ΠΕΜΠΤΗ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ


Κριός
Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα που διαμορφώνεται σήμερα, συνιστά να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στα οικονομικά σας καθώς επίσης και στη συμπεριφορά σας. Προσπαθήστε επίσης να μην παρασυρθείτε από τη φαντασία σας και δείξετε ενδιαφέρον σε άτομα που δεν αξίζουν.

Ταύρος
Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη σχηματίζει σήμερα σύνοδο με τον Ποσειδώνα και παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη όψη δεν σας επηρεάζει αρνητικά, καλό θα είναι να είστε κάπως επιφυλακτικοί, χωρίς όμως να απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που πραγματικά προσπαθούν να σας βοηθήσουν.

Δίδυμοι
Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα σας δημιουργεί σοβαρές ανησυχίες και είναι πιθανό ακόμα και να χάσετε τον προσανατολισμό σας κυρίως στον επαγγελματικό τομέα. Προσέξτε μην παρασυρθείτε από υποσχέσεις και αφήσετε ένα σίγουρο εισόδημα.

Καρκίνος
Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα, επηρεάζει τη λογική σας και μπορεί να γίνει αιτία να βγάλετε λάθος συμπεράσματα για κάποια άτομα. Παράλληλα όμως, αυξάνει και την διαίσθησή σας που μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε κακοτοπιές.
Λέων
Κάπως περίεργη θα σας φανεί η σημερινή μέρα αφού η σύγχυση, η κούραση, και μία δόση «τεμπελιάς», δεν θα σας αφήσουν να ανταποκριθείτε στα καθημερινά σας καθήκοντα. Περιοριστείτε στα άκρως απαραίτητα, ώστε να αποφύγετε τουλάχιστον σημαντικά λάθη.

Παρθένος
Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα που πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την ισορροπία στη σχέση σας με τον σύντροφό σας ή με άλλα σημαντικά άτομα, αρκεί να δώσετε τόπο στην οργή και να ελιχθείτε διπλωματικά. Ζυγός
Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη σχηματίζει σήμερα σύνοδο με τον Ποσειδώνα και συνιστά να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντά σας μαζί με την διαίσθησή σας για να επιτύχετε ένα καλό αποτέλεσμα στη δουλειά σας. Δεν αποκλείεται να προκύψει μια σημαντική ευκαιρία.

Σκορπιός
Η σύνοδος Αφροδίτη – Ποσειδώνα σας δημιουργεί σήμερα μια χαρούμενη διάθεση και μια εσωτερική αρμονία που σας βοηθά να χειριστείτε με τον καλύτερο τρόπο όλες τις υποθέσεις σας. Διοχετεύστε την ενέργειά σας σε μια επαγγελματική προσπάθεια ή στην αποκατάσταση της σχέσης σας και θα βγείτε κερδισμένοι.

Τοξότης
Η σημερινή μέρα μπορεί να αποδειχθεί αρκετά δύσκολη για σας, και θα πρέπει να υπάρχει μετριοπάθεια σε όλες τις δραστηριότητές σας. Ίσως αντιμετωπίσετε επαγγελματικές δυσκολίες ή και παγίδες ή προβλήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσοχή και στη διατροφή σας.

Αιγόκερως
Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα σήμερα, σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε καλύτερα με τους γύρω σας, αφού μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα ο ένας τον άλλον. Η διαίσθησή σας και η φαντασία σας μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις στα προβλήματα ενός κοντινού σας προσώπου.

Υδροχόος
Η διάθεσή σας είναι αρκετά καλή σήμερα χάρη στο πέρασμα της Σελήνης από το αέρινο ζώδιο του Ζυγού. Η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα ίσως σας παροτρύνει να κάνετε κάποια έξοδα για μουσική, τέχνη, διασκέδαση, ή ακόμα και για τον καλλωπισμό σας. Προσοχή μην το παρακάνετε.

Ιχθείς
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα που διαμορφώνεται σήμερα στο δικό σας ζώδιο, σας δημιουργεί συναισθήματα φιλανθρωπίας και αγάπης. Επίσης, σας φέρνει έμπνευση και φαντασία που σας είναι απαραίτητη στην δουλειά σας, ειδικά αν ασχολείστε με νοητικές δραστηριότητες.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK