ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013Στις 3.11 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Ζυγού, στο οποίο θα παραμείνει για τις επόμενες δυόμισι μέρες. Το διάστημα αυτό θα αναζητήσουμε την αρμονία σε όλες τις σχέσεις μας και θα μας απασχολήσει περισσότερο η όμορφη πλευρά της ζωής, η συντροφικότητα και η ισορροπία. Ωστόσο η αντίθεση που θα σχηματίσει η Σελήνη με τον Ουρανό στις 11.52 είναι προάγγελος κακών ειδήσεων και ανατρεπτικών γεγονότων που μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα να διαλυθούν σχέσεις και συνεργασίες που δεν έχουν γερά θεμέλια. Στις 14.08 το τετράγωνο Σελήνης – Ερμή, φέρνει ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις και δεν ευνοεί εμπορικές συμφωνίες και οικονομικές συναλλαγές. Στις 16.36 η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με Δία, μια όψη που βοηθάει την επικοινωνία και μπορεί να λύσει παρεξηγήσεις και να επαναφέρει την ισορροπία στις σχέσεις, ενώ λίγο αργότερα – στις 16.43 το τρίγωνο Σελήνης – Άρη μας χορηγεί ενέργεια και δύναμη να αγωνιστούμε για τους στόχους μας. Στις 20.10 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και συνιστά να προσέχουμε την συμπεριφορά μας.
*Σήμερα επίσης σχηματίζεται το τρίγωνο Άρη – Δία. Πρόκειται για μια εξαιρετικά θετική όψη που βοηθά στην επίτευξη των στόχων και επαναφέρει την αρμονία σε κάθε σχέση. 
*Διαβάστε πώς θα επηρεάσει αυτή η όψη το ζώδιό σας εδώ. 

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 4/1/2014).
Το τρίγωνο Άρη – Δία που σχηματίζεται στα γενέθλιά σας, εγγυάται μια θετική χρονιά, κατά την διάρκεια της οποίας θα αγωνιστείτε περισσότερο και θα πετύχετε πολλούς στόχους σας. Τα επαγγελματικά σας και τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν σημαντική βελτίωση, γεγονός που θα σας χαροποιήσει. Έτσι, το δεύτερο εξάμηνο, θα ενδιαφερθείτε περισσότερο για τα προσωπικά σας και πολλοί από σας θα επισημοποιήσετε μια μακροχρόνια σχέση, ενώ όσοι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα και μέχρι τις 3.10 τα ξημερώματα θα έχουν Σελήνη στην Παρθένο και κοινά χαρακτηριστικά με τα παιδιά που γεννήθηκαν χτες. Τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά τις 3.11 με την Σελήνη στον Ζυγό θα είναι περισσότερο συντροφικά και θα λειτουργούν καλύτερα όταν συνεργάζονται με άλλους, παρά μόνα τους. Το τρίγωνο Άρη – Δία και στις δυο περιπτώσεις θα τα βοηθήσει να κατακτήσουν υψηλές θέσεις.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Ανδρέας Βγενόπουλος, Λάκης Αλεξάνδρου Ισαάκ Νεύτων, Jacob Ludwig Carl Grimm.

1 comment

1 σχόλιο:

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK