ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ
Κριός
Η Σελήνη θα βρίσκεται σε κενό πορείας μέχρι τις 15.02, γεγονός που συνιστά να ασχοληθείτε με δουλειές που εκκρεμούν, τις οποίες θα τελειώσετε με σχετική ευκολία. Το απόγευμα ανήκει στον σύντροφό σας, ή άλλες σχέσεις που σας ενδιαφέρουν και θέλετε να τις βελτιώσετε.
Ταύρος
Πολλά μπορείτε να κάνετε σήμερα καθώς η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε καλά επίπεδα και θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια χαρούμενη ατμόσφαιρα είτε στις σχέσεις σας είτε στο εργασιακό σας περιβάλλον.


Δίδυμοι
Η σιγουριά και η ασφάλεια έρχεται σήμερα μέσα από το οικογενειακό σας περιβάλλον που κατανοεί τις επιθυμίες σας και φροντίζει να ικανοποιεί τα αιτήματά σας. Το βράδυ, μπορείτε να διασκεδάσετε με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Καρκίνος
Η συνεννόηση με το περιβάλλον σας, μπορεί να είναι κάπως δύσκολη σήμερα, αφού υπάρχουν διαστάσεις απόψεων που δεν μπορούν να καλυφθούν. Ίσως μάλιστα είναι καλύτερα να αναβάλλετε σημαντικές συζητήσεις για άλλη φορά. Το βράδυ, ευχάριστες στιγμές με το οικογενειακό περιβάλλον.

Λέων
Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις για οικονομικά θέματα, κυρίως αν χρειάζεστε και την έγκριση τρίτων ατόμων. Μετά τις 15.02 η είσοδος της Σελήνης στο Ζυγό είναι αρκετά ευνοϊκή για σας, και ίσως σας φέρει μια αξιόλογη γνωριμία.


Παρθένος
Μέχρι το μεσημέρι, η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σας και σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με τις ανάγκες σας και κυρίως αυτές που έχετε παραμελήσει. Το απόγευμα θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να επανεξετάσετε τα πάγια έξοδά σας.

Ζυγός
Το πρωί ξεκινά κάπως υποτονικά για σας, με τη διάθεσή σας αρκετά πεσμένη. Αν δεν νιώθετε καλά, ίσως είναι καλύτερα να πάρετε μια άδεια από τη δουλειά σας ώστε να μην επιδεινωθεί το πρόβλημα. Το απόγευμα η διάθεσή σας βελτιώνεται αισθητά.

Σκορπιός
Καλή ημέρα για να συναντήσετε φίλους που έχετε να δείτε καιρό, ή να συναντήσετε τα κατάλληλα άτομα που μπορούν να μεσολαβήσουν για μια υπόθεσή σας. Το απόγευμα ωστόσο, θα πρέπει να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

Τοξότης
Σήμερα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα σχολαστικοί και προσεκτικοί στη δουλειά σας, ώστε να αποφύγετε λάθη που μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Το απόγευμα μπορείτε να συναντήσετε φίλους και γνωστούς και να μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές.

Αιγόκερως
Η μέρα είναι κατάλληλη για να συζητήσετε με τον σύντροφό σας και να λύσετε προβλήματα που σας ταλαιπωρούν και διαιωνίζονται. Ίσως μάλιστα καταφέρετε να βρείτε μια λύση που «βολεύει» και τους δυο σας. Το βράδυ, αφιερώστε το στη σχέση σας και αναζωπυρώστε το πάθος σας.

Υδροχόος
Οικονομικές εκκρεμότητες μπορούν να τακτοποιηθούν σήμερα με επιτυχία. Αν μάλιστα καταφέρετε να καλύψετε κάποιες επείγουσες υποχρεώσεις, σίγουρα θα νιώσετε καλύτερα. Το βράδυ είναι κατάλληλο για να βγείτε και να ξεσκάσετε από την ένταση της ημέρας και δεν αποκλείεται και μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Ιχθείς
Η σχέση σας με τον σύντροφό σας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σήμερα και δεν θα πρέπει να επαναλάβετε λάθη του παρελθόντος. Το απόγευμα ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποια έξοδα, αλλά δεν αποκλείεται να λάβετε και ένα οικονομικό όφελος.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK