ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ 


Κριός
Κυριακή σήμερα και μια και δεν έχετε άλλες δουλειές ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να βελτιώσετε τις σχέσεις που σας ενδιαφέρουν και να προσπαθήσετε να ξαναβρείτε την αρμονία που έχει χαθεί. Οι γύρω σας θα το εκτιμήσουν και θα σας το ανταποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο.

Ταύρος
Σταματήστε να ανησυχείτε για τα πάντα και προσπαθήστε να ασχοληθείτε με τις συνηθισμένες δουλειές του Σαββατοκύριακου που πραγματικά μπορούν να αποδειχθούν χαλαρωτικές. Αφιερώστε το βράδυ στο σύντροφό σας ή δείτε μια καλή ταινία που θα σας βοηθήσει να ξεχάσετε τις έννοιες σας.

Δίδυμοι
Η Σελήνη σήμερα σας βοηθάει να απαλλαγείτε από παλιές προκαταλήψεις και να δημιουργήσετε χώρο για το καινούργιο που έρχεται στη ζωή σας. Αν μάλιστα ήδη σκέφτεστε μια διαφορετική κατεύθυνση μπορεί να εκμεταλλευτείτε κάποιες συνθήκες που θα εμφανιστούν.

Καρκίνος
Σήμερα τα οικονομικά σας θα υποστούν κάποιες διακυμάνσεις καθώς θα δώσετε και θα πάρετε χρήματα για διάφορους λόγους. Η σχέση σας με τον σύντροφό σας θα παρουσιάσει βελτίωση ενώ αν είστε ελεύθεροι, ίσως κάνετε μια σοβαρή γνωριμία που θα αλλάξει την αντίληψή σας για τον έρωτα γενικότερα.

Λέων
Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να ασχοληθείτε με θέματα που χρειάζονται μια βελτίωση. Ο σύντροφός σας ή ένας συνεργάτης σας ίσως χρειαστεί τη βοήθειά σας.

Παρθένος
Την Κυριακή συσσωρεύεται η κούραση όλης της εβδομάδας και αυτό θα γίνει ιδιαίτερα αισθητό σήμερα. Αν κάνετε καθιστική δουλειά ίσως σήμερα θα ήταν καλό να γυμναστείτε ώστε να τονώσετε τον οργανισμό σας.

Ζυγός
Η ανάγκη σας να βρίσκεστε περιστοιχισμένοι από άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα, ίσως σας ωθήσει να συμμετάσχετε σε μια κοινωνική εκδήλωση ή σε ένα φιλανθρωπικό έργο που θα έχει ως αποτέλεσμα να βελτιωθεί η ψυχολογία σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κάνετε και μια ξεχωριστή γνωριμία.

Σκορπιός
Παρά το γεγονός ότι σήμερα είναι Κυριακή, δεν θα πρέπει να διστάσετε να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις που αφορούν στην καριέρα σας. Μην αναβάλλετε τη δράση σας που μπορεί να φέρει σημαντικά αποτελέσματα ακόμα και σήμερα.

Τοξότης
Ένα ταξίδι, μια ευχάριστη συζήτηση, ή απλά η προετοιμασία για ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο, θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας σήμερα. Φροντίστε ωστόσο να μην το παρακάνετε ώστε να ξεκουραστείτε αρκετά.

Αιγόκερως
Η ενασχόληση με τα οικονομικά σας μπορεί να αποδειχθεί πολύ θετική σήμερα, αφού θα σας δώσει την ευκαιρία να φτιάξετε ένα πρόγραμμα που να ταιριάζει στις υποχρεώσεις σας και να μπορείτε να το ακολουθήσετε εύκολα. Μια ερωτική αμαρτία από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστεί ξανά στη ζωή σας.

Υδροχόος
Οι σχέσεις σας θα σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα, και μια και δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε, καλό θα είναι να προσπαθήσετε να ασχοληθείτε με τα άτομα που σας χρειάζονται και που νιώθουν παραμελημένα. Εξάλλου, κι εσείς θα περάσετε καλά μαζί τους.

Ιχθείς
Ακόμα και την Κυριακή καταφέρνετε να λάμψετε στον επαγγελματικό τομέα και να δείξετε ότι δεν σας πτοεί τίποτα. Με την Σελήνη στον συγκεκριμένο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, μπορεί να έχετε μεγάλη οφέλη κυρίως οικονομικά αν εργαστείτε μεθοδικά.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK