ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ

Κριός
Η σημερινή μέρα κρύβει πολλές παγίδες και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, αφού μπορείτε εύκολα να πέσετε θύματα απάτης. Καλό θα είναι επίσης να μην πάρετε αποφάσεις για σοβαρά ζητήματα γιατί ακόμα κι εσείς οι ίδιοι δεν έχετε ένα καθαρό μυαλό. Αναβάλετε λοιπόν σημαντικά ζητήματα για αύριο.

Ταύρος
Η σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα που σχηματίζεται σήμερα, δεν είναι ιδιαίτερα αρνητική για σας, αντίθετα μπορεί να σας φέρει σε επαφή με άτομα τα οποία ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία σας και σας προσφέρουν ευχάριστες στιγμές. Ένα οικονομικό όφελος είναι πολύ πιθανό.

Δίδυμοι
Ο τομέας της εργασίας σας παρουσιάζει αυξημένες απαιτήσεις, αλλά σήμερα φαίνεται ότι δεν διαθέτετε την σωστή κρίση ώστε να χειριστείτε κατάλληλα κάποια σοβαρά ζητήματα. Γι’ αυτό ίσως είναι καλύτερα να συγκεντρωθείτε σε ότι ξέρετε να κάνετε καλά και να μην αναλάβετε τίποτα παραπάνω.

Καρκίνος
Επιτέλους αρχίζετε να βλέπετε την χαρούμενη πλευρά της ζωής, και να ατενίζετε το μέλλον σας με αισιοδοξία, αφού τα περισσότερα προβλήματά σας έχουν λυθεί. Πράγματι, οι συνθήκες σήμερα – αλλά και για αρκετό καιρό ακόμα – αρχίζουν να σας ευνοούν τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στα οικονομικά σας.

Λέων
Σήμερα απαιτείται μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σας, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να υποστείτε σημαντικές απώλειες. Αν νοσταλγήσετε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, μη βιαστείτε να κάνετε καμία κίνηση, αφού αύριο κιόλας μπορεί να το μετανιώσετε.

Παρθένος
Η σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα που σχηματίζεται στον έβδομο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου μπορεί να σας δημιουργήσει αδικαιολόγητες υποψίες για τον σύντροφό σας, και θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας ώστε να μην υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες.


Ζυγός
Καλό θα είναι να κρατήσετε χαμηλούς τόνους στο χώρο της δουλειάς σας και να μην εκφράσετε παράπονα χωρίς λόγο. Η μέρα σας σήμερα μπορεί να είναι πολύ γεμάτη, γι’ αυτό φροντίστε να οργανώσετε σωστά το χρόνο σας για να τα προλάβετε όλα.

Σκορπιός
Ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Άρης σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα και παρά το γεγονός ότι η επιρροή αυτή μπορεί να αποδειχθεί θετική για σας, θα πρέπει να προσέχετε τις σχέσεις σας και να μην ενθουσιάζεστε με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά.

Τοξότης
Ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας παρουσιάζει ιδιαίτερη σύγχυση σήμερα και θα πρέπει να προσέχετε πολύ ώστε να μην δημιουργήσετε αυταπάτες για κάποια ζητήματα. Παρόλο που η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιό σας το απογευματάκι, ίσως θα είναι καλύτερα να αποφύγετε επικίνδυνες δραστηριότητες.

Αιγόκερως
Η σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα θα γίνει αιτία να κάνετε σημαντικές συναντήσεις με άτομα που έχετε να δείτε καιρό ή ακόμα και να συζητήσετε θέματα που αφορούν την δουλειά σας. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να είστε σαφείς ώστε να μην παραπλανήσετε άθελά σας τους γύρω σας.

Υδροχόος
Η σύνοδος Άρη – Ποσειδώνα στον τομέα των οικονομικών σας, μπορεί να σας επιφέρει σημαντικές απώλειες, αν δεν προσέξετε. Γι’ αυτό προσπαθήστε να υπολογίσετε και το παραμικρό έξοδο που θα κάνετε, και μην παρασυρθείτε σε ανώφελες σπατάλες.

Ιχθείς
Η σύνοδος που σχηματίζει ο Άρης με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα στο ζώδιό σας, είναι μια «περίεργη» επιρροή που μπορεί να λειτουργήσει θετικά ή αρνητικά, ανάλογα με το προσωπικό σας ωροσκόπιο. Γι’ αυτό ας είστε επιφυλακτικοί σε ότι ακούτε χωρίς όμως να απορρίπτετε τίποτα.Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK