κουραστικές δραστηριότητες και να χαλαρώσετε στη θαλπωρή του σπιτιού. Η διάθεσή σας φτιάχνει μετά το μεσημέρι, όπου μπορείτε να πετύχετε στόχους που έχουν ιδιαίτερη σημασία για σας.

Καρκίνος
Η Σελήνη από την Παρθένο, σας δίνει περισσότερο «διαύγεια» από ότι συνήθως, γεγονός που θα σας βοηθήσει να θριαμβεύσετε σε σοβαρές συζητήσεις. Ένα σύντομο ταξίδι μπορεί να πραγματοποιηθεί για επαγγελματικούς λόγους. Το βράδυ αναμένεται άκρως ερωτικό.

Λέων
Σήμερα έχετε την ευχέρεια να χειριστείτε σωστά υποθέσεις που αφορούν στα οικονομικά σας, αρκεί να μην ενδώσετε σε παροτρύνσεις για περιττά έξοδα. Το απόγευμα είναι κατάλληλο για επαφές με άτομα που σας εγγυώνται ευχάριστες στιγμές ή μπορούν να σας βοηθήσουν σε μια προσωπική εργασία.

Παρθένος
Η Σελήνη περνάει στο δικό σας ζώδιο τα ξημερώματα και αυτό σας δίνει ένα συναίσθημα ευφορίας. Καλό θα είναι βέβαια να μην επαναπαυτείτε –κυρίως στον επαγγελματικό τομέα- και δημιουργήσετε άσκημη εντύπωση. Το απόγευμα, αναμένονται ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό ή μια νέα γνωριμία για τους ελεύθερους.


Ζυγός
Η είσοδος της Σελήνης στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας παροτρύνει να αποσυρθείτε από τις συνηθισμένες σας δραστηριότητες και να σκεφτείτε πώς θα ενεργήσετε προκειμένου να πετύχετε στόχους που ονειρεύεστε. Υπάρχουν άτομα δίπλα σας που μπορούν να σας βοηθήσουν, αρκεί να τους δώσετε την ευκαιρία.

Σκορπιός
Η Σελήνη από το συμβατό ζώδιο της Παρθένου, σας δίνει την ευκαιρία να πετύχετε κάποια φιλόδοξα σχέδιά σας αλλά και να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους που μπορούν να σας προσφέρουν σημαντική βοήθεια. Το απόγευμα βγείτε έξω γιατί σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Τοξότης
Ο κυβερνήτης σας Δίας σχηματίζει τετράγωνο με την Σελήνη, γεγονός που μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα στη δουλειά το πρωί. Ωστόσο, το απόγευμα μπορείτε να αποκομίσετε σημαντικά οφέλη και μάλιστα από κρυφές πηγές. Οι σχέσεις – φιλικές ή αισθηματικές – που θα δημιουργηθούν σήμερα, θα έχουν καλή εξέλιξη.

Αιγόκερως
Η Σελήνη από τον ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, εγγυάται σήμερα ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με νομικές υποθέσεις, μελέτες, ή με το εξωτερικό. Οι εμπειρίες που θα αποκτήσετε σήμερα θα είναι ιδιαίτερα θετικές, ενώ αν έχετε γραφειοκρατικές εκκρεμότητες θα ολοκληρωθούν άμεσα.

Υδροχόος
Τα οικονομικά σας αρχίζουν να ανακάμπτουν από σήμερα, γεγονός που οφείλεται όχι μόνο στην τύχη αλλά και στην δική σας θετική αντιμετώπιση. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποιες επενδύσεις ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να τις τολμήσετε. Φιλικά πρόσωπα είναι πρόθυμα να σας βοηθήσουν.

Ιχθείς
Οι προσωπικές σχέσεις σας, αποκτούν ιδιαίτερη βαρύτητα με την είσοδο της Σελήνης στην Παρθένο. Έτσι, θα πρέπει να φροντίσετε να εξασφαλίσετε την αρμονία χωρίς να προβάλλετε απαιτήσεις και αξιώσεις που μπορεί να χαλάσουν την ατμόσφαιρα. Αν είστε ελεύθεροι, μια γνωριμία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK