ΤΡΙΤΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ
Κριός
Η σημερινή μέρα μπορεί να σας επιφυλάσσει κάποιες εκπλήξεις, παράλληλα όμως κρύβει και κάποιους κινδύνους. Γι' αυτό καλό θα είναι να είστε επιφυλακτικοί σε όλες τις δραστηριότητές σας. Καλό θα είναι επίσης να προσέχετε στις μετακίνησεις σας, ιδιαίτερα αν οδηγείτε.

Ταύρος
Σίγουρα δεν είστε στα καλύτερά σας, αλλά δεν θα πρέπει να αποθαρρύνεστε, αφού σύντομα τα πράγματα θα εξελιχθούν όπως θέλετε. Προσέξτε τα οικονομικά σας και φροντίστε να μην παρακουράζετε τον οργανισμό σας.

Δίδυμοι
Η Σελήνη στο πολικό ζώδιο του Τοξότη, σχηματίζει αντίθεση με τον Δία από το ζώδιό σας, με αποτέλεσμα να νιώθετε κάπως αναστατωμένοι. Ίσως έχετε πολλά να κάνετε και ο χρόνος σας φαίνεται λίγος. Η ενασχόληση με το οικιακό σας περιβάλλον, θα σας δώσει χαρά.

Καρκίνος
Παρόλο που οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι αυξημένες, δεν φαίνεται να πτοείστε. Κάθε άλλο! Νιώθετε επιτέλους ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να προβάλλετε τις ικανότητές σας και να ανταμειφθείτε γι' αυτές. Εύνοια στα οικονομικά σας.

Λέων
Σήμερα νιώθετε πολύ καλά και είστε έτοιμοι να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας, τόσο στη δουλειά σας όσο και στη προσωπική σας ζωή. Συμβουλευτείτε το ένστικτό σας και κάντε αυτό που σας λέει η ψυχή σας, παραμερίζοντας τον εγωισμό σας.

Παρθένος
Η Σελήνη από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας προτρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια, γεγονός που μπορεί να σας δυσανασχετεί, είναι όμως απαραίτητο. Το βράδυ, αφιερώστε το στον εαυτό σας.


Ζυγός
Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται σήμερα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, ενώ παράλληλα η επικοινωνιακή σας ικανότητα είναι τόσο ενισχυμένη που μπορείτε να πείσετε τον καθένα για οτιδήποτε. Εκμεταλλευτείτε το!

Σκορπιός
Σήμερα μπορείτε να ασχοληθείτε πιο συστηματικά με τα οικονομικά σας και να σχεδιάσετε κάποιες ρυθμίσεις. Στον επαγγελματικό τομέα, σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις και δεν αποκλείεται μια αύξηση των αποδοχών σας.

Τοξότης
Η Σελήνη στο ζώδιό σας, σας δίνει την ευχέρεια να πετυχαίνετε τους στόχους σας όσο δύσκολοι και αν είναι. Προχωρήστε λοιπόν σε ότι φαίνεται πιο σημαντικό για σας και αυτοσχεδιάστε. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει!

Αιγόκερως
Η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει σήμερα να πετύχετε αυτό που επιδιώκετε στην προσωπική σας ζωή. Αν διατηρείτε μια συνεργασία, καλό θα είναι να ξεκαθαρίσετε τα σχέδιά σας, ή να διατυπώσετε κάποιους κανόνες, ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα.

Υδροχόος
Αποφύγετε διαφωνίες με συναδέλφους και ανωτέρους που μπορούν να επηρέασουν την πρόοδό σας. Μπορείτε να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας, χωρίς εντάσεις και να πετύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε. Υπάρχουν σημαντικά άτομα που βρίσκονται στο πλευρό σας.

Ιχθείς
Υπάρχουν σημαντικές δουλειές που πρέπει να κάνετε και που δεν παίρνουν άλλη αναβολή. Επιτέλους, προσπαθήστε να μπείτε σε ένα πρόγραμμα για να μην δημιουργηθεί χάος. Αποφύγετε το άγχος που μπορεί να έχει δυσάρεστες επιπτώσεις στην υγεία σας.Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK