ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ
Κριός
Η εβδομάδα ξεκινά με την διάθεσή σας ανεβασμένη και το επικοινωνιακό σας χάρισμα αυξημένο. Ευχάριστες εκπλήξεις, συναντήσεις και συζητήσεις είναι στο πρόγραμμα της ημέρας, και θα μπορέσετε να λύσετε εύκολα τυχόν  διαφορές με τους γύρω σας.

Ταύρος
Η Σελήνη από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου σχηματίζει θετική γωνία με τον Ουρανό, γεγονός που θα σας φέρει αναπάντεχα έσοδα που δεν περιμένετε. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθείς από σήμερα σας δίνει την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείτε αλλά και να προγραμματίσετε τους στόχους σας.

Δίδυμοι
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας νιώθετε αυξημένη ζωτικότητα και ενέργεια, ενώ παράλληλα σας περιμένουν πολλά τυχαία και ευχάριστα γεγονότα. Εύνοια θα προέλθει από το φιλικό σας περιβάλλον. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθείς από το μεσημέρι, θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά σας.

Καρκίνος
Η εβδομάδα που ξεκινά συνιστά προσοχή καθώς με τη βοήθεια της διαίσθησής σας θα καταφέρετε να λύσετε πολλά προβλήματα στη δουλειά σας. Ο παράγοντας της τύχης θα παίξει ένα θετικό ρόλο στις υποθέσεις που σας απασχολούν, ενώ η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθείς θα σας δώσει την ευκαιρία να  εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας ή ακόμα και να ταξιδέψετε στο εξωτερικό.

Λέων
Η Σελήνη από τους Διδύμους είναι κατάλληλη για να επανεξετάσετε τους στόχους σας και τις επιθυμίες σας καθώς επίσης και να διευρύνετε τις επαφές σας. Η σημερινή μέρα σας επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις και δεν αποκλείεται ακόμα και ένα απρόβλεπτο ταξίδι. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθείς θα προκαλέσει μια αλλαγή στην ψυχολογία σας. Προσοχή στα οικονομικά σας.

Παρθένος
Η σημερινή μέρα είναι καλή για να αναπτύξετε μακροπρόθεσμα σχέδια σχετικά με την επαγγελματική σας πορεία. Ένα οικονομικό βοήθημα κατά τη διάρκεια της μέρας είναι πολύ πιθανό. Από το μεσημέρι και για έναν ολόκληρο μήνα, ο Ήλιος από τους Ιχθείς στρέφει το ενδιαφέρον σας στον σύντροφό σας.

Ζυγός
Ευχάριστα ξεκινάει για σας η εβδομάδα, αφού η αισιοδοξία που εκπέμπετε, προσελκύει ανθρώπους που μπορούν να βοηθήσουν σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Μια ξεχωριστή συνάντηση μάλιστα μπορεί να έχει ερωτικές προεκτάσεις αν είστε ελεύθεροι. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθείς από το μεσημέρι και για ένα μήνα, βελτιώνει τις συνθήκες στα επαγγελματικά σας.

Σκορπιός
Το μυαλό σας είναι στραμμένο στα οικονομικά σας όπου αναζητάτε τρόπους να τακτοποιήσετε κάποιες υποθέσεις σας. Η θετική όψη της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να σας φέρει ένα απρόβλεπτο βοήθημα που θα σας λύσει κάποια προβλήματα. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθείς από σήμερα ευνοεί την αισθηματική σας ζωή.

Τοξότης
Η Σελήνη από τον τομέα των σχέσεών σας, σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τον σύντροφό σας και να απολαύσετε ρομαντικές εκπλήξεις. Μια ξαφνική απόδραση είναι πολύ πιθανή. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθείς βοηθά στην προσωπική σας ανάπτυξη.

Αιγόκερως
Η Σελήνη σας επιτρέπει σήμερα να εργαστείτε πιο συστηματικά και να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Ευχάριστες ειδήσεις μέσα από τον χώρο της δουλειάς σας, θα φτιάξουν ακόμα περισσότερο τη μέρα σας. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθείς από το μεσημέρι, βοηθά στην βελτίωση της επικοινωνίας σας.

Υδροχόος
Με την Σελήνη στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου να σχηματίζει θετική γωνία με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, η σημερινή μέρα υπόσχεται μεγάλες εκπλήξεις και χαρές. Εκμεταλλευτείτε την αυξημένη δημιουργικότητά σας, και λύστε τυχόν διαφορές με τον σύντροφό σας. Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθείς από σήμερα, θα επηρεάσει τα οικονομικά σας.

Ιχθείς
Το σπίτι και η οικογένεια απαιτούν σήμερα περισσότερο χρόνο, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να λάβετε κάποια απρόσμενα χρήματα. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σας από το μεσημέρι και για ένα μήνα, σας βοηθά να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να προβάλετε τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK