ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013


Η Σελήνη σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη στη 1.13 τα ξημερώματα, μια θετική όψη που ευνοεί το γυναικείο φύλο, την ομορφιά αλλά και τις οικονομικές συναλλαγές. Στη συνέχεια βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι και τις 8.09 που περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού. Τις επόμενες δυόμισι μέρες που θα βρίσκεται εκεί θα είμαστε περισσότερο επικεντρωμένοι σε οικονομικά θέματα αλλά και σε ερωτικά. Στις 10.05 το τρίγωνο Σελήνης – Ποσειδώνα είναι ιδανικό για συναισθηματικές συζητήσεις, αλλά και για ενασχόληση με καλλιτεχνικές δραστηριότητες ή φιλανθρωπίες.
*Σήμερα επίσης σχηματίζεται η σύνοδος Ερμή – Πλούτωνα που συνιστά να είμαστε προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας απέναντι στους άλλους. Από την στάση μας εξαρτάται η θετική ή η αρνητική έκβαση οποιασδήποτε υπόθεσης.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 6/1/2014).
Οι επόμενοι δώδεκα μήνες προβλέπονται αρκετά περιπετειώδεις για σας. Η ανάγκη σας να δημιουργήσετε ένα σταθερό υπόβαθρο, θα σας ωθήσει να αγωνιστείτε με όλες τις δυνάμεις σας προκειμένου να πετύχετε το ... “ακατόρθωτο”, το οποίο μάλιστα είναι απόλυτα εφικτό. Τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στην προσωπική σας ζωή θα απολαύσετε την επιτυχία σας, ενώ η άνοδος των οικονομικών σας θα σας επιτρέψει να προγραμματίσετε μια δαπανηρή αγορά.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα μέχρι τις 8.08 το πρωί, θα έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τα παιδιά που γεννήθηκαν χτες. Αυτά που θα γεννηθούν μετά τις 8.09 με την Σελήνη στον Σκορπιό θα είναι περισσότερο επίμονα στους στόχους τους και θα προσπαθήσουν -με επιτυχία- να εξασφαλίσουν μια άνετη ζωή. Οι καλλιτεχνικές ενασχολήσεις θα επηρεάσουν θετικά την ψυχολογία τους.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Άρης Σαμολαδάς, Αποστολία Ζώη, Γιάννης Δημαράς, Σπύρος Χαριτάτος, Θέμος Αναστασιάδης, Ζαν ντ’ Αρκ (Ιωάννα της Λωραίνης), Ρόουαν Άτκισον (Mr. Bean).


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK