ΠΕΜΠΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑΚριός
Ευχάριστα αναμένεται να περάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Αν είστε δεσμευμένοι, θα ανταλλάξετε συναισθήματα αγάπης με τον σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι, μπορείτε να διασκεδάσετε με φιλικά σας πρόσωπα και να περάσετε εξίσου όμορφα.

Ταύρος
Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, στην πραγματικότητα ίσως να μην έχει πολύ μεγάλη σημασία για σας, αφού βρίσκετε πολλές ευκαιρίες για να δείξετε στον σύντροφό σας την αγάπη σας. Σήμερα ωστόσο, προετοιμαστείτε για εκπλήξεις που δεν περιμένετε και που θα σας τονώσουν το ηθικό.

Δίδυμοι
Το εξάγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με την Αφροδίτη είναι ιδιαίτερα θετικό για να γιορτάσετε ευχάριστα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Η αγάπη σας και τα συναισθήματά σας βγαίνουν αβίαστα στην επιφάνεια, γεγονός που κολακεύει τον σύντροφό σας. Αν είστε ελεύθεροι, ίσως εκπλαγείτε με την ερωτική εξομολόγηση ενός φιλικού σας προσώπου.

Καρκίνος
Η κυβερνήτης του ζωδίου σας Σελήνη, σχηματίζει σήμερα εξάγωνο με την Αφροδίτη και σας δίνει την ευκαιρία να εκφράσετε τα συναισθήματά σας σε μια άκρως ερωτική ατμόσφαιρα. Πολλοί από σας μάλιστα ίσως ανακοινώσετε στον σύντροφό σας τις αποφάσεις σας για το μέλλον σας, ή εκπλαγείτε εσείς οι ίδιοι από μια εξέλιξη.

Λέων
Ανήκετε στα πιο γενναιόδωρα ζώδια του ζωδιακού και φυσικά η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, δεν θα μπορούσε να περάσει έτσι απλά! τι νόημα έχουν τα λουλούδια και τα λόγια, αν δεν συνδυάζονται με την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Οι προετοιμασίες που κάνετε σίγουρα θα ενθουσιάσουν τον σύντροφό σας.

Παρθένος
Οι πλανήτες που βρίσκονται απέναντι από το ζώδιό σας, σας δημιουργούν μια υπερκινητικότητα που καλό θα είναι να διοχετευθεί θετικά. Φροντίστε να ολοκληρώσετε τα επαγγελματικά σας καθήκοντα, ώστε να μπορέσετε να απολαύσετε με τον σύντροφό σας τη σημερινή γιορτή.


Ζυγός
Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με την Σελήνη και σας εγγυώνται μια μέρα γεμάτη έρωτα και χαρά. Η σχέση σας έχει τους καλύτερους οιωνούς, αλλά και αν δεν έχετε σχέση, αναμένεται μια ευχάριστη γνωριμία που θα σας κρατήσει συντροφιά.

Σκορπιός
Ευχάριστα θα κυλήσει η μέρα για σας, αφού ο αγαπημένος σας πρόκειται να σας εκπλήξει με αυτά που ετοιμάζει για σας. Φροντίστε να του το ανταποδώσετε και μην αναλώνεστε σε ίντριγκες και ζήλιες που δεν ταιριάζουν στη σημερινή μέρα.

Τοξότης
Το εξάγωνο που διαμορφώνει η Σελήνη με την Αφροδίτη σήμερα, αποτελεί έναν καλό οιωνό για την πορεία της σχέσης σας. Έτσι μαζί με τον σύντροφό σας, μπορείτε να ανταλλάξετε όρκους αιώνιας πίστης, ενώ αν είστε ελεύθεροι θα κάνετε μια ρομαντική γνωριμία.

Αιγόκερως
Παρά το γεγονός ότι τα οικογενειακά σας προβλήματα δεν έχουν τελειώσει, σίγουρα θα καταφέρετε να βρείτε χρόνο για τον αγαπημένο σας. Σήμερα μάλιστα, μπορείτε να του κάνετε ένα ξεχωριστό δώρο, χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη από το ζώδιό σας, σχηματίζει εξάγωνο με τη Σελήνη σήμερα και αυτός είναι ένας καλός οιωνός για την πορεία της αισθηματικής σας ζωής. Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας με έναν μοναδικό τρόπο, ενώ παράλληλα, θα δώσει την ευκαιρία στους ελεύθερους να κάνουν σημαντικές γνωριμίες.

Ιχθείς
Φαίνεται πως έχετε ανάγκη να μείνετε μόνοι με τον αγαπημένο σας μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και να απολαύσετε τον έρωτά σας. Κλείστε λοιπόν τα κινητά σας κι αφήστε τους άλλους να σας ψάχνουν! Αξίζετε κι εσείς να ζήσετε μια μέρα όπως τη θέλετε.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK