ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ
Κριός
Το εξάγωνο που σχηματίζει σήμερα ο κυβερνήτης σας Άρης με τον Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει στην επαγγελματική σας αναρρίχηση καθώς επίσης και να σας βοηθήσει να βρείτε τα χρήματα για την αποπληρωμή κάποιου χρέους σας. Εύνοια και στον αισθηματικό τομέα.

Ταύρος
Η Σελήνη περνάει σήμερα στο ζώδιό σας και η διάθεσή σας αρχίζει να ανεβαίνει κατακόρυφα. Μαζί με το εξάγωνο Άρη – Πλούτωνα νιώθετε πια έτοιμοι να κατακτήσετε τα πάντα, γεγονός που σας κάνει να εντείνετε τις προσπάθειές σας προς όλους τους τομείς. Η επιτυχία είναι καθ' οδόν...

Δίδυμοι
Το εξάγωνο που διαμορφώνει ο Άρης με τον Πλούτωνα σήμερα, μπορεί να απαιτήσει να κάνετε περισσότερη δουλειά από ότι συνήθως, παράλληλα όμως, θα σας δώσει την ευκαιρία να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

Καρκίνος
Από σήμερα ξαναβρίσκετε την κοινωνικότητά σας και μάλιστα έχετε την διάθεση να επικοινωνήσετε με όλους τους φίλους με τους οποίους έχετε απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα. Επιπλέον, το εξάγωνο Άρη – Πλούτωνα αποκαθιστά και τη σχέση σας με τον σύντροφό σας.

Λέων
Η είσοδος της Σελήνης στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου, στρέφει το ενδιαφέρον σας στη δουλειά σας και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε αυτό που πρέπει προκειμένου να εξασφαλίσετε την άνοδό σας. Εύνοια και στα οικονομικά σας.

Παρθένος
Η Σελήνη περνάει από σήμερα στο συμβατό ζώδιο του Ταύρου και σας δίνει την ευκαιρία να εμβαθύνετε σε κάποια ζητήματα και να κατανοήσετε περισσότερο τον εαυτό σας και τους γύρω σας. Το εξάγωνο Άρη – Πλούτωνα από την άλλη, ευνοεί την σχέση σας με τον σύντροφό σας καθώς και τις νέες γνωριμίες.


Ζυγός
Αν υπάρχουν χρέη σε εκκρεμότητα, καλό θα είναι να τακτοποιηθούν σήμερα, ή τουλάχιστον να φροντίσετε να κάνετε μια ρύθμιση. Το εξάγωνο Άρη – Πλούτωνα που διαμορφώνεται σήμερα είναι κατάλληλο για να λύσετε κάποια οικογενειακά ζητήματα.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνάει σήμερα στο πολικό ζώδιο του Ταύρου από όπου συνιστά να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή άλλα σημαντικά πρόσωπα με τα οποία έχετε κοινά συμφέροντα. Επιπλέον, ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας σας επιτρέπει να κάνετε σημαντικές συζητήσεις αλλά και νέες γνωριμίες.

Τοξότης
Ίσως η σημερινή μέρα νιώθετε να σας αποπροσανατολίζει κατά κάποιο τρόπο, αφού από τη μια υπάρχουν δουλειές που πρέπει να γίνουν, αλλά από την άλλη η διάθεσή σας δεν βοηθάει καθόλου. Ασχοληθείτε μόνο με ό,τι σας αρέσει, αλλά προσέξτε τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως
Η Σελήνη από το συμβατό ζώδιο του Ταύρου σας κάνει ιδιαίτερα δημιουργικούς, γεγονός που μπορεί να σας βοηθήσει σε μια δουλειά που χρειάζεται περισσότερη φαντασία. Επιπλέον, η σχέση σας με τον σύντροφό σας, περνάει από σήμερα σε μια καλύτερη φάση, ενώ αν είστε ελεύθεροι, θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία.

Υδροχόος
Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, αυξάνει τις οικογενειακές υποχρεώσεις σας και θα πρέπει να φροντίσετε να επιστρατεύσετε όλη τη λογική και την τεχνική σας ώστε να μπορέσετε να κάνετε όλες τις δουλειές σας με λιγότερο κόπο. Εύνοια στα οικονομικά σας.

Ιχθείς
Ευχάριστη μέρα αναμένεται να είναι η σημερινή, αφού ο Άρης από το ζώδιό σας, σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε πολλούς στόχους σας. Επιπλέον, με την Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, μπορείτε να ολοκληρώσετε επαφές, συζητήσεις ή και γραφικές εργασίες, με επιτυχία.Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK