ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ 
Κριός
Οι υποχρεώσεις σας το τελευταίο διάστημα περιόρισαν κατά πολύ τον ελεύθερο χρόνο σας και έτσι σήμερα θα φροντίσετε να ασχοληθείτε με ό,τι σας έλειψε και ίσως μάλιστα το παρακάνετε και λιγάκι. Οι φίλοι, ο σύντροφός σας, οι διασκεδάσεις θα σας απορροφήσουν χρόνο αλλά και χρήμα. Προσέξτε τουλάχιστον μην ξεφύγετε στο φαγητό και επιβαρύνετε τον οργανισμό σας.

Ταύρος
Η Σελήνη συνεχίζει και σήμερα την πορεία της στο ζώδιό σας, ωστόσο το τετράγωνο που σχηματίζει με την κυβερνήτη σας Αφροδίτη αλλά και τον ζωοδότη Ήλιο, ίσως σας ωθήσει σε πάσης φύσεως υπερβολές. Προσπαθήστε λοιπόν να μην το παρακάνετε σε ότι κι αν κάνετε.

Δίδυμοι
Η Σελήνη βρίσκεται ακόμα στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου από όπου συνιστά χαλάρωση και ξεκούραση. Αν μάλιστα το πρόγραμμά σας ήταν ιδιαίτερα φορτωμένο την εβδομάδα που πέρασε, καλό θα σας κάνει λίγο «χουζούρι». 

Καρκίνος
Οι δύσκολες γωνίες που σχηματίζει η Σελήνη με την Αφροδίτη και τον Ήλιο μπορεί να σας προκαλέσουν οικονομικές απώλειες, γεγονός που θα πρέπει να προσέξετε. Αν σκέφτεστε σήμερα να διασκεδάσετε με φιλικά σας πρόσωπα θα πρέπει να προσέξετε να μην ξεφύγετε από τον οικονομικό σας προϋπολογισμό.

Λέων
Το τετράγωνο Σελήνης – Αφροδίτης και Σελήνης – Ήλιου, συνιστά προσοχή στις σχέσεις σας με τους γύρω σας αλλά και με τον σύντροφό σας, καθώς είναι πιθανό να δημιουργήσει προσωρινές –ή και οριστικές- ρήξεις. Αποφύγετε επίσης να συζητήσετε σοβαρά θέματα ή να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

Παρθένος
Το τετράγωνο Σελήνης – Αφροδίτης – Ήλιου που σχηματίζεται σήμερα ίσως σας δημιουργήσει μια αίσθηση κούρασης και ανάγκης για χαλάρωση. Αποφύγετε ωστόσο να ενδώσετε στην υπερβολική κατανάλωση φαγητού ή ποτών που μπορεί να βλάψουν το στομάχι σας ή να σας προκαλέσουν δυσφορία.

Ζυγός
Η Αφροδίτη και ο Ήλιος σε καλή όψη με το ζώδιό σας, σας παρακινούν να βγείτε να διασκεδάσετε και να απολαύσετε την σχέση σας με τον σύντροφό σας. Ωστόσο, καλό θα είναι να προσέξετε τα οικονομικά σας και να μην κάνετε περιττές σπατάλες γιατί θα το μετανιώσετε.

Σκορπιός
Το οικογενειακό σας περιβάλλον φαίνεται να προβάλλει διαφωνίες και αντιρρήσεις που αφορούν την σχέση σας, γεγονός που σας δημιουργεί έντονη δυσαρέσκεια. Ωστόσο, καλό θα είναι να αποφύγετε εντάσεις και καυγάδες και να περιμένετε μια πιο κατάλληλη στιγμή για να προβάλλετε τα επιχειρήματά σας.

Τοξότης
Δύσκολη μπορεί να αποδειχθεί η σημερινή μέρα αν δεν προσέξετε τόσο τα λόγια σας όσο και τις πράξεις σας που μπορεί να παρεξηγηθούν. Προσοχή χρειάζεται επίσης και στην οδήγηση αλλά και στην υγεία σας που μπορεί να επιβαρυνθεί από ακατάλληλη διατροφή.

Αιγόκερως
Η σημερινή μέρα μπορεί να αποδειχθεί καλή για σας, αν έχετε αποφασίσει ότι αξίζει τον κόπο να χαλάσετε κάποια χρήματα παραπάνω για την διασκέδασή σας. Σ’ αυτή την περίπτωση ακόμα και αν βγείτε από τον προϋπολογισμό σας, θα θεωρήσετε ότι άξιζε τον κόπο.

Υδροχόος
Οι δυσμενείς γωνίες που σχηματίζει σήμερα η Σελήνη μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στον οικογενειακό τομέα που θα επηρεάσουν την ψυχολογία σας. Ίσως θα πρέπει να ακούσετε τις απόψεις των άλλων και να απαλλαγείτε από τις εγωιστικές σας τάσεις, ώστε να αποκατασταθεί το κλίμα.

Ιχθείς
Οι δύσκολες γωνίες που σχηματίζει η Σελήνη με την Αφροδίτη και τον Ήλιο μπορεί να σας δημιουργήσουν ένα αίσθημα πίεσης και ανασφάλειας. Ίσως είναι καλύτερα να μην εμπλακείτε σε συζητήσεις που μπορεί να δυσαρεστήσουν εσάς ή τους γύρω σας.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK