ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ


-->
Κριός
Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα βοηθά να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας με τον πιο απροσδόκητο τρόπο. Εστιάστε το ενδιαφέρον σας στους γύρω σας που μπορούν να σας προσφέρουν ανέλπιστη βοήθεια. Ένας έρωτας μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον είναι πιθανός.

Ταύρος
Η κυβερνήτης σας Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό σήμερα, γεγονός που ευνοεί τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Είναι λοιπόν πολύ πιθανό να πετύχετε μια διάκριση που δεν περιμένετε. Δεν αποκλείεται επίσης ένα απρόσμενο γεγονός να ομορφύνει την καθημερινότητά σας.

Δίδυμοι
Άτομα από μακρινά μέρη μπορεί να σας επιφυλάσσουν ευχάριστες εκπλήξεις σήμερα, χάρη στο εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού. Ενημερωθείτε για θέματα που σας απασχολούν και αναζητήστε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν σε κάποιες αποφάσεις.

Καρκίνος
Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού ευνοεί τα οικονομικά σας και δεν αποκλείεται να σας φέρει μια ανέλπιστη βοήθεια ή ένα bonus που δεν περιμένετε. Ευχάριστα γεγονότα αναμένονται και στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και στην προσωπική σας ζωή.

Λέων
Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα, σηματοδοτεί ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σας και ευνοεί γενικά την αισθηματική σας ζωή. Αν είστε ελεύθεροι, ίσως ερωτευτείτε ένα άτομο εντελώς ξαφνικά.

Παρθένος
Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα ευνοεί τον τομέα της δουλειάς σας, της υγείας σας και γενικότερα της καθημερινότητάς σας. Έτσι επωφεληθείτε για να ολοκληρώσετε δουλειές που άλλες φορές χρειάζονται περισσότερο κόπο και που συν τοις άλλοις, μπορεί να σας φέρουν ένα επιπλέον έσοδο.


Ζυγός
Το εξάγωνο που σχηματίζει η κυβερνήτης σας Αφροδίτη με τον Ουρανό σήμερα, είναι ιδανικό για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον σας. Αν είστε ελεύθεροι, ένας απρόσμενος έρωτας είναι πολύ πιθανός.

Σκορπιός
 Σήμερα η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό και η όψη αυτή μπορεί να σας φέρει ευχάριστα και απρόβλεπτα γεγονός που συνδέονται με το σπίτι, την οικογένειά σας, αλλά και τη δουλειά σας. Αν αναζητάτε μια εργασία, στραφείτε στο συγγενικό σας περιβάλλον.

Τοξότης
Το επικοινωνιακό σας χάρισμα είναι τόσο τονισμένο σήμερα που μπορείτε να πείσετε κι “έναν Εσκιμώο να αγοράσει ψυγείο”. Εκμεταλλευτείτε το προς όφελός σας και ανοιχτείτε ακόμα και στα άτομα που γνωρίζετε για πρώτη φορά. Κάποιο από αυτά μπορεί να σας επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη.

Αιγόκερως
 Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα είναι ιδανικό για να διευθετήσετε οικονομικά ζητήματα ή να προωθήσετε αγοραπωλησίες ακίνητης περιουσίας. Ένα σημαντικό έσοδο μπορεί να σας έρθει επίσης από εκεί που δεν το περιμένετε.

Υδροχόος
 Η Αφροδίτη από το ζώδιό σας σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό και τονίζει την γοητεία σας και τον μαγνητισμό σας. Είναι ευκαιρία να κάνετε αξιόλογες γνωριμίες και να “μαγέψετε” τους γύρω σας. Αν αναζητάτε ένα νέο έρωτα, είναι πολύ κοντά σας.

Ιχθείς
Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα μπορεί να φέρει μια θετική εξέλιξη στα οικονομικά σας χωρίς να το περιμένετε. Καλό θα είναι ωστόσο να κρατήσετε κρυφή την πηγή των πόρων σας.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK