ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ
Κριός
Το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου που σχηματίζεται σήμερα, μπορεί να σας δημιουργήσει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία ίσως δεν μπορέσετε να αντιμετωπίσετε. Σε περίπτωση ανάγκης ζητήστε τη βοήθεια φιλικών σας προσώπων που δεν θα σας την αρνηθούν.

Ταύρος
Το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου που διαμορφώνεται σήμερα, θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σας, αφού η Αφροδίτη κυβερνάει το δικό σας ζώδιο. Ωστόσο καλό θα είναι να προσπαθήσετε να δείτε την θετική πλευρά των γεγονότων ώστε να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας.

Δίδυμοι
Το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου που σχηματίζεται σήμερα είναι μια επιρροή που μπορεί να σας δημιουργήσει έντονη πίεση αφού θα αυξηθούν κατακόρυφα τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις σας. Ωστόσο το γεγονός ότι η Αφροδίτη βρίσκεται σε μια θετική θέση για σας, είναι αρκετά βοηθητικό.

Καρκίνος
Το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου που διαμορφώνεται σήμερα, μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα σχετικά με κάποιες οφειλές σας που εκκρεμούν. Ωστόσο η θετική για σας θέση του Κρόνου, θα σας βοηθήσει να τα λύσετε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Λέων
Το τετράγωνο ποου σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο σήμερα, συνιστά να προσέχετε την συμπεριφορά σας τόσο απέναντι στον σύντροφό σας όσο και απέναντι στην οικογένειά σας, καθώς είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν προβλήματα που δύσκολα θα αποκατασταθούν.

Παρθένος
Το τετράγωνο Άρη – Δία σήμερα, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρές εντάσεις στη σχέση σας με τον σύντροφό σας και δεν θα πρέπει να παρασυρθείτε και να πείτε πράγματα για τα οποία θα μετανιώσετε. Αν εργάζεστε, προσέξτε τη συμπεριφορά σας στους γύρω σας.


Ζυγός
Το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου που διαμορφώνεται σήμερα, απαιτεί να προσέξετε τα οικονομικά σας και να μην επιδοθείτε σε σπατάλες. Προσοχή χρειάζεται και η σχέση με τον σύντροφό σας ή τα παιδιά σας.

Σκορπιός
Το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σας μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό για μια σχέση που έχει φθαρεί ή που δεν έχει περιθώρια βελτίωσης. Προσοχή ακόμα και στις σχέσεις με το οικογενειακό σας περιβάλλον.

Τοξότης
Το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου που σχηματίζεται σήμερα μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς την υγεία σας, γι' αυτό μην καταπονείτε τον οργανισμό σας. Ευχάριστες συναντήσεις και συζητήσεις προβλέπονται που θα σας φτιάξουν την διάθεση.

Αιγόκερως
Το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Κρόνος με την Αφροδίτη σήμερα, συνιστά να προσέχετε τα οικονομικά σας που φαίνονται αρκετά περιορισμένα. Ίσως αναγκαστείτε να βοηθήσετε φίλους ή τον σύντροφό σας, με αποτέλεσμα να βγείτε από τον προϋπολογισμό σας.

Υδροχόος
Το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη από το ζώδιό σας με τον Κρόνο μπορεί να έχει δυσάρεστες επιπτώσεις στο επγγελματικό σας περιβάλλον, ειδικά αν το τελευταίο διάστημα δείχνει αδιαφορία για τα καθήκοντά σας. Προσέξτε γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι.

Ιχθείς
Το τετράγωνο που σχηματίζει σήμερα η Αφροδίτη με τον Κρόνο θα σας δημιουργήσει μια υποτονική διάθεση που μπορεί να αποδειχθεί επιζήμια για τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Ίσως προτιμήσετε να ασχοληθείτε με πιο ευχάριστες δραστηριότητες πράγμα που δεν είναι κακό, αρκεί να μην μείνουν πίσω οι δουλειές σας.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK