ΠΕΜΠΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ
Κριός
Η σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα, θα σας παροτρύνει να αναζητήσετε νέα ιδανικά καθώς θα συνειδητοποιήσετε ότι τα υλικά αποκτήματα φαίνονται ασήμαντα μπροστά σε άλλα αγαθά. Δεν αποκλείεται μάλιστα να προσπαθήσετε να «περάσετε» τις ιδέες σας και στους δικούς σας ανθρώπους.

Ταύρος
Η σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα, δημιουργεί ένα χαρούμενο κλίμα και μια  ευχάριστη αίσθηση, αφού βλέπετε όλες τις δουλειές σας να πηγαίνουν καλύτερα κι από το αναμενόμενο.  Επιπλέον, μέσα από τις επαφές με φιλικά σας πρόσωπα θα αποκτήσετε νέα ενδιαφέροντα.

Δίδυμοι
Η σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα σήμερα, επηρεάζει τον τομέα της καριέρας σας, όπου αυτό το διάστημα σημειώνονται κάποιες αλλαγές. Αν δεν θέλετε να μπείτε στη λίστα των ανέργων, προσγειωθείτε και μην παρασύρεστε από όνειρα που είναι δύσκολο να εκπληρωθούν.

Καρκίνος
Η σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα στον ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, βάζει τέλος σε πολλά προβλήματά σας και σας βοηθά να εξελιχθείτε σε πολλά επίπεδα. Η έναρξη μιας μελέτης, ο προγραμματισμός ενός ταξιδιού ή μια ξεχωριστή συνάντηση θα αποδειχθούν εξαιρετικά επωφελή.

Λέων
Ο κυβερνήτης σας Ήλιος πραγματοποιεί σήμερα την ετήσια συνάντησή του με τον πλανήτη της ουτοπίας τον Ποσειδώνα και το αποτέλεσμα αυτής της όψης θα είναι μια σύγχυση στα οικονομικά σας. Αποφύγετε οικονομικές δοσοληψίες καθώς επίσης και ρυθμίσεις δανείων ή χρεών που κρύβουν «παγίδες».

Παρθένος
Η σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα, μπορεί να σας δημιουργήσει μια λανθασμένη εντύπωση για τον σύντροφό σας ή για μια άλλη σημαντική σχέση της ζωής σας με αποτέλεσμα να απογοητευτείτε όταν καταλάβετε το λάθος σας. Μην επενδύετε στις γνωριμίες που γίνονται σήμερα.


Ζυγός
Η ετήσια συνάντηση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, επηρεάζει τον τομέα της δουλειάς σας αλλά και της υγείας σας. Προσέξτε μην παρασυρθείτε από «συμβουλές» ατόμων που δεν έχουν τις κατάλληλες γνώσεις και αποπροσανατολιστείτε χωρίς να το καταλάβετε.

Σκορπιός
Η σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα, είναι εξαιρετικά θετική για το δικό σας ζώδιο. Φροντίστε λοιπόν να εκμεταλλευτείτε την εύνοια των άστρων και δημιουργήστε μια ρομαντική και χαρούμενη ατμόσφαιρα για μια τέλεια ερωτική βραδιά.

Τοξότης
Η σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από σας, καθώς είναι πιθανό να σας δημιουργήσει οικογενειακά ή οικιακά προβλήματα. Αν εντοπίσετε μια μικρή βλάβη στο χώρο σας, μην την αγνοήσετε γιατί μπορεί να «κρύβει» μια πολύ μεγαλύτερη ζημιά από όσο φαίνεται.

Αιγόκερως
Η σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα που πραγματοποιείται σήμερα, εξάπτει την φαντασία σας, και σας προικίζει με έμπνευση και πειθώ που θα σας φανεί πολύ χρήσιμη, κυρίως αν έχετε να κάνετε σημαντικές συζητήσεις. Μια ρομαντική γνωριμία είναι πολύ πιθανή.

Υδροχόος
Η σύνοδος Ήλιου – Ποσειδώνα που πραγματοποιείται σήμερα, μπορεί να εντείνει την οικονομική σας ανασφάλεια ή να σας δημιουργήσει την διάθεση να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα. Προσέξτε γιατί η κρίση σας είναι αρκετά θολή και ίσως είναι καλύτερα να αναβάλλετε σημαντικές αγορές.

Ιχθείς
Η σύνοδος του κυβερνήτη σας Ποσειδώνα με τον Ήλιο που σχηματίζεται σήμερα στο ζώδιό σας, μπορεί να σας προκαλέσει σύγχυση και να σας δημιουργήσει διάφορους προβληματισμούς. Μην αναλώνεστε σε ανούσιες συζητήσεις αλλά αναζητήστε το πραγματικό νόημα της ζωής.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK