ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ

Κριός
Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να διεκπεραιώσετε εκκρεμότητες και να φέρετε εις πέρας δουλειές που απαιτούν προσοχή στη λεπτομέρεια. Μπορείτε επίσης να κάνετε μερικές αλλαγές στη δουλειά σας που θα συμβάλλουν στην αύξηση της παραγωγικότητάς σας.

Ταύρος
Αν σκέφτεστε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, σήμερα θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε και να ολοκληρώσετε κάθε γραφειοκρατική διαδικασία. Η σχέση με τον σύντροφό σας αποκτά ιδιαίτερη σημασία αυτή την ημέρα, και αν είστε ελεύθεροι, μια σημαντική γνωριμία θα τονώσει το ηθικό σας.

Δίδυμοι
Με την Σελήνη στον τομέα του σπιτιού σας, μπορείτε σήμερα να κάνετε κάποιες μικρές αλλαγές και να τακτοποιήσετε ή να αναμορφώσετε τον χώρο σας ώστε να γίνει περισσότερο λειτουργικός. Η ενασχόληση με τις ανάγκες των μελών της οικογενείας σας θα σας χαλαρώσει.

Καρκίνος
Σήμερα έχετε μεγάλες πιθανότητες να κάνετε σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις που θα έχουν μια ευτυχή κατάληξη. Οι γνωριμίες που θα κάνετε επίσης θα αποδειχθούν σημαντικές για το μέλλον σας, ενώ αν επιθυμείτε να ταξιδέψετε με τον σύντροφό σας, σήμερα μπορείτε να κανονίσετε τις λεπτομέρειες.

Λέων
Τα οικονομικά σας συνεχίζουν και σήμερα να σας απασχολούν και ίσως πρέπει να πάρετε κάποιες σοβαρές αποφάσεις σχετικά με την διαχείρισή σας. Αν δεν αντιμετωπίζετε τέτοιου είδους προβλήματα, είναι πολύ πιθανό να λάβετε ένα σημαντικό ποσό σήμερα, θα πρέπει όμως να προσέξετε πώς θα τα διαχειριστείτε.

Παρθένος
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας και σας δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε πολλούς στόχους σας σήμερα. Μην αφήσετε τίποτα στη τύχη του, αφού η λογική σας θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε κάποιες καταστάσεις. Προσπαθήστε να ενισχύσετε τους δεσμούς σας με όσα άτομα σας ενδιαφέρουν.


Ζυγός
Η σημερινή μέρα μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα απαιτητική, γι’ αυτό καλό θα είναι να προσπαθήσετε να κάνετε τις πιο επείγουσες δουλειές ώστε να μην καταπονήσετε τον οργανισμό σας. Στην προσωπική σας ζωή ο σύντροφός σας μπορεί να σας στηρίξει σε κάποιες προσωπικές σας υποθέσεις, αρκεί να τον αφήσετε να επέμβει.

Σκορπιός
Ευχάριστα θα κυλήσει η σημερινή μέρα για σας, αφού η διάθεσή σας είναι αρκετά ανεβασμένη και νιώθετε ότι μπορείτε να πετύχετε τα πάντα. Πραγματικά θα νιώσετε έντονα την υποστήριξη των ανωτέρων σας, γεγονός που θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας. Εύνοια και στην προσωπική σας ζωή.

Τοξότης
Η δουλειά σας έχει προτεραιότητα σήμερα, και εκτός από τις προσωπικές σας προσπάθειες που θα είναι αξιέπαινες, θα νιώσετε και την υποστήριξη των  ατόμων που μπορούν να σας προωθήσουν σε μια καλύτερη θέση. Στην προσωπική σας ζωή, κάποιες μικροδιαφορές με τον σύντροφό σας, θα λυθούν χωρίς προβλήματα.

Αιγόκερως
Οι επαφές με άτομα του εξωτερικού μπορούν να σας προσφέρουν μεγάλες ικανοποιήσεις σήμερα, ενώ αν σκέφτεστε να κάνετε οι ίδιοι ένα ταξίδι, ίσως ξεκινήσετε σήμερα τις διαδικασίες. Εύνοια θα υπάρξει και σε νομικές υποθέσεις που μπορεί να σας φέρουν μεγάλα κέρδη.

Υδροχόος
Η σημερινή μέρα απαιτεί να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να τακτοποιήσετε οφειλές που εκκρεμούν. Αν σκέφτεστε να κάνετε κάποιες επενδύσεις, οι πληροφορίες που θα πάρετε σήμερα θα σας βοηθήσουν να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Ιχθείς
Ο ρομαντισμός και η αισιοδοξία σας είναι τονισμένα, γεγονός που θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας σήμερα. Αν είστε ελεύθεροι, μια νέα γνωριμία θα αποδειχθεί εξαιρετική, αφού πέρα από τη φυσική έλξη, θα υπάρξει και απόλυτη ταύτιση απόψεων.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK