ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ


Κριός
Δυσκολίες σας επιφυλάσσει η σημερινή μέρα, αλλά με ψυχραιμία και υπομονή θα ξεπεραστούν εύκολα. Φροντίστε ωστόσο να ελέγξετε τη διάθεσή σας και βεβαιωθείτε ότι δεν θα είστε εσείς οι υπεύθυνοι για τυχόν εντάσεις. Αποφύγετε ίντριγκες στον επαγγελματικό τομέα.

Ταύρος
Το σημαντικότερο πράγμα σήμερα είναι να οργανώσετε σωστά τον χρόνο σας. Είναι πολύ πιθανό να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες ή να μην προλάβετε κάτι σημαντικό αν δεν υπολογίσετε σωστά. Μια νομική υπόθεση ή μια γραφειοκρατική διαδικασία ίσως αντιμετωπίσει μικροεμπόδια.

Δίδυμοι
Τα οικονομικά σας χρειάζονται περισσότερη προσοχή σήμερα, ώστε να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Αν μάλιστα νομίζετε ότι κάποια γραφειοκρατική δουλειά σας, θα γίνει πιο εύκολα αν «λαδώσετε» κάποιον, μάλλον θα απογοητευτείτε.

Καρκίνος
Ίσως νιώσετε ότι τίποτα δεν πηγαίνει καλά και τίποτα δεν εξελίσσεται όπως θα θέλατε. Ωστόσο σήμερα είναι μια μέρα που δεν ενδείκνυται για νέες δραστηριότητες αλλά μόνο για ολοκλήρωση θεμάτων που εκκρεμούν. Μην «ανοίγετε» άλλες δουλειές γιατί θα το μετανιώσετε.

Λέων
Υπάρχει μια διάχυτη ανησυχία στην ατμόσφαιρα που δεν σας επιτρέπει να παραμείνετε ήρεμοι και χαλαροί. Προσπαθήστε να μην ξεσπάσετε σε άτομα που δεν σας φταίνε και αποφύγετε προστριβές με τον σύντροφό σας που μπορεί να έχουν άσχημη κατάληξη.

Παρθένος
Παρά το γεγονός ότι η Σελήνη βρίσκεται σε κενό πορείας καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας, ίσως καταφέρετε να κάνετε κάποιες εποικοδομητικές συζητήσεις ή να συναντήσετε άτομα που μπορούν να εξυπηρετήσουν κάποιες ανάγκες σας. Προσπαθήστε ωστόσο να μην αμελήσετε τη δουλειά προς χάριν της διασκέδασης.Ζυγός
Σήμερα μπορείτε να ολοκληρώσετε με μεγαλύτερη ευκολία, δουλειές που εκκρεμούν και να απαλλαγείτε από το άγχος που σας προκαλούν. Μια αδύναμη όψη που σχηματίζει η κυβερνήτης σας Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, είναι πιθανό να προκαλέσει κάποια οικογενειακά προβλήματα.

Σκορπιός
Η σημερινή  μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με ζητήματα που σας προβληματίζουν, αφού είναι πιθανό να βρείτε την καλύτερη λύση. Προσέξτε ωστόσο την συμπεριφορά σας απέναντι στο οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς το μισό τετράγωνο του κυβερνήτη σας Πλούτωνα με την Αφροδίτη μπορεί να δημιουργήσει κάποια ένταση.

Τοξότης
Η σημερινή μέρα προσφέρεται για να θέσετε στρατηγικές τέτοιες που θα σας εξασφαλίσουν την ασφάλεια και την σταθερότητα. Μια επαγγελματική συμβουλή γύρω από οικονομικά θέματα μπορεί να σας φανεί χρήσιμη ακόμα και αν δεν μπορείτε να την ακολουθήσετε προς το παρόν.

Αιγόκερως
Τα συναισθήματά σας θα είναι πολύ έντονα σήμερα και δεν αποκλείεται να καθορίσουν κάποιες αποφάσεις σας. Καλό θα είναι ωστόσο να ακούσετε και μια δεύτερη γνώμη ακόμα και αν δεν ακολουθήσετε. Προσοχή στη σχέση σας με τον σύντροφό σας αλλά και με τα φιλικά σας πρόσωπα.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη από το ζώδιό σας σχηματίζει μισό τετράγωνο με τον Πλούτωνα, γεγονός που μπορεί να σας δημιουργήσει κάποια προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα. Μην αμελείτε τα καθήκοντά σας αν δεν θέλετε να προκαλέσετε περισσότερο την τύχη σας.

Ιχθείς
Νιώθετε την ανάγκη  να απαλλαγείτε από κάθε δραστηριότητα και να απομονωθείτε, προκειμένου να ολοκληρώσετε κάποιες εργασίες ή κάποια σχέδιά σας. Καλό θα είναι ωστόσο να είστε ευγενικοί με φίλους και γνωστούς και να μην τους αποφύγετε επιδεικτικά.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK