ΔΕΥΤΕΡΑ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013


Τέσσερα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και μπορεί να δημιουργήσει διαφωνίες και παρεξηγήσεις ή ακόμα και εντάσεις που μπορεί να πάρουν βίαιες διαστάσεις γι' αυτό θα πρέπει να προσέχουμε τη συμπεριφορά μας. Είκοσι λεπτά αργότερα το εξάγωνο Σελήνης – Πλούτωνα ευνοεί τις συγκροτημένες προσπάθειες καθώς επίσης και τις ερωτικές σχέσεις. Στη 1.06 το εξάγωνο Σελήνης – Ερμή είναι κατάλληλο για εργασίες που απαιτούν σκέψη και συγκέντρωση ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα η σύνοδος Σελήνης – Κρόνου είναι ιδιαίτερα καλή μόνο για κινήσεις που είναι ώριμες και μελετημένες. Στις 13.31 το εξάγωνο Σελήνης – Ήλιου προοιωνίζει τα καλύτερα για τις σχέσεις μεταξύ των δυο φύλων, αλλά και για τις επαγγελματικές προσπάθειες. Η Σελήνη στη συνέχεια βγαίνει σε κενό πορείας μέχρι αύριο το πρωί στις 10.28 που θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη.
*Σήμερα σχηματίζεται και το εξάγωνο Ερμή – Κρόνου, που ευνοεί τις επαγγελματικές προσπάθειες και την επικοινωνία, αλλά και το τετράγωνο Άρη – Κρόνου που απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή καθώς μπορεί να προκαλέσει πάσης φύσεως ατυχήματα.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 7/1/2014).
Η φετινή χρονιά απαιτεί σοβαρές προσπάθειες και μελετημένες κινήσεις, ώστε να μπορέσετε θετικά αποτελέσματα στις προσπάθειές σας. Είναι πολύ πιθανό να θελήσουν να μπουν στο δρόμο σας πολλά άτομα που θα δημιουργήσουν εμπόδια τα οποία θα ξεπεράσετε μόνο με την επιμονή σας και φυσικά χωρίς στοιχεία εκδικητικότητας. Στην προσωπική σας ζωή μια σχέση σοβαρή μπορεί να επισημοποιηθεί φέτος, ενώ οι ελεύθεροι θα κάνετε μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα θα κυνηγούν τους στόχους τους με επιμονή και θα προγραμματίζουν τις κινήσεις τους με τέτοιο τρόπο, που ο κίνδυνος της αποτυχίας θα είναι αισθητά μειωμένος. Ωστόσο θα πρέπει να προσέχουν τα ατυχήματα και τις “τρικλοποδιές” που θα προσπαθήσουν να τους βάλουν άλλοι στο δρόμο τους. Εύνοια στην προσωπική τους ζωή.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Τάσσος Παπαδόπουλος, Χρήστος Θηβαίος, Lewis Hamilton.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK