ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ

Κριός
Η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού, σας δίνει την ευκαιρία να βάλετε τάξη στα οικονομικά σας και μάλιστα με πολύ καλά αποτελέσματα. Επιπλέον, είστε έτοιμοι να πάρετε σοβαρές αποφάσεις σχετικά με την εξέλιξη μιας σοβαρής σχέσης σας.

Ταύρος
Η συνάντηση της Σελήνης με τον Κρόνο μέσα στον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας βοηθά να δείτε με περισσότερη σοβαρότητα την σχέση σας και να αλλάξετε οτιδήποτε θεωρείτε ότι σας δημιουργεί εμπόδια. Προσέξτε ωστόσο να διαχωρίσετε τα επαγγελματικά με τα προσωπικά σας.

Δίδυμοι
Οι αστρολογικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα, σας επιτρέπουν να αντιμετωπίσετε με ωριμότητα και σοβαρότητα κάθε ευθύνη που έχετε αναλάβει είτε πρόκειται για μια επαγγελματική υποχρέωση είτε για μια φιλική εξυπηρέτηση. Προσέξτε ωστόσο, μην ξεπεράσετε τα όρια της αντοχής σας.

Καρκίνος
Η Σελήνη από το συμβατό ζώδιο του Σκορπιού, σας βοηθάει να απολαύσετε στο μέγιστο οτιδήποτε κάνετε σήμερα. Αν μάλιστα  αφιερώσετε την ημέρα στον σύντροφό σας, οι ευχάριστες στιγμές που θα περάσετε είναι πολύ πιθανό να σας ωθήσουν να αποφασίσετε την επισημοποίηση της σχέσης σας. Διαφορετικά μια σοβαρή συζήτηση μπορεί να σας ανοίξει νέους επαγγελματικούς δρόμους.

Λέων
Η Σελήνη από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, συνιστά να κλείσετε τις εκκρεμότητες στο οικογενειακό σας περιβάλλον, σήμερα που έχετε λίγο περισσότερο ελεύθερο χρόνο. Διαφορετικά θα αναγκαστείτε να χάσετε πολύτιμο χρόνο από τη δουλειά σας, πράγμα που αυτή την περίοδο δεν ενδείκνυται.

Παρθένος
Το επικοινωνιακό σας ταλέντο είναι σήμερα ιδιαίτερα ανεπτυγμένο, γεγονός που σας βοηθάει να προσεγγίσετε άτομα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον και να εκφράσετε τις ιδέες ή και τα συναισθήματά σας. Είναι μάλιστα πολύ πιθανό να «παρασύρετε» και τον σύντροφό σας και να πετύχετε κάτι που θέλετε από καιρό.


Ζυγός
Η Σελήνη από τον τομέα των οικονομικών σας μπορεί να σας δημιουργήσει κάποια προβλήματα σήμερα, με τις κατάλληλες ενέργειες όμως μπορεί και να σας εξασφαλίσει μια σταθερή βάση. Το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τη δική σας συμπεριφορά και στάση απέναντι στο χρήμα.

Σκορπιός
Η Σελήνη από το ζώδιό σας σχηματίζει σήμερα θετική όψη με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα, γεγονός που σας βοηθάει να πετύχετε πολλούς στόχους σας. Βάλτε λοιπόν τις προτεραιότητές σας, αναρωτηθείτε τι θέλετε περισσότερο και ξεκινήστε με τη θετική σας ενέργεια που μπορεί να μετακινήσει και βουνά.

Τοξότης
Αν οι συνθήκες σήμερα δεν είναι καλές για σας, και νιώθετε ανασφάλεια, ή απλά δεν έχετε διάθεση για κοινωνικές συναναστροφές, ίσως είναι καλύτερα να μείνετε στο σπίτι και να απολαύσετε την παρέα του εαυτού σας. Εξάλλου, μια μάσκα ομορφιάς, ή ένα χαλαρωτικό μπάνιο, θα σας κάνει να νιώσετε υπέροχα.

Αιγόκερως
Σήμερα μπορείτε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Αν μάλιστα γνωρίζετε ήδη τα οράματα και τους στόχους σας μένει να αποφασίσετε πώς θα τα υλοποιήσετε. Προσεγγίστε κάποια άτομα που είναι ανοιχτά στις προτάσεις σας και μπορούν να σας βοηθήσουν.

Υδροχόος
Η Σελήνη από το μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας, σας παροτρύνει να ασχοληθείτε ακόμα και σήμερα με την δουλειά σας, ώστε να αποκομίσετε τα οφέλη που επιθυμείτε. Αν υπάρχουν καθήκοντα και υποχρεώσεις που δεν μπορούν να περιμένουν, δώστε το παρόν και σίγουρα δεν θα χάσετε.

Ιχθείς
Με την Σελήνη στον ένατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας περιμένουν μεγάλες επιτυχίες, ειδικά αν το βάλετε σκοπό. Το γεγονός ότι δεν είστε μόνοι σας, και μπορείτε να βασιστείτε στη βοήθεια των φίλων σας, είναι ιδιαίτερα θετικό. Ίσως μάλιστα κάποια άτομα σας ανοίξουν νέες επαγγελματικές πόρτες αν βρίσκεστε σε αναζήτηση εργασίας.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK