Προβλέψεις για την εβδομάδα από 23 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου 2013 (Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:  ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΝΤΑΙ. Ο Ερμής θα βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία από τις 23/2 μέχρι και τις 17/3 και αυτό το διάστημα θα πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί στις μετακινήσεις μας αλλά και στον τρόπο που εκφραζόμαστε, ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Στις 25  η Πανσέληνος θα αναδείξει εργασιακά προβλήματα και σε συνδυασμό με το τετράγωνο Ήλιου- Δία την ίδια μέρα είναι πολύ πιθανό να δούμε το δείκτη της ανεργίας να κορυφώνεται, αλλά και να δίνονται υποσχέσεις που δύσκολα θα τηρηθούν. Ωστόσο, στις 26/2 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου βρίσκεται σε έξαρση και μέχρι τις 22/3 που θα παραμείνει εκεί θα αποκατασταθούν πολλές αδικίες. Την 1/3 ο Ήλιος σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Κρόνο, γεγονός που σηματοδοτεί την επιβράβευση των επιτυχημένων προσπαθειών. Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι είναι οι πιο ευνοημένοι αυτής της εβδομάδας.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με την Πανσέληνο στις 25 του μήνα αναμένονται εντάσεις στον εργασιακό χώρο. Μάλιστα, θα παίξετε το ρόλο του «διαιτητή» για να αμβλύνετε τις διαφορές, προτού πάρουν διαστάσεις. Η Αφροδίτη μέσα από τη «σκιά» του ωροσκοπίου σας θα αποκαλύψει τις ευαισθησίες σας και θα σας ωθήσει να αναζητήσετε την αληθινή αγάπη. Η διαίσθησή σας θα είναι έντονη και θα σας καθοδηγήσει να ανακαλύψετε τα πραγματικά συναισθήματα του συντρόφου σας. Με τον ανάδρομο Ερμή θα λάβετε μια είδηση από ένα άτομο από το παρελθόν που σας ενδιαφέρει ακόμα και θα λύσετε μια παρεξήγηση.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Ο δικός σας κυβερνήτης-πλανήτης, η Αφροδίτη θα σας δώσει την ευκαιρία να συζητήσετε με ταίρι σας και να προχωρήσετε σε κάποιες αλλαγές, που θα δώσουν νέα διάσταση στο δεσμό σας. Μάλιστα, η Πανσέληνος στις 25 Φεβρουαρίου σας βρίσκει «απομονωμένους» με τον ερωτικό παρτενέρ σας, να απολαμβάνετε στιγμές χαλάρωσης αλλά και πάθους. Κάποιες διαφωνίες που προκύπτουν λόγω του ανάδρομου Ερμή, φαίνεται να λύνονται χάρη σε αμοιβαίες υποχωρήσεις. Πολλοί από εσάς θα σκεφτείτε το ενδεχόμενο της σοβαρής δέσμευσης, που θα σας χαρίσει ευτυχία και συναισθηματική ολοκλήρωση. Διασκεδάστε, γιατί στην συνέχεια σας περιμένουν επαγγελματικά «τρεχάματα».

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 25 του μήνα θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στο σπίτι σας και στο οικογενειακό περιβάλλον. Πολλοί από εσάς θα θελήσετε να αποκαταστήσετε «γέφυρες» με συγγενικά πρόσωπα και άλλοι θα επισκεφθείτε τον τόπο της καταγωγής σας. Η αγορά ενός σπιτιού γίνεται πραγματικότητα, την ίδια ώρα που συνυπάρχουν και κάποιες αναβολές ή εμπόδια λόγω του ανάδρομου Ερμή. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, έχετε  υπερβολικές απαιτήσεις στην αισθηματική ζωή σας ή «ψάχνεστε» ερωτικά στον εργασιακό χώρο. Αν καταφέρετε να αποφύγετε το κυνήγι της χίμαιρας όλα θα πάνε καλύτερα. 

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύς φροντίστε να προγραμματίσετε ή να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι που θα σας φέρει πιο κοντά στο ταίρι σας. Ελέγξτε ωστόσο προσεκτικά όλες τις λεπτομέρειες, αφού ο ανάδρομος Ερμής «φημίζεται» για καθυστερήσεις και εμπόδια στην επικοινωνία αλλά και τις συγκοινωνίες. Μάλιστα, με την Πανσέληνο στις 25 η «σύγχυση» που θα επικρατεί στο φιλικό περιβάλλον, απαιτεί την προσοχή σας στη διάρκεια των ημερών που ακολουθούν. Πάντως, στην περίπτωση που δημιουργηθεί ένα πρόβλημα στην αισθηματική ή στην επαγγελματική σας ζωή εσείς θα καταφέρετε να κρατήσετε την ισορροπία.  

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Η Αφροδίτη στους Ιχθύς τονίζει θέματα ασφάλειας και η Πανσέληνος τα οικονομικά σας, με αποτέλεσμα η σχέση σας να περνάει σε δεύτερη μοίρα. Η έλλειψη κατανόησης από το σύντροφό σας μπορεί να σας ωθήσει να αποφασίσετε πως έφτασε η ώρα για να δώσετε τέλος σε ένα σημαντικό δεσμό. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις καθώς με τον ανάδρομο Ερμή δεν θα μπορείτε να σκεφτείτε καθαρά. Οι βεβιασμένες και ενθουσιώδεις κινήσεις δεν βγαίνουν ποτέ σε καλό, γι’ αυτό «προσγειωθείτε». Το παν είναι να συζητήσετε με το σύντροφό σας και να «αφουγκραστείτε» τις ανησυχίες του.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Με την Πανσέληνο στο δικό σας ζώδιο στις 25 Φεβρουαρίου, οι ενδοιασμοί που είχατε όσον αφορά  μια κρυφή σχέση θα λάβουν τέλος, αφού οι αποκαλύψεις, θα σας φέρουν μπροστά σε εξελίξεις. Έτσι, ακόμη και αν βρεθείτε σε δίλημμα, δεν θα είναι «καταστροφικό», αφού με την είσοδο της Αφροδίτης στον τομέα των σχέσεών σας από τις 26 θα κάνετε νέες σημαντικές γνωριμίες. Με την ανάδρομη κίνηση του «δικού» σας Ερμή θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι πιο σημαντική για σας μια σχέση με καλή επικοινωνία και όχι κάποια που βασίζεται αποκλειστικά στη σωματική επαφή.ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 23 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 17 Μαρτίου, θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα και θα πρέπει να έχετε αυξημένη την προσοχή σας αυτό το διάστημα, ώστε να αποφύγετε λάθη που μπορεί να σας κοστίσουν ακριβά. Η Πανσέληνος που διαμορφώνεται στις 25 του μήνα, θα έχει ως αποτέλεσμα να αναζητήσετε τη μοναξιά το επόμενο δεκαπενθήμερο, προκειμένου να επεξεργαστείτε τα σχέδιά σας. Η είσοδος της δικής σας Αφροδίτης στους Ιχθύς από τις 26/2 μέχρι τις 22/3 θα αναδείξει ένα ερωτικό ενδιαφέρον στο χώρο της δουλειάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 23/2 μέχρι και τις 17/3 αναμένεται να αποδειχθεί θετική για εσάς, αφού θα σας δώσει την ευκαιρία να επανεξετάσετε τη σχέση σας με το σύντροφό σας ή να αναβιώσετε μια σχέση από το παρελθόν που σας ενδιαφέρει ακόμα. Η Πανσέληνος στις 25 του μήνα υπόσχεται να αυξήσει την δημοτικότητά σας και να σας φέρει σημαντικές προτάσεις, ικανές να βελτιώσουν τη ζωή σας. Τέλος, η είσοδος της Αφροδίτης στο συμβατό ζώδιο των Ιχθύων από τις 26/2 μέχρι τις 22/3 θα φέρει μια  αξιόλογη γνωριμία στους διαθέσιμους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 23 του μήνα σας δίνει την ευκαιρία να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας, να απαλλαγείτε από περιττά πράγματα και να κάνετε αλλαγές που θα ομορφύνουν τον χώρο σας. Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 25 σηματοδοτεί τη στιγμή της επαγγελματικής αναγνώρισης και της καταξίωσης που θα έρθει μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο: γι' αυτό δεν πρέπει να χαλαρώνετε. Επιπλέον, με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύς από τις 26/2 μέχρι τις 22/3 θα έχετε την ευκαιρία να αποκομίσετε σημαντικά κέρδη από την εκμετάλλευση ενός περιουσιακού στοιχείου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στις 23 του μήνα και σας βοηθά να ανανεώσετε τις επαφές σας με άτομα που  έχουν χαθεί από τη ζωή σας, αν και θα πρέπει να  προσέξετε την συμπεριφορά σας, ώστε να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Η Πανσέληνος στις 25 σας ωθεί να κινητοποιηθείτε για την επίτευξη των στόχων σας και να εκμεταλλευτείτε  ευκαιρίες που σχετίζονται με ταξίδια ή σεμινάρια που θα παίξουν θετικό ρόλο στην επαγγελματική εξέλιξή σας. Με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύς από τις 26/2 θα κλείσετε σημαντικές συμφωνίες που απαιτούν συχνές μετακινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Τα οικονομικά σας αποτελούν τη βασική προτεραιότητά σας αυτή την εβδομάδα, καθώς η ανάδρομη κίνηση του Ερμή που ξεκινά στις 23/2 αλλά και η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθύς από τις 26, θα σας δώσουν την ευκαιρία να επανεξετάσετε τα έσοδα και τα έξοδά σας και να εφαρμόσετε μια τακτική που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ποιότητα της ζωής σας.  Επιπλέον, με την Πανσέληνο που διαμορφώνεται στις 25 θα έχετε την ευκαιρία να διαπραγματευτείτε εκ νέου τις οικονομικές υποχρεώσεις σας προς τρίτους και να πετύχετε μια ευνοϊκή ρύθμιση.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τις 23 του μήνα και δημιουργεί προβληματισμούς σχετικά με την προσωπική ζωή, τις σχέσεις σας και το οικογενειακό περιβάλλον σας. Με τη διέλευση και της Αφροδίτης από το ζώδιό σας από τις 26/2 μέχρι τις 22/3 καλό θα είναι να αλλάξετε ότι δεν σας αρέσει ή ακόμα και να ανανεώσετε την εμφάνισή σας. Η Πανσέληνος που σχηματίζεται στο πολικό ζώδιο της Παρθένου, σας δίνει την ευκαιρία να αποφασίσετε για το μέλλον μιας σημαντικής σχέσης σας και να προβείτε στις ανάλογες ενέργειες.Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK