ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ
Κριός
Η Σελήνη περνάει σήμερα στο δικό σας ζώδιο, γεγονός που ανεβάζει τη διάθεσή σας και βελτιώνει τη ψυχολογία σας. Μέχρι τις 16.00, το πρόγραμμά σας θα είναι αρκετά φορτωμένο και πέρα από τα επαγγελματικά σας καθήκοντα, θα αναπληρώσετε τις σχέσεις και τις επαφές σας με άτομα που σας έχουν λείψει. Το βράδυ, χρειάζεται περισσότερη προσοχή κυρίως σε οικονομικά θέματα.

Ταύρος
Αισθητή βελτίωση αρχίζουν να παρουσιάζουν οι υποθέσεις σας, παρόλο που η είσοδος της Σελήνης στον Κριό δεν είναι και ότι καλύτερο για σας. Αυτή τη φορά όμως, θα σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε και να αναπληρώσετε τις δυνάμεις σας που θα σας χρειαστούν τις επόμενες μέρες.

Δίδυμοι
Μέχρι τις 4 το απόγευμα, η Σελήνη σας κάνει περισσότερο κοινωνικούς, ενώ παράλληλα σας βοηθάει να σκεφτείτε τρόπους να πραγματοποιήσετε κάποια όνειρά σας. Αργότερα και κυρίως προς το βράδυ, καλό θα είναι να αποφύγετε συναντήσεις με άτομα που ξέρετε ότι μπορεί να σας «ρίξουν» οικονομικά.

Καρκίνος
Η είσοδος της Σελήνης στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου, μπορεί να γίνει αιτία να προκληθούν ξαφνικά και απροσδόκητα γεγονότα στη δουλειά θετικά ή αρνητικά. Ακόμα και στη χειρότερη περίπτωση, θα έχετε την δυνατότητα να κινηθείτε με ευελιξία και να αντιμετωπίσετε με τον καλύτερο τρόπο τα θέματα που θα προκύψουν. Το βράδυ προσέξτε τη στάση σας απέναντι στο σύντροφό σας.

Λέων
Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό, είναι αρκετά ευνοϊκή για σας, αφού μπορεί στα καλά καθούμενα να σας φέρει ευκαιρίες και προτάσεις που ούτε φαντάζεστε. Επιπλέον, ίσως σας φέρει ένα όφελος από το εξωτερικό. Το βράδυ ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε δραστηριότητες που μπορεί να εξαντλήσουν τον οργανισμό σας.

Παρθένος
Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό στρέφει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας, και κυρίως στα χρέη που έχετε δημιουργήσει. Μια λύση για να τα αντιμετωπίσετε είναι να αποδεχτείτε μια ξαφνική πρόταση για περισσότερη δουλειά με αυξημένες αποδοχές. Προσέξτε ωστόσο την αντίδραση του συντρόφου σας που μπορεί να δυσανασχετήσει. 


Ζυγός
Η Σελήνη περνάει από σήμερα στον τομέα των σχέσεών σας όπου σας δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά με τους γύρω σας και με τον σύντροφό σας και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Ωστόσο το βράδυ, προσέξτε γιατί το κλίμα θα αλλάξει και είναι πιθανό να αντιμετωπίσετε κάποια οικογενειακά προβλήματα.

Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα της καθημερινότητάς σας από σήμερα, γεγονός που μπορεί να αυξήσει κατά πολύ τις υποχρεώσεις σας και να επιβαρύνει την υγεία σας. Η θετική γωνία που σχηματίζει με τον Δία μέχρι τις 16.00 σας βοηθά να χειριστείτε οικονομικές υποθέσεις. Το βράδυ αποφύγετε διαφωνίες και εντάσεις που μπορεί να πάρουν απροσδόκητη τροπή.

Τοξότης
Η Σελήνη περνάει νωρίς τα ξημερώματα στο συμβατό ζώδιο του Κριού και σας δίνει την ευκαιρία να περάσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας, ή να κάνετε μια νέα γνωριμία αν είστε ελεύθεροι. Όσοι κάνετε σχέδια για την έναρξη μιας νέας επιχείρησης, σήμερα μπορείτε να πάρετε σημαντικές πληροφορίες, προσέξτε όμως τα έξοδα που απαιτούνται.

Αιγόκερως
Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό από τα ξημερώματα, στρέφει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι και την οικογένεια όπου απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Η θετική όψη του Δία μέχρι τις 16.00 μπορεί να σας βοηθήσει να επιταχύνετε τους ρυθμούς σας και να ολοκληρώσετε με επιτυχία τα σχέδιά σας. Το βράδυ όμως φροντίστε να ξεκουραστείτε νωρίς.

Υδροχόος
Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού, θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τις επαφές σας ή ακόμα και να έχετε απρόβλεπτες συναντήσεις με άτομα που σας αγαπούν και σας δίνουν χαρά. Αν είστε ελεύθεροι, ενδέχεται να κάνετε μια γνωριμία με ερωτικές προεκτάσεις. Το βράδυ προσέξτε μην εμπλακείτε σε παράνομες δραστηριότητες.

Ιχθείς
Η συγκέντρωση των πλανητών στο ζώδιό σας, μπορεί να ανοίξει πολλά μέτωπα και να σας αναγκάσει να ασχοληθείτε με δουλειές που μέχρι τώρα αμελούσατε. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό μέσα από κάποια απρόβλεπτα γεγονότα, να έχετε κάποιο κέρδος ή ακόμα και να βρείτε ένα τρόπο να βγάζετε χρήματα μέσα από το σπίτι σας. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές με φίλους.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK