ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Προβλέψεις για τα ζώδια ΚΡΙΟΣ
Ο κυβερνήτης σας Άρης περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από τις 2 Φεβρουαρίου, και σας προκαλεί κάποια νωθρότητα, με αποτέλεσμα να αναβάλλετε σημαντικές πρωτοβουλίες για αργότερα. Έτσι, ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο μπορείτε να συλλέξετε πληροφορίες και να ενημερωθείτε για θέματα που σας ενδιαφέρουν, αλλά όσον αφορά τη δράση, μάλλον θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα. Παρόλα αυτά η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο από την ίδια μέρα, σας κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς και οι φίλοι όχι μόνο δεν θα στερηθούν την παρουσία σας, αλλά θα ενταχθούν στην καθημερινότητά σας ή ακόμα και στην οικογένειά σας. Επιπλέον, μέσα από συλλογικές δραστηριότητες θα έχετε την ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματά σας ή να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο με το οποίο θα ερωτευτείτε κεραυνοβόλα. Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθείς από τις 5 του μήνα, αυξάνει την διαίσθησή σας και σχεδόν καθοδηγεί με ένα μαγικό τρόπο τα βήματά σας. Έτσι μέχρι και τις 20 του μήνα, θα μπορείτε να αξιολογείτε σωστά κάθε πληροφορία και να προετοιμάζετε τις επόμενες κινήσεις σας. Ωστόσο όπως είπαμε δεν είναι ακόμα ώρα για δράση. Άλλωστε η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 23/2 μέχρι και τις 18/3 δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα.ΤΑΥΡΟΣ
Ο Φεβρουάριος μπορεί να θεωρηθεί ένας καλός μήνας για σας, αφού ήδη από τις 2 του μήνα, ο Άρης αποχωρεί από τον τομέα της καριέρας σας από όπου σας δημιουργούσε ένα σωρό προβλήματα και μπελάδες, και παραχωρεί τη θέση του στην Αφροδίτη, που σαν κυβερνήτης του ζωδίου σας, θα φροντίσει να διορθώσει ό,τι εμπόδια σας δημιούργησε ο Άρης. Έτσι, όσον αφορά στα επαγγελματικά σας τουλάχιστον, θα καταφέρετε να διακριθείτε και να απολαύσετε την εύνοια της τύχης μέχρι τις 25 του μήνα, ενώ γύρω στις 6-7 είναι πολύ πιθανό να έχετε και ένα απρόβλεπτο οικονομικό όφελος. Επιπλέον, η είσοδος του Άρη και του Ερμή στο θετικό για σας ζώδιο των Ιχθύων, στις 2 και 5 του μήνα αντίστοιχα, θα έχει ως αποτέλεσμα να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο, αλλά και να πετύχετε στόχους και φιλοδοξίες που έχετε αφήσει στην άκρη εδώ και αρκετό διάστημα. Ωστόσο, επειδή θα κάνετε και νέες γνωριμίες καλό θα είναι να μην ανοίγεστε με την πρώτη ευκολία στους γύρω σας, τουλάχιστον το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, καθώς είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείτε από τα φαινόμενα και να σχηματίσετε λανθασμένες εντυπώσεις. Τέλος, η εξαιρετική Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 25 του μήνα, θα σας σημάνει την ολοκλήρωση των σχεδίων σας που σχετίζονται με το εξωτερικό, με νομικές υποθέσεις, ή με την έκδοση κάποιου έργου σας, γεγονός που θα αλλάξει ριζικά τη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Άρης μαζί με τον κυβερνήτη σας Ερμή περνούν στις 2/2 και 5/2 αντίστοιχα στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου και στρέφουν το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά σας καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Η αλήθεια μάλιστα είναι ότι πρέπει να επιστρατεύσετε όλη τη διπλωματία σας προκειμένου να «ανιχνεύσετε» τις προθέσεις κάποιων ατόμων που μπορούν να επηρεάσουν την πορεία σας. Από τις 2 μέχρι και τις 9 Φεβρουαρίου, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ίντριγκες και δολοπλοκίες εις βάρος σας, ή απλά κάποια άτομα να προσπαθήσουν να σας αποπροσανατολίσουν, ώστε να αφήσετε σημαντικές εκκρεμότητες, πράγμα το οποίο φυσικά θα σας δημιουργήσει προβλήματα. Ευτυχώς για σας η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου στις 2 του μήνα, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 25 για να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε την ήρα από το στάρι, ενώ γύρω στις 7 το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία από το ζώδιό σας, θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ευνοϊκό όχι μόνο για τα επαγγελματικά σας, αλλά και για την προσωπική σας ζωή. Η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 10 μπορεί να ανοίξει τον δρόμο σε όσους από εσάς ενδιαφέρεστε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό ή ψάχνετε την κατάλληλη στιγμή για να επισημοποιήσετε μια σχέση σας. Αλλαγές στο οικογενειακό σας περιβάλλον αναμένονται με την Πανσέληνο που σχηματίζεται στις 25/2.
Πρόταση για να ενισχύσετε την τύχη σας αυτό το μήνα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το πέρασμα του Άρη (στις 2), του Ερμή (στις 5), του Ήλιου (στις 18) και της Αφροδίτης (στις 25) στο ζώδιο των Ιχθύων, οπωσδήποτε θα αποδειχθεί εξαιρετικά ευνοϊκό για σας, αφού οι συγκεκριμένες πλανητικές μετακινήσεις θα σημάνουν το τέλος των οικονομικών σας προβλημάτων και την αρχή μιας νέας πορείας με ανανεωμένη διάθεση και ενισχυμένη αυτοπεποίθηση. Επιπλέον, η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο του Υδροχόου  από τις 2 μέχρι και τις 25 του μήνα, σας επιτρέπει να ρυθμίσετε υποθέσεις φόρων, δανείων και άλλων οφειλών, ενώ μπορεί να σηματοδοτεί και την αναβίωση μιας παλιάς φιλίας ή ενός παλιού έρωτα. Η συγκέντρωση των πλανητών στον ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας προδιαθέτουν να προγραμματίσετε ταξίδια, να συμμετάσχετε σε επιμορφωτικά σεμινάρια που θα βελτιώσουν τις επαγγελματικές σας γνώσεις και θα αυξήσουν τις οικονομικές αποδοχές σας. Η αισθηματική σας ζωή είναι επίσης ένας τομέας εξαιρετικά ευνοημένος αυτό το μήνα, και όσοι είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια καθοριστική γνωριμία γύρω στα μέσα του μήνα.

ΛΕΩΝ
Η είσοδος της Αφροδίτης στον τομέα των σχέσεών σας στις 2 του μήνα, καθώς και η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται εκεί στις 10, δίνουν μια διαφορετική απόχρωση στην αισθηματική σας ζωή αυτό το μήνα, αφού ξαφνικά νιώθετε την ανάγκη να ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας και να περάσετε τον χρόνο σας συζητώντας, προκειμένου να τον πείσετε για τα συναισθήματά σας και να διαλύσετε κάθε αμφιβολία του. Πολλοί από σας μάλιστα, θα θελήσετε να κάνετε και μια επίσημη πρόταση γάμου το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, που το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία, σας βοηθά να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Ωστόσο, μη φανταστείτε ότι ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας τελείως ανέφελος. Κάθε άλλο! Η είσοδος του Άρη και του Ερμή, στις 2 και 5 αντίστοιχα, στον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, θα σας δημιουργήσει έντονη πίεση στον οικονομικό τομέα, καθώς θα αναδείξει προβλήματα και οφειλές που καθυστερούν και απαιτούν άμεση λύση. Αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις από τις 2 έως τις 9/2 καθώς επίσης και από τις 27-29 καθώς ο Ποσειδώνας μπορεί να σας μπλέξει σε επικίνδυνα παιχνίδια. Ο έλεγχος των εξόδων σας, μια καλή διαχείριση αλλά και η προσοχή στις λεπτομέρειες κάθε εγγράφου που υπογράφετε, θα σας γλιτώσουν από πολλούς μπελάδες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 2 του μήνα, καθώς και η Νέα Σελήνη στις 10, θα σημάνουν θετικές εξελίξεις στον χώρο της εργασίας σας, και μάλιστα τη στιγμή που βρίσκεστε σε μια δημιουργική φάση της ζωής σας, που σας επιτρέπει να βγάλετε τα ταλέντα σας στην επιφάνεια. Έτσι, θα πρέπει να εντείνετε τις προσπάθειές σας, αφού τώρα μπορείτε να πραγματοποιήσετε πολλά όνειρά σας και να αποδεχτείτε προτάσεις που θα σας επιτρέψουν να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Εκείνο που θα πρέπει να προσέξετε όμως, είναι το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου που σχηματίζεται στις 11 και που μπορεί να σας φέρει σημαντικές απώλειες αν δεν μπορέσετε να ελέγχετε τις επιθυμίες σας. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην προσωπική σας ζωή, καθώς η είσοδος του Άρη στις 2 του μήνα, μπορεί να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις στη σχέση σας με τον σύντροφό σας, όμως η παρουσία του κυβερνήτη σας Ερμή από τις 5, θα σας δώσει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε εποικοδομητικά και να λύσετε τις όποιες διαφορές σας. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαλαρώσετε,  αντίθετα μάλλον θα χρειαστεί να είστε σε επαγρύπνηση, αφού ο Ποσειδώνας μπορεί να σας αποπροσανατολίσει… Ευτυχώς για σας, η Πανσέληνος στις 25 του μήνα, θα σας προσφέρει χείρα βοηθείας και … τέλος καλό, όλα καλά!

ΖΥΓΟΣ
Η κυβερνήτης του ζωδίου σας η Αφροδίτη περνάει στις 2 στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, και μαζί με την Νέα Σελήνη που θα διαμορφωθεί στον ίδιο τομέα στις 10, φέρνουν την αισθηματική σας ζωή στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων σας. Έτσι, τον πιο ερωτικό μήνα του χρόνου, μπορείτε να απολαύσετε τον έρωτά σας όπως επιθυμείτε ή ακόμα και να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας που μπορεί να είναι η επισημοποίηση της σχέσης σας, η απόκτηση του πρώτου σας παιδιού, ή – αν είστε ελεύθεροι – ένας νέος πολλά υποσχόμενος έρωτας. Σε κάθε περίπτωση, το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Δία στις 7 του μήνα, εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα. Αλλαγές όμως θα υπάρξουν και στην καθημερινότητά σας, αφού η είσοδος του Άρη από τις 2 του μήνα στον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, θα σας ωθήσει να δραστηριοποιηθείτε και να δουλέψετε περισσότερο, προκειμένου να αυξήσετε τα έσοδά σας, αλλά παράλληλα να ασχοληθείτε περισσότερο και με τις προσωπικές σας ανάγκες, ή να ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα που θα τονώσει την φυσική σας κατάσταση. Τέλος, η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 25 του μήνα, θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάθε πρόβλημα αλλά και να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σίγουρα το γεγονός ότι ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης σταματάει να σχηματίζει τετράγωνο με το ζώδιό σας, και περνάει στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων από τις 2 του μήνα, αποτελεί το καλύτερο γεγονός του μήνα. Από την νέα του θέση θα στρέψει το ενδιαφέρον στην αισθηματική σας ζωή και θα σας δώσει την ευκαιρία να διασκεδάσετε με τον σύντροφό σας, ή να δημιουργήσετε ένα καινούργιο φλογερό ειδύλλιο αν είστε ελεύθεροι. Φυσικά, θα πρέπει να προσέχετε στις επιλογές σας κυρίως το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, γιατί με τον Ποσειδώνα στον ίδιο τομέα, έχετε την τάση να βλέπετε λίγο μέσα από ροζ γυαλιά τους γύρω σας. Ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας που υπέστη αρκετές ταλαιπωρίες το περασμένο διάστημα, τώρα θα δεχτεί την ευνοϊκή επιρροή της Αφροδίτης από τις 2 μέχρι και τις 25 του μήνα, γεγονός που θα σημάνει το τέλος των προβλημάτων σας, ενώ η Νέα Σελήνη που θα διαμορφωθεί εκεί στις 10, σας παροτρύνει να βελτιώσετε το χώρο του σπιτιού σας, να ασχοληθείτε με την διακόσμησή του, ή ακόμα να ψάξετε ένα καινούργιο σπίτι για να στεγάσετε τον έρωτά σας. Τέλος, με την Πανσέληνο στις 25 του μήνα, θα δημιουργήσετε ένα νέο κύκλο φίλων που θα ταιριάζει καλύτερα με τα ενδιαφέροντά σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας που ευνοεί κάθε είδους νέα ξεκινήματα, καθώς η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου στις 10 του μήνα. Νωρίτερα, στις 2/2, η Αφροδίτη θα περάσει στον ίδιο τομέα, για να σας βοηθήσει να κάνετε σημαντικές γνωριμίες, σύντομα ταξίδια, αλλά και να τονώσει τις επικοινωνίες σας. Έτσι, μέχρι και τις 25/2 η παροιμία που λέει «η σιωπή είναι χρυσός» δεν σας ταιριάζει καθόλου, αφού μάλλον τα λόγια σας ή και τα γραπτά θα είναι χρυσός και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε ό,τι έχετε στο μυαλό σας. Η σχέση σας με την οικογένειά σας και ο χώρος του σπιτιού σας, θα αποτελέσουν σημείο έντασης αυτό το μήνα, αφού ο Άρης θα βρεθεί στον συγκεκριμένο τομέα του ωροσκοπίου σας από τις 2 του μήνα. Έτσι, ίσως χρειαστεί να καταναλώσετε μεγάλο μέρος της δραστηριότητάς σας εκεί, ή αναζητήσετε ένα καινούργιο σπίτι και ασχοληθείτε με την διαμόρφωσή του. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν και στην καριέρα σας, αφού η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 25 του μήνα, ενεργοποιεί τον τομέα της σταδιοδρομίας σας και υπόσχεται να σας αποκαταστήσει με μια καλή δουλειά που θα σας εξασφαλίσει ένα καλό εισόδημα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στον τομέα των οικονομικών σας από τις 2 του μήνα, και οι θετικές όψεις που θα σχηματίσει το πρώτο δεκαήμερο, αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για την βελτίωση των εισοδημάτων σας. Σε συνεργασία μάλιστα με τη Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στον ίδιο τομέα στις 10, είναι πολύ πιθανό να έχετε απρόβλεπτα οικονομικά οφέλη που δεν περιμένετε, ή να αποκτήσετε μια νέα πηγή εσόδων το επόμενο διάστημα. Ο Άρης και ο Ερμής στις 2 και 5 αντίστοιχα, θα περάσουν στο ζώδιο των Ιχθύων και τον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός που θα διευκολύνει την επικοινωνία σας, ενώ θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε και κάποια σύντομα ταξίδια είτε με φίλους, είτε με τον σύντροφό σας. Το δεύτερο δεκαήμερο μάλιστα, οι θετικές γωνίες που θα σχηματίσουν με τον κυβερνήτη σας Κρόνο αλλά και τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σας, είναι ιδανικό για να κλείσετε συμφωνίες που θα σας φέρουν μακροπρόθεσμα κέρδη, ή θα διευρύνουν τις προοπτικές σας. Εξαιρετικά θετική θα αποδειχθεί και η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 25 του μήνα, και που σηματοδοτεί επιτυχίες σε θέματα που σχετίζονται με ταξίδια, νομικές υποθέσεις ή εκδόσεις. Αν σκέφτεστε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό, να ξεκινήσετε μια νέα μελέτη, ή να δημοσιεύσετε ένα έργο σας, είναι η πιο κατάλληλη περίοδος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αποχώρηση του Άρη από το ζώδιό σας και η είσοδος της Αφροδίτης σ’ αυτό από τις 2 Φεβρουαρίου, αποτελούν το πιο θετικό στοιχείο  του μήνα. Σε συνδυασμό μάλιστα με τη Νέα Σελήνη στις 10, είναι πλέον εφικτό να ξεκινήσετε τα σχέδιά σας τα οποία έχουν πιθανότητες να αντέξουν στο χρόνο και να αποδώσουν καρπούς. Η είσοδος του Άρη στους Ιχθείς από τη μία θα σας κάνει να δραστηριοποιηθείτε προκειμένου να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, από την άλλη όμως ίσως επιφέρει απώλειες, αφού η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα στις 4, είναι πολύ πιθανό να σας ωθήσει σε λάθος χειρισμούς. Προσέξτε γιατί η επιρροή του Άρη μπορεί να είναι αρνητική ή θετική ανάλογα με την διαχείρισή σας και με την είσοδο του Ερμή από τις 5 στον ίδιο τομέα, μπορείτε να βάλετε τη λογική σας να δουλέψει και να εξασφαλίσετε μια άνετη διαβίωση κυρίως το δεύτερο δεκαήμερο που οι συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές. Εξάλλου, με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στις 25 του μήνα, στον όγδοο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, μπορείτε να κλείσετε πολλές τρύπες, να ξεχρεώσετε ή να ρυθμίσετε οφειλές, ή και να έχετε οφέλη από περασμένες επενδύσεις ή από αγοραπωλησίες ακινήτων.

ΙΧΘΕΙΣ
Η είσοδος της Αφροδίτης στις 2/2 και η Νέα Σελήνη στις 10/2 στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, είναι κατάλληλες για να επανεξετάσετε τις φιλοδοξίες και τα όνειρά σας και να συνειδητοποιήσετε πώς μπορείτε να επιφέρετε τις αλλαγές που θέλετε στη ζωή σας. Και παρόλο που ο δωδέκατος οίκος δεν συνιστά δράση, στην προκειμένη περίπτωση τα πράγματα διαφοροποιούνται αρκετά. Το γεγονός ότι ο πλανήτης της δράσης Άρης περνά την ίδια μέρα –στις 2- στο ζώδιό σας ενώ ακολουθεί και ο Ερμής στις 5, είναι αρκετό για να σας ωθήσει να ασχοληθείτε με τους προσωπικούς σας στόχους και να πάρετε πρωτοβουλίες για την επίτευξή τους. Το πρώτο δεκαήμερο ωστόσο καλό θα είναι να είστε περισσότερο επιφυλακτικοί ή και διστακτικοί, καθώς ο Ποσειδώνας μπορεί να σας δημιουργήσει λάθος εντυπώσεις. Από το δεύτερο δεκαήμερο και μετά τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα, όχι μόνο γιατί ο Άρης και ο Ερμής θα σχηματίσουν θετικές γωνίες με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, αλλά και επειδή ο Ήλιος στις 18 και η Αφροδίτη στις 26 θα περάσουν στο ζώδιό σας και θα σας διευκολύνουν κατά πολύ. Θετική θα αποδειχθεί και η Πανσέληνος στις 25 του μήνα, η οποία θα συμβάλλει στην βελτίωση των σχέσεών σας, ή θα φέρει έναν νέο έρωτα σε όσους είστε ελεύθεροι.

 
3 comments

3 σχόλια:

 1. Δεν θα με πείραζε λίγη νωθρότητα από τον ωροσκόπο. Μέσα στην υπερένταση είμαι τώρα τελευταία! Και το ζώδιο όμως... Από τα καλύτερα!
  Καλό απόγευμα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "αφού μάλλον τα λόγια σας ή και τα γραπτά θα είναι χρυσός και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε ό,τι έχετε στο μυαλό σας." Άντε να δούμε πως θα έρθουν τα πράγματα!!! Όσο για δουλειά.... έχω εγκαταλείψει πλέον ακόμη και την ελπίδα πως θα βρω!!! χαχαχα!
  Καλό μήνα να έχουμε, Ρένα!!!
  Φιλιά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK