ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ

Κριός
Η σύνοδος που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας δημιουργεί μια μελαγχολία και μια νοσταλγία για τα παλιά. Αποφύγετε διενέξεις στον εργασιακό σας χώρο και προσέξτε την υγεία σας.

Ταύρος
Η διάθεσή σας βελτιώνεται αισθητά σήμερα, αφού έχετε την υποστήριξη των φίλων σας αλλά και του συντρόφου σας. Οι ελεύθεροι Ταύροι, ίσως επιδοθούν στο κυνήγι του έρωτα, ενδίδοντας όχι μόνο σε μια αλλά σε παράλληλες ερωτικές περιπέτειες.

Δίδυμοι
Τα επαγγελματικά σας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή σήμερα, αφού η σύνοδος Ερμή – Άρη στο μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας, μπορεί να προκαλέσει διάφορα προβλήματα. Προσπαθήστε να μην προκαλείτε με την συμπεριφορά σας, και ασχοληθείτε μόνο με τη δουλειά σας.

Καρκίνος
Ευνοϊκή θα αποδειχθεί για σας η σύνοδος που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων. Έτσι, μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή σχέδια που έχετε εδώ και καιρό στο μυαλό σας, να παρακολουθήσετε ένα επιμορφωτικό σεμινάριο, ή να συμμετάσχετε σε μια ευχάριστη δραστηριότητα.

Λέων
Φαίνεται ότι παρά τις προσπάθειες που κάνετε στον τομέα των οικονομικών σας, τα προβλήματα δεν λένε να τελειώσουν. Η σύνοδος Ερμή – Άρη που σχηματίζεται σήμερα, θα σας φέρει προ των ευθυνών σας, και θα σας θυμίσει ότι υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να διευθετηθούν άμεσα.

Παρθένος
Η σχέση σας με τον σύντροφό σας έρχεται στο προσκήνιο σήμερα, και ίσως είναι μια καλή στιγμή για να συζητήσετε θέματα που σας προβληματίζουν χωρίς ωστόσο να προσπαθήσετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας. Σε κάθε περίπτωση αποφύγετε εντάσεις και ρήξεις.


Ζυγός
Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, πρόκειται να κάνει την ημέρα σας αρκετά δραστήρια και ίσως περισσότερο «φορτωμένη» από ότι συνήθως. Ίσως θα πρέπει να βάλετε προτεραιότητες και να ασχοληθείτε με τις πιο επείγουσες υποχρεώσεις σας.

Σκορπιός
Ευχάριστη προβλέπεται η σημερινή μέρα, αφού η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στον πέμπτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σας δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή με άλλες δραστηριότητες που σας ψυχαγωγούν. Μια νέα γνωριμία ή ένα δημιουργικό έργο θα εξελιχθούν πολύ θετικά.

Τοξότης
Το σπίτι και το οικογενειακό σας περιβάλλον, φαίνεται ότι ακόμα σας προβληματίζει, και ίσως είναι πια η στιγμή να πάρετε θέση σε κάποια ζητήματα. Φροντίστε ωστόσο να μην δημιουργηθούν εντάσεις και τσακωμοί με απρόβλεπτες διαστάσεις.

Αιγόκερως
Η σύνοδος που σχηματίζει ο Ερμής με τον Άρη στον τρίτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, είναι ιδανική για σοβαρές συζητήσεις που αφορούν στα επαγγελματικά σας ή στα οικογενειακά σας. Σε κάθε περίπτωση με λίγη υποχώρηση και αμοιβαία κατανόηση μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή.

Υδροχόος
Σήμερα, ο Ερμής και ο Άρης σχηματίζουν σύνοδο στον δεύτερο τομέα του ηλιακού σας ωροσκοπίου, γεγονός που θα επηρεάσει τα οικονομικά σας. Φροντίστε λοιπόν να αποφύγετε αλόγιστες σπατάλες και περιορίστε τα έξοδά σας, ώστε να μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις καθημερινές σας απαιτήσεις.

Ιχθείς
Η σύζευξη Ερμή – Άρη στο δικό σας ζώδιο ίσως σας δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό τον οποίο θα πρέπει να προσπαθήσετε να καταπολεμήσετε. Μην προβάλλετε παράλογες απαιτήσεις και μην αφήνετε την υπερβολική αισιοδοξία σας να σας οδηγήσει σε λανθασμένες ενέργειες.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK