Προβλέψεις για την εβδομάδα από 5 - 11 Ιανουαρίου 2013
(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΕ … ΜΕΤΡΟ.
Ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 6 του μήνα και εξάγωνο με τον Κρόνο στις 7 και δημιουργεί καλύτερες προοπτικές για την επιχειρηματικότητα και τα οικονομία. Ωστόσο, τίποτα δεν θα «χαριστεί» σε κανέναν, αν δεν κάνει ο ίδιος σοβαρές προσπάθειες, όπως προτείνει το τετράγωνο Άρη-Κρόνου που  διαμορφώνεται στις 7 Ιανουαρίου. Στις 9 του μήνα η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 2  Φεβρουαρίου. Το διάστημα αυτό η αντιμετώπισή μας απέναντι στα χρήματα αλλά και στον έρωτα θα γίνει πιο σοβαρή και υπεύθυνη, χωρίς ωστόσο να χάσουμε τον ρομαντισμό και την ευαισθησία μας αφού στις 10/1 η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Τέλος στις 11 Ιανουαρίου η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, υπόσχεται καλύτερες επαγγελματικές προοπτικές για τα ζώδια της Γης και του Νερού (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθύς).


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Ο επαγγελματικός τομέας τονίζεται, καθώς με την Αφροδίτη και τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας δοθεί η ευκαιρία να προβάλλετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, για τα οποία θα ανταμειφθείτε πλουσιοπάροχα. Ωστόσο, θα πρέπει να διατηρήσετε την αυτοκυριαρχία σας, ώστε να επικρατήσετε στους αντιπάλους σας. Αν σκέφτεστε να κάνετε μια καινούργια συνεργασία, σιγουρευτείτε ότι έχετε βρει το κατάλληλο άτομο. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται μέσα από δραστηριότητες που σας ευχαριστούν και σας ταιριάζουν. Οι επαφές με τους φίλους σας αποκτούν ενδιαφέρον και δίνουν καινούργιο νόημα στην ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Η εβδομάδα θα κυλήσει ήρεμα και ευχάριστα, καθώς βρίσκεστε σε φάση που μπορείτε να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας, τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Η Νέα Σελήνη και η Αφροδίτη στον αρμονικό Αιγόκερω επιβραβεύουν τις προσπάθειές σας. Μια σειρά από ευχάριστες εκπλήξεις θα κάνουν την καθημερινότητα συναρπαστική. Η τύχη θα είναι μαζί σας σε κάθε βήμα και θα σας οδηγήσει στο κατάλληλο μέρος τη σωστή στιγμή, ώστε να κάνετε τις γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων σας. Αν είστε ελεύθεροι προετοιμαστείτε για μια νέα, ρομαντική σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Με τη Νέα Σελήνη και την Αφροδίτη στον τομέα της ασφάλειας (Αιγόκερως), μπορείτε να πετύχετε θαύματα. Η θεά τύχη θα είναι στο πλευρό σας και θα βοηθά ώστε όλα να εξελίσσονται μέσα από τυχαία γεγονότα χωρίς να καταβάλλετε ιδιαίτερες προσπάθειες. Οι αλλαγές στα επαγγελματικά, στα αισθηματικά, αλλά και στο οικογενειακό περιβάλλον θα αποδειχθούν θετικές. Τώρα μπορείτε να επανεξετάσετε τις επενδύσεις σας αλλά και να βάλετε σε εφαρμογή στρατηγικές που θα σας παρέχουν μια μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας και σταθερότητας.  Τα οικονομικά σας «απογειώνονται» μέσα από μια επιτυχημένη επαγγελματική συμφωνία.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Νέα Σελήνη και Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων συμμαχούν για να φέρουν προτάσεις για νέες συνεργασίες που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σας. Ωστόσο προτού συμφωνήσετε, προσδιορίστε τα όρια τα δυνατοτήτων σας και μην αναλάβετε περισσότερα από όσα αντέχετε. Η αισθηματική σας ζωή ευνοείται ιδιαίτερα. Αν είστε ελεύθεροι σίγουρα θα ζήσετε μια φλογερή ιστορία, ενώ αν είστε δεσμευμένοι, μπορείτε να κάνετε σχέδια για το γάμο σας ή για ένα δεύτερο ταξίδι του μέλιτος. Η περίοδος είναι πολύ ελπιδοφόρα καθώς έχετε την προστασία ατόμων που στηρίζουν τα σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω αλλά και η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο προαναγγέλλουν θαυμάσιες εξελίξεις για τα επαγγελματικά σας. Με λίγη καλή προσπάθεια μπορείτε να κτίσετε γερά θεμέλια για το μέλλον σας. Ωστόσο μην ξεχνάτε ότι το «αργά και σταθερά» είναι η καλύτερη τακτική για να μπορείτε να καλύπτετε τις υποχρεώσεις σας. Εσείς θα πρέπει να επεξεργαστείτε τις προσφορές και τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και να αποφασίσετε τι σας ταιριάζει περισσότερο. Η αύξηση των εσόδων σας θεωρείται δεδομένη, αλλά η διαχείριση των οικονομικών σας είναι δύσκολη υπόθεση.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Κάτι φαίνεται να αλλάζει προς το καλύτερο με την είσοδο της Αφροδίτης και τη δημιουργία της Νέας Σελήνης στον πιο ερωτικό τομέα του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Η libido σας βρίσκεται σε πολύ υψηλά επίπεδα και σε συνδυασμό με την επιτακτική ανάγκη να προβείτε σε σημαντικές αισθηματικές αλλαγές, νιώθετε έτοιμοι να μετακινήσετε βουνά. Το θετικό στην όλη φάση είναι ότι έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτό και δεν σας φοβίζει τίποτα. Η αισθηματική σας ζωή φέρνει ικανοποιήσεις μέσα από νέες σχέσεις, από την  επισημοποίηση του δεσμού σας ή από τον ερχομό ενός μωρού!

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Το σπίτι και η οικογένεια έχουν προτεραιότητα από τις 9 Ιανουαρίου μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου, καθώς η δική σας Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω. Το διάστημα αυτό θα είστε περισσότερο ευαισθητοποιημένοι στις ανάγκες των δικών σας, με αποτέλεσμα να «κλέψετε» χρόνο, χρήμα και ενέργεια από άλλες, εξίσου σημαντικές υποχρεώσεις σας. Ωστόσο, με τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 11/1 στο ίδιο ζώδιο, θα έχετε την ευκαιρία να ρυθμίσετε τη ζωή σας όπως θέλετε, να απελευθερωθείτε από «βαριές» ευθύνες και να ακολουθήσετε τις προοπτικές που εμφανίζονται στα επαγγελματικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Ο «συνωστισμός» των πλανητών στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας κορυφώνεται με την είσοδο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω στις 9 του μήνα αλλά και με την Νέα Σελήνη στις 11/1. Έτσι, για το επόμενο δεκαπενθήμερο, η καθημερινότητά σας θα γίνει πιο εύκολη, ενώ παράλληλα θα μπορείτε να απολαμβάνετε τα απλά πράγματα της ζωής. Οι επαφές με τα φιλικά σας πρόσωπα καθώς και οι νέες γνωριμίες θα πολλαπλασιαστούν και όσοι είστε ελεύθεροι, θα γνωρίσετε ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο. Επιπλέον, θα υπάρξουν ευκαιρίες για μετακινήσεις καθώς επίσης και αποτελεσματική επικοινωνία στις συναλλαγές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Με την είσοδο της Αφροδίτης στο δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 9 του μήνα, το ενδιαφέρον σας στρέφεται στα οικονομικά σας και πλέον αναζητάτε λύσεις που θα  εξασφαλίσουν την μακρόχρονη ευημερία σας. Μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αποταμιεύσετε χρήματα και να δημιουργήσετε τα κατάλληλα αποθέματα ώστε να νιώσετε ασφαλείς. Άλλωστε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στον ίδιο τομέα στις 11/1, σας βοηθά να κλείσετε εκκρεμότητες και να αποκτήσετε μια νέα πηγή εσόδων που θα δώσει το «φιλί της ζωής» στα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η πορεία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από τις 9 Ιανουαρίου μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου  τονίζει την γοητεία σας και την καλή σας διάθεση. Ωστόσο, με τόσους πλανήτες συγκεντρωμένους στο ζώδιό σας, μπορεί να εκδηλώσετε μια εγωιστική τάση που θα «φρενάρει» τα πρόσωπα που προσπαθούν να σας πλησιάσουν. Προσέξτε γιατί είναι κρίμα τώρα που σας δίνεται η ευκαιρία να δημιουργήσετε μια όμορφη σχέση, να δώσετε λανθασμένες εντυπώσεις. Ευτυχώς, η Νέα Σελήνη στις 11 σας βοηθά να βγάλετε στην επιφάνεια τη δημιουργικότητά σας αλλά και να ακολουθήσετε τη φωνή της καρδιάς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Ο Άρης συνεχίζοντας την πορεία του στο ζώδιό σας,  σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο στις 7 του μήνα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα. Ωστόσο με την βοήθεια της Αφροδίτης από τις 9 Ιανουαρίου μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε σωματικά και ψυχικά. Θα αναγνωρίσετε την αξία σας και τις δυνατότητές σας ώστε να ενισχύσετε την αυτοπεποίθησή σας και να περάσετε στην «επίθεση». Με τη Νέα Σελήνη στις 11/1 μπορεί να αναβιώσει ένας παλιός έρωτας ή να δημιουργήσετε μια σχέση που θα πρέπει να μείνει κρυφή.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Οι φιλοδοξίες και τα όνειρά σας αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά, αφού η είσοδος της Αφροδίτης στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω από τις 9 Ιανουαρίου δημιουργεί μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου το κατάλληλο κλίμα για να πετύχετε τους στόχους σας. Τα άτομα που βρίσκονται δίπλα σας, είτε ανήκουν στο φιλικό περιβάλλον είτε τα συναντάτε για πρώτη φορά, μπορούν να σας εξασφαλίσουν την ευημερία με πολλούς τρόπους. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 11 απλά επιβεβαιώνει ότι ανοίγεται μπροστά σας μια νέα επαγγελματική πορεία που μπορεί να σας ανεβάσει πολύ ψηλά.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK