ΤΡΙΤΗ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2013Στις 10.28 η Σελήνη περνάει στο ζώδιο του Τοξότη, στο οποίο θα παραμείνει τις επόμενες δυόμισι μέρες. Το διάστημα αυτό θα είμαστε πιο γενναιόδωροι, πιο αισιόδοξοι και πιο χαρούμενοι, ακόμα και χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Στις 12.34 η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και η συγκεκριμένη όψη δημιουργεί ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, γι’ αυτό καλό θα είναι να είμαστε επιφυλακτικοί σε ότι βλέπουμε ή ακούμε. Στις 18.29 το τρίγωνο Σελήνης – Ουρανού, ευνοεί συναντήσεις και συζητήσεις που γίνονται απρογραμμάτιστα ενώ δεν αποκλείεται να μας φέρει ευχάριστες ειδήσεις. Τέλος στις 22.05 η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Δία και συνιστά να αποφεύγουμε υπερβολές και σπατάλες χωρίς σκέψη.

Πρόβλεψη για όσους έχουν γενέθλια σήμερα:
(Αφορά πρόβλεψη από σήμερα μέχρι τις 8/1/2014).
Η φετινή χρονιά είναι κατάλληλη για να προετοιμάσετε το πρόγραμμά σας και τις κινήσεις που θα σας ανοίξουν τον δρόμο για την επιτυχία. Κατά την διάρκεια των επόμενων δώδεκα μηνών, θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα έρθετε σε επαφή με άτομα που μπορούν να βοηθήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας. Τα οικονομικά σας θα υποστούν κάποιες διακυμάνσεις, γι’ αυτό καλό θα είναι όταν λαμβάνετε περισσότερα χρήματα, να βάζετε κάτι στην άκρη για τις δύσκολες στιγμές. Στον αισθηματικό τομέα, θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί σε νέες γνωριμίες.

Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα:
Τα παιδιά που θα γεννηθούν σήμερα, μέχρι τις 10.27 θα έχουν Σελήνη στον Σκορπιό και αρκετά κοινά χαρακτηριστικά με τα παιδιά που γεννήθηκαν χτες. Αυτά που θα γεννηθούν μετά τις 10.28 θα έχουν Σελήνη στον Τοξότη και θα είναι πιο αισιόδοξα και χαρούμενα και δύσκολα θα παραιτούνται από τις προσπάθειές τους να κατακτήσουν τους στόχους τους. Ωστόσο θα πρέπει να είναι επιφυλακτικά στην ερωτική τους ζωή.

Διάσημοι που έχουν γενέθλια σήμερα:
Πάνος Φαλάρας, Elvis Prisley, David Bowie, Errikos Sliman.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK