Προβλέψεις για την εβδομάδα από 2 - 8 Φεβρουαρίου 2013


(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:  ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ. Αρκετές πλανητικές μετατοπίσεις πραγματοποιούνται την ερχόμενη εβδομάδα, γεγονός που θα επηρεάσει τη ζωή όλων μας. Στις 2 του μήνα ο Άρης περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και η Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου, με αποτέλεσμα να γίνουμε περισσότερο εσωστρεφείς στον επαγγελματικό τομέα αλλά πιο φιλικοί και «ανοικτοί» σε κοινωνικές δραστηριότητες. Στις 5 ο Ερμής περνά κι αυτός στο ζώδιο των Ιχθύων όπου μαζί με τον Άρη συναντούν τον Ποσειδώνα και δημιουργούν ένα κλίμα ασάφειας και σύγχυσης. Ωστόσο, την ίδια στιγμή η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό και τρίγωνο με τον Δία και φέρνει μια «ουρανοκατέβατη» βοήθεια σε προβλήματα που φαίνονται άλυτα, ενώ παράλληλα δημιουργεί ευκαιρίες στον οικονομικό αλλά και στον αισθηματικό τομέα. Τα ζώδια που θα βγουν πιο ωφελημένα αυτή την εβδομάδα είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Είναι απαραίτητο να συνεχίσετε να εργάζεστε με τους ίδιους ρυθμούς και να βάζετε νέες βάσεις στην επαγγελματική ζωή σας που θα «σιγοντάρουν» την περαιτέρω βελτίωση των οικονομικών σας. Ο Άρης στη σκιά του αστερισμού σας ενεργοποιεί το παρασκήνιο και σπέρνει ζιζάνια σε σχέσεις και συνεργασίες που καλείστε να «ξεριζώσετε». Από την άλλη, η Αφροδίτη υπόσχεται πολλές και όμορφες εκπλήξεις που προέρχονται από το φιλικό περιβάλλον σας. Ένα δώρο από φιλικό χέρι θα σας δώσει μεγάλη χαρά, ενώ δεν αποκλείεται να συναντήσετε ένα φίλο που είχατε να δείτε από καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Με τη νέα θέση του Άρη στους φιλικούς σας Ιχθύς η διορατικότητα, η φαντασία και η έμπνευση ευνοούν τη συμμετοχή σε δημιουργικές ασχολίες. Αν σας ζητήσουν να αναλάβετε μια δύσκολη δουλειά, να ξέρετε ότι η προθυμία σας θα ανταμειφθεί. Ο ελεύθερος χρόνος σας όμως θα περιοριστεί αρκετά εξαιτίας των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να αφιερώσετε όσο χρόνο θα θέλατε στο σύντροφό σας. Αυτή η κατάσταση μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις στην σχέση σας και θα πρέπει να κατευνάσετε τα πνεύματα ώστε να μη φτάσετε σε δυσάρεστα αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η νέα θέση της Αφροδίτης στον αρμονικό Υδροχόο ευνοεί τα αισθηματικά σας, τα σχέδια και ιδιαίτερα τα ταξίδια, που αποτελούν πηγή ικανοποίησης, ερωτικής πανδαισίας αλλά και εσόδων. Αλλαγές στην καθημερινότητά σας αναμένονται με τη νέα θέση του Άρη στους Ιχθύς και τον τομέα της καριέρας σας, καθώς γίνεστε πιο διεκδικητικοί και πιο «μάχιμοι». Η ήδη περιπετειώδης φύση σας θα γίνει ακόμα πιο έντονη, με αποτέλεσμα να βρίσκεστε από τη μια στιγμή στην άλλη οπουδήποτε, αφού ο δικός σας Ερμής θα βάλει «φτερά στα πόδια σας» έτσι ώστε να προλαβαίνετε τα πάντα.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Η αστρική αρμονία του Άρη και του Ερμή με το ζώδιό σας που μετακινούνται στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων, σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας περιόδου χαράς και φέρνει αισιόδοξες προοπτικές για όλο το φάσμα των σχέσεων και των συνεργασιών  σας. Στα αισθηματικά κάτι φαίνεται ότι αρχίζει δειλά-δειλά να σταθεροποιείται με τη Αφροδίτη στον Υδροχόο, γεγονός που σας γεμίζει με την αίσθηση της πραγματικής ασφάλειας και τονίζει την αυτοπεποίθησή σας. Οι οικονομικές υποθέσεις σας θα εξελιχθούν προς όφελός σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, είναι πολύ πιθανό να υποδεχθείτε τον πελαργό!

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Στο επίκεντρο των πάντων ο εαυτός σας, που αυτή την περίοδο είναι το χαϊδεμένο «παιδί» των πλανητών. Με την Αφροδίτη στον πολικό Υδροχόο, το διάστημα είναι καθοριστικό για την εξέλιξη των αισθηματικών σχέσεών σας. Μια αίσθηση χαράς και αισιοδοξίας σας πλημμυρίζει, καθώς νιώθετε να απαλλάσσεστε από βάσανα και υποχρεώσεις που σας ταλάνισαν πρόσφατα. Με τον Άρη και τον Ερμή στις Ιχθύς κέρδη αναμένονται από απρόσμενες πηγές, ακόμα και από κληρονομικές υποθέσεις. Το διάστημα αυτό δημιουργούνται όλες οι προϋποθέσεις που θα φέρουν σημαντικές θετικές αλλαγές στη ζωή σας.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Έχετε φτάσει σε ένα σπουδαίο σημείο ωρίμανσης, όσον αφορά στη διαχείριση των σημαντικών σχέσεών σας. Αυτή την περίοδο με τον Άρη και τον Ερμή «απέναντί σας» θα χρειαστεί να πάρετε τις αποφάσεις σας μετά από αρκετή σκέψη και εφόσον είστε απόλυτα βέβαιοι για την θέση των άλλων. Έχετε πολλά σχέδια και ιδέες στο μυαλό σας αλλά θα πρέπει να αποφύγετε την υπερβολική αισιοδοξία και το ρίσκο. Οι κοινωνικές επαφές γίνονται πιο ουσιαστικές, αφού ξεπερνάτε κουραστικές ανασφάλειες και συνειδητοποιείτε την ανάγκη να βρείτε κοινά σημεία με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.


ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Οι μετατοπίσεις των πλανητών που πραγματοποιούνται αυτή την εβδομάδα, πρόκειται να επηρεάσουν την καθημερινότητά σας και να αυξήσουν κατακόρυφα τις υποχρεώσεις σας. Η είσοδος του Άρη και του Ερμή στους Ιχθύς στις 2/2 και 5/2 αντίστοιχα, θα γίνουν αφορμή να επιδιώξετε τη βελτίωση σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αλλά παράλληλα να εξασφαλίσετε και χρόνο για την προσωπική σας διασκέδαση όπως επιτάσσει η δική σας Αφροδίτη με το πέρασμά της στον Υδροχόο. Αν είστε ελεύθεροι, ένας κεραυνοβόλος έρωτας θα εξελιχθεί ραγδαία σε σοβαρή σχέση που θα επηρεάσει την πορεία της ζωής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η νέα θέση του παραδοσιακού κυβερνήτη σας του Άρη στους Ιχθύς από τις 2 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 11 Μαρτίου, θα αποδειχθεί εξαιρετικά θετική για σας. Σε συνδυασμό μάλιστα με τον Ερμή που θα βρεθεί στο ίδιο ζώδιο από τις 5 Φεβρουαρίου ο έρωτας, η δημιουργία, τα παιδιά και η διασκέδαση θα σας προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις το επόμενο διάστημα. Η σταθεροποίηση μιας σημαντικής σχέσης ή μια νέα γνωριμία αν είστε ελεύθεροι, θα σας προσφέρουν την αίσθηση της ασφάλειας, ενώ παράλληλα αναμένεται σημαντική βελτίωση στα οικονομικά σας γύρω στις 7 του μήνα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Στις 2 Φεβρουαρίου ο κόκκινος πλανήτης Άρης περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, -που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια- και μαζί με τον Ερμή που θα βρεθεί στον ίδιο τομέα στις 5/2, σας παροτρύνουν να ξοδέψετε χρόνο και ενέργεια σε οικογενειακές υποχρεώσεις. Ίσως ένα ηλικιωμένο μέλος χρειαστεί περισσότερη φροντίδα, γεγονός που θα διαφοροποιήσει τις προτεραιότητές σας, ενώ δεν αποκλείεται μια βλάβη στο σπίτι να σας δημιουργήσει παροδικό «πονοκέφαλο». Ευτυχώς, η ταυτόχρονη είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 2 Φεβρουαρίου θα φέρει ικανοποιητικές λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Με την είσοδο του Άρη και του Ερμή στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας από τις 2/2 και 5/2 αντίστοιχα, θα νιώσετε ανακούφιση, καθώς θα τελειώσουν τα οικονομικά προβλήματα που σας ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα και θα ξεκινήσει μια νέα περίοδος κατά την διάρκεια της οποίας θα κάνετε αρκετές εποικοδομητικές συζητήσεις και επαφές με άτομα που μπορούν να σας προσφέρουν πολλά.  Μέχρι τα μέσα Μαρτίου μπορείτε επίσης να κλείσετε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες, ενώ παράλληλα θα βρείτε τον χρόνο να ασχοληθείτε με το συγγενικό περιβάλλον και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Στις 2 Φεβρουαρίου ο Άρης αποχωρεί από το ζώδιό σας και περνά στον δεύτερο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας, ενώ στις 5 ακολουθεί και ο Ερμής. Έτσι, μέχρι τις 11 Μαρτίου θα υπάρξουν αρκετά σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας. Θα χρειαστεί να αποφασίσετε επιτέλους να περιορίσετε περιττές πολυτέλειες που επιμένετε να μη στερείτε από τον εαυτό σας και να οργανώσετε ένα πρόγραμμα που θα σας εγγυάται την μελλοντική σταθερότητα και ασφάλεια. Η διέλευση της Αφροδίτης στο δικό σας  ζώδιο  από τις 2 μέχρι και τις 25/2, σας χαρίζει φυσική γοητεία.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Οι διελεύσεις του Άρη και του Ερμή από το ζώδιό σας στις 2/2 και 5/2 αντίστοιχα, θα επιφέρουν μια σειρά γεγονότων άλλοτε θετικών και άλλοτε αρνητικών. Εκείνο που θα πρέπει να ξέρετε είναι ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ακόμα και τα αρνητικά γεγονότα προς όφελός σας και να ανταποκριθείτε στις αυξημένες ευθύνες που θα φέρει ο Άρης, επιδιώκοντας το καλύτερο αποτέλεσμα. Από την άλλη, η είσοδος της Αφροδίτης στον Υδροχόο από τις 2 μέχρι και τις 25/2 συνιστά να εργαστείτε παρασκηνιακά και να μην αποκαλύψετε τις προθέσεις σας, ώστε να πετύχετε τη διάκριση που επιθυμείτε.
1 comment

1 σχόλιο:

  1. Αισιόδοξες οι προβλέψεις! Άντε να αλλάξει λίγο το σκηνικό, γιατί κουράστηκα.
    Καλή εβδομάδα και πολλές όμορφες καλημέρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK