ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ

Κριός
Η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου και οι θετικές όψεις που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Ποσειδώνα, σας βοηθούν να ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες μέσα στο σπίτι, να επικοινωνήσετε ουσιαστικά με τα μέλη της οικογένειάς σας και να κάνετε τα σχέδιά σας για ένα καλύτερο μέλλον.

Ταύρος
Σήμερα επιτέλους αρχίζετε να βγαίνετε από το καβούκι σας και νιώθετε την ανάγκη να επικοινωνήσετε πάλι με φιλικά σας πρόσωπα ή ακόμα και να συμμετάσχετε σε μια φιλική συγκέντρωση. Τυχόν νέες γνωριμίες που θα συμβούν σήμερα μπορεί να σας επηρεάσουν και να τροποποιήσετε τα σχέδιά σας.

Δίδυμοι
Η είσοδος της Σελήνης στον τομέα των οικονομικών σας από το μεσημέρι, θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε κάποιες επαγγελματικές συζητήσεις που μπορεί να σας εξασφαλίσουν μια αύξηση στις αποδοχές σας, αρκεί φυσικά να αποδείξετε ότι την αξίζετε, πράγμα που δεν θα είναι και πολύ δύσκολο.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σας από τις 12.45 και σας προσθέτει χάρη και γοητεία. Επιτέλους τα περισσότερα προβλήματα ανήκουν στο παρελθόν και πλέον μπορείτε χωρίς φόβο να βάλετε σε εφαρμογή τα σχέδιά σας. Το βράδυ αποφύγετε εντάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξεις.

Λέων
Ίσως νιώσετε μια υποτονική διάθεση σήμερα και θελήσετε να μείνετε μακριά από αδιάκριτα βλέμματα προκειμένου να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και να προγραμματίσετε με την ησυχία σας πώς θα αντεπεξέλθετε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Ένα ερωτικό ραντεβού το βράδυ, είναι πιθανό.

Παρθένος
Ίσως θα πρέπει να συμπαρασταθείτε στα προβλήματα του συντρόφου και να τον βοηθήσετε με όποιο τρόπο μπορείτε, κυρίως αν νιώθετε ότι έχει αναλάβει πολλές ευθύνες. Οι φίλοι μπορούν επίσης να δημιουργήσουν μια ευχάριστη διάθεση γι’ αυτό επιδιώξτε να τους συναντήσετε.


Ζυγός
Τα επαγγελματικά σας αρχίζουν να αποκτούν περισσότερο ενδιαφέρον από σήμερα, καθώς η δουλειά αρχίζει να «ανεβαίνει» και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάποιες επιπλέον ικανότητες που μέχρι τώρα δεν ήταν γνωστές. Έτσι, δεν αποκλείεται να ανοίξουν νέες προοπτικές για σας.

Σκορπιός
Μια εξαιρετική μέρα σας περιμένει σήμερα, αφού οι αστρολογικές συνθήκες που επικρατούν, σας υπόσχονται τα καλύτερα. Ασχοληθείτε λοιπόν με ό,τι σας ευχαριστεί και προγραμματίστε ταξίδια, σπουδές ή ακόμα και την επισημοποίηση της σχέσης σας.

Τοξότης
Το ενδιαφέρον σας είναι και σήμερα στραμμένο στο οικογενειακό σας περιβάλλον και το σπίτι σας, ενώ η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο μετά το μεσημέρι, μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια σημαντική αγοραπωλησία. Δεν αποκλείεται επίσης η μεταβίβαση ενός περιουσιακού στοιχείου.

Αιγόκερως
Η ευχέρεια με την οποία μπορείτε να χειριστείτε σήμερα επαγγελματικές αλλά και συναισθηματικές υποθέσεις, θα σας οδηγήσει σε σημαντικές επιτυχίες. Μην διστάσετε να αποκαλύψετε στον σύντροφό σας τις καλές σας προθέσεις, ώστε να έρθετε ακόμα πιο κοντά.

Υδροχόος
Η δουλειά  μπορεί να σας φέρει σημαντικές οικονομικές απολαβές σήμερα, γι’ αυτό δώστε τον καλύτερό σας εαυτό σας. Αν σχεδιάσετε μια βραδινή διασκέδαση, θα περάσετε καλά, αλλά φροντίστε να μην πιείτε παραπάνω και προσέχετε τα λόγια σας ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Ιχθείς
Η Σελήνη από το συμβατό ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο από το ζώδιό σας αλλά και με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα. Έτσι, η σημερινή μέρα είναι σαφώς πιο εύκολη από άλλες, αφού θα καταφέρετε να ολοκληρώσετε τις δουλειές σας γρήγορα και αποδοτικά. Αν βγείτε το βράδυ, προσέξτε τα οικονομικά σας.


 

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK