ΠΕΜΠΤΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013


Στις 14.15 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη και η συγκεκριμένη όψη συνιστά να αποφύγουμε υπερβολές και ψώνια που μπορεί να μην μας ικανοποιήσουν αργότερα. Στη συνέχεια η Σελήνη βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι και αύριο τα ξημερώματα στις 3.11 που θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού.
*Σήμερα σχηματίζεται και το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού που συνιστά προσοχή στις μετακινήσεις, ενώ είναι πιθανό να επιφέρει προβλήματα στην επικοινωνία και δυσάρεστες ειδήσεις.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 3/1/2014).
Το τετράγωνο Ερμή – Ουρανού που σχηματίζεται την ημέρα των γενεθλίων σας, συνιστά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τους επόμενους δώδεκα μήνες, ώστε να μην έρθετε αντιμέτωποι με δυσάρεστα γεγονότα. Ωστόσο το γεγονός ότι ο Ουρανός είναι ένας πλανήτης απρόβλεπτος μπορεί να σας δημιουργήσει ξαφνικές αναταραχές για τις οποίες δεν θα είσαστε προετοιμασμένοι. Το καλυτερο που έχετε να κάνετε, - κυρίως αν πρόκειται για αλλαγές που αφορούν στο οικογενειακό σας περιβάλλον – θα είναι να αποδεχτείτε τα όποια γεγονότα και να προσπαθήσετε να συμβιβαστείτε με αυτά. Σύντομα θα διαπιστώσετε πώς ότι γίνεται είναι για το καλό σας.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, θα είναι αρκετά εκκεντρικά και θα ξεχωρίζουν για τις ικανότητές τους. Ποτέ δεν θα ακολουθούν την πεπατημένη οδό, αλλά θα κάνουν την διαφορά προωθώντας σχέδια και ιδέες εντελώς πρωτοποριακά. Αναμένεται να διαπρέψουν σε τομείς προχωρημένους για την εποχή τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Γιώργος Καραμίχος, Άγγελος Μπασινάς, Έλενα Κατρίτση, Michael Schumacher.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK