Προβλέψεις για την εβδομάδα από 16 - 22 Φεβρουαρίου 2013
(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:  ΟΙ ΙΧΘΥΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ
Ο ρομαντισμός παίζει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις του, όσο και αν δεν το παραδέχεται και του αρέσει να συμμετέχει σε παιγνίδια που οδηγούν στην κατάκτηση. Είναι πολύ τρυφερός και έχει έντονη ανάγκη για αγάπη και κατανόηση. Οι Ιχθύες είναι το ζώδιο που κάνει θυσίες για χάρη της αγάπης, γι’ αυτό πιθανό να πέσει θύμα εκμετάλλευσης. Όταν ερωτεύεται σκέφτεται εξ ολοκλήρου με το συναίσθημα και δεν χρησιμοποιεί καθόλου τη λογική. Η ανάγκη που έχει για τρυφερότητα, πολλές φορές, τον κάνει να την αναζητεί και σε άλλες αγκαλιές. Μπορεί να μην είναι εξ ορισμού άπιστος, αυτή, όμως η ιδιαιτερότητά του, τον κατατάσσει στους πλέον «άτακτους» ερωτικούς παρτενέρ. Έχει όμως και την ατυχία να επιλέγει συχνά … λάθος συντρόφους. Πολλοί διατηρούν μια κρυφή ερωτική σχέση, που αν και την ξεκίνησαν χωρίς πολλή σκέψη – έρμαιο πάντα των συναισθημάτων τους – αργά, σχεδόν βασανιστικά, γίνεται πληγή που τους προκαλεί πόνο.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Καιρός να καθορίσετε νέα σχέδια ή να αποφασίσετε να κινηθείτε προς την υλοποίηση αυτών που έχετε από καιρό στο μυαλό σας ή στο συρτάρι σας. Με το δυναμισμό που σας διακρίνει  θα μπορέσετε να κερδίσετε την εμπιστοσύνη των ανωτέρων σας και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Ωστόσο θα υπάρξουν κάποιοι που θα ζηλέψουν την άνοδό σας και θα προσπαθήσουν να σας σταματήσουν. Με τον Ήλιο και τον Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων, το «παρασκήνιο» εργάζεται υπερωριακά. Να είστε επιφυλακτικοί σε νέες επαγγελματικές  γνωριμίες που υπόσχονται τον ουρανό με τ’ άστρα.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Με την πλανητική έμφαση στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων, βιώνετε μια πολύ σημαντική και ευχάριστη περίοδο. Είστε έτοιμοι για νέα ξεκινήματα, καθώς ο ενθουσιασμός και η αυτοπεποίθησή σας «κτυπάνε» ταβάνι. Χωρίς μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά σας και με την αμέριστη υποστήριξη των φίλων και των κοινωνικών γνωριμιών σας, θα πετύχετε θαύματα. Τα επαγγελματικά σας θα έχουν μια ανέλπιστη εξέλιξη και τα οικονομικά σας, σταδιακή άνοδο. Στην προσωπική ζωή σας, είτε είστε ελεύθεροι είτε είστε δεσμευμένοι, η αγάπη και το πάθος θα κυριαρχήσουν σε όλη την διάρκεια της περιόδου που διανύουμε.

 ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Ήλιος και Άρης στους Ιχθύς και τον τομέα της καριέρας προσφέρουν μια δυναμική ώθηση, ό, τι ακριβώς χρειάζεται για να διοχετεύσετε την ενέργειά σας εποικοδομητικά. Μια προαγωγή ή μια νέα θέση με εξουσία θα απογειώσουν τις αποδοχές σας. Εκμεταλλευτείτε την Αφροδίτη στον Υδροχόο και το θετικό κλίμα που επικρατεί, για να εκφράσετε την αγάπη σας και τον ρομαντισμό σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει και να εισπράξετε τον έρωτά του. Γλυκές, ρομαντικές συναντήσεις παρέα με το ταίρι σας θα επηρεάσουν θετικά τον ψυχισμό σας και θα επιταχύνουν σημαντικές εξελίξεις.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Ο Ήλιος περνά στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων και μαζί με τον Άρη σας καθιστούν ερωτικούς, σέξι και αξιαγάπητους. Όσοι είστε αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε μια μορφή αγάπης που δεν έχετε νιώσει ποτέ. Οι δεσμευμένοι θα διαπιστώσετε ότι ο σύντροφός σας είναι διατεθειμένος να κάνει πολλά για εσάς και το κοινό μέλλον σας. Όποια κι αν είναι τα ενδιαφέροντά σας, τώρα θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο που έμοιαζε ανέφικτο.  Θα ζήσετε μεγάλες ικανοποιήσεις, αν καταφέρετε να απαλλαγείτε από δυσάρεστες σκέψεις και αποφασίσετε να βγείτε από το «καβούκι» σας.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Αποδεχτείτε όλα όσα σας προσφέρει η ζωή και μη γκρινιάζετε άσκοπα. Το μέλλον σας επιφυλάσσει τα καλύτερα, τόσο στα οικονομικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Κάθε βήμα που κάνετε τώρα θα συντελέσει στο χτίσιμο ενός δυνατού οικονομικού μέλλοντος. Η πρόκληση για σάς είναι να χαλιναγωγήσετε την τάση σας να ξοδεύετε τα χρήματα αμέσως μόλις τα πιάνετε στα χέρια σας. Αν καταφέρετε να εφαρμόσετε μια καλή στρατηγική, θα εκπλαγείτε με το πόσο γρήγορα θα φέρετε την ισορροπία στα οικονομικά σας. Να θυμάστε πως ότι ξεκινήσετε τώρα έχει πολλές πιθανότητες μακροπρόθεσμης επιτυχίας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με την Αφροδίτη στον έκτο ηλιακό οίκο σας, αν δεν είστε ευχαριστημένοι από την εργασία σας, τότε βρίσκεστε μπροστά σε θετικές αλλαγές. Το αστρικό κλίμα επηρεάζει θετικά και τα αισθηματικά σας, καθώς εγγυάται την καλύτερη πορεία τους. Μια συνάντηση θα μπορούσε να αποβεί καθοριστική για το μέλλον σας. Αν είστε ελεύθεροι θα δημιουργηθούν οι συνθήκες ώστε να κερδίσετε την καρδιά ενός σημαντικού προσώπου. Με τον Ήλιο στους Ιχθύς και στον τομέα των σχέσεων, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή με ξεχωριστούς ανθρώπους που θα σας ωφελήσουν από πολλές απόψεις.ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Από τις 18 Φεβρουαρίου και για έναν ολόκληρο μήνα, το ενδιαφέρον σας στρέφεται στην εργασία και στην καθημερινότητά σας, αφού ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιο των Ιχθύων και ενεργοποιεί τον συγκεκριμένο τομέα του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Μάλιστα, στις 21/2, η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα θα σας παροτρύνει να βελτιώσετε την ζωή σας σε όλα τα επίπεδα και να δώσετε ένα τέλος σε οτιδήποτε σας ταλαιπωρεί. Ο φιλικός κύκλος θα σας προσφέρει θετική διέξοδο και θα σας βοηθήσει να βρείτε ένα νέο νόημα στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Το τρίγωνο Άρη-Κρόνου στις 16 του μήνα είναι πρόσφορο για να σταθεροποιήσετε οτιδήποτε έχετε καταφέρει μέχρι τώρα ή να ξεκινήσετε τις ενέργειες για την επίτευξη ενός νέου στόχου. Ωστόσο, αυτή την εβδομάδα μπορείτε να ασχοληθείτε περισσότερο και με την προσωπική σας ζωή, αφού η είσοδος του Ήλιου στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων σας επιτρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας ή να κατακτήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Όσοι σκέφτεστε να ξεκινήσετε μια ανεξάρτητη εργασία, καλό θα είναι να το επισπεύσετε, καθώς οι συνθήκες σας ευνοούν μέχρι και τις 20 Μαρτίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Το ερωτικό πάθος «φουντώνει» αυτή την εβδομάδα, παρόλο που η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα, στρέφει το ενδιαφέρον σας περισσότερο στο οικογενειακό περιβάλλον σας. Το ιδανικό είναι να δημιουργήσετε μια άκρως ερωτική ατμόσφαιρα στο χώρο σας και να καλέσετε το σύντροφό σας για να τονώσετε την σχέση σας και να έρθετε πιο κοντά. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί η διάθεσή σας να μην είναι η πλέον κατάλληλη για να βγείτε έξω, ωστόσο μια φιλική παρέα σας επιφυλάσσει πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η διέλευση  του Ήλιου από τον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας ξεκινά στις 18 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 20 Μαρτίου. Το διάστημα αυτό θα είστε περισσότερο εξωστρεφείς και επικοινωνιακοί και θα πετύχετε σημαντικές συμφωνίες χάρη στην πειθώ σας. Στις 21/2 η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα θα σας δώσει την ευκαιρία να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αν έχετε ήδη μόνιμο σύντροφο θα επικοινωνήσετε πιο ουσιαστικά και θα λύσετε πρόσφατες παρεξηγήσεις. Ίσως μάλιστα είναι η  κατάλληλη στιγμή για να εκφράσετε ανοιχτά τα συναισθήματά σας και να βάλετε τη σχέση σας σε νέα βάση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς από τις 18 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 20 Μαρτίου θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στα οικονομικά σας ενώ παράλληλα θα σας κάνει περισσότερο κτητικούς ως προς τα πρόσωπα που αγαπάτε. Η σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα στις 21/2 ρίχνει «ομίχλη» και θολώνει το τοπίο, γι' αυτό καλό θα είναι να αποφύγετε πάσης φύσεως οικονομικές συναλλαγές την συγκεκριμένη μέρα. Επιπλέον, προσπαθήστε να μην επιπλήξετε τον αγαπημένο σας αν οι υποψίες σας δεν είναι βάσιμες. Αν είστε ελεύθεροι, μια γνωριμία θα σας ενθουσιάσει, ίσως όμως μείνει σε πλατωνικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σας από τις 18 του μήνα καθώς και η σύνοδος που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα στις 21, θα σας «φορτίσουν» συναισθηματικά και θα τονίσουν τις ευαισθησίες σας. Έτσι, αν διαπιστώσετε ότι παρά τις προσπάθειες που κάνετε είτε στην προσωπική ζωή είτε στην εργασία σας, δεν έχετε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, είναι πολύ πιθανό να απογοητευτείτε.  Ωστόσο, θα πρέπει να αποδεχτείτε τα γεγονότα, αφού στην πραγματικότητα, όλοι εκτιμούν τη συμπεριφορά σας, απλά δεν εκφράζονται πάντα με τον ίδιο τρόπο. Πολύ σύντομα θα ανταμειφθείτε  έμπρακτα.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK