ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ
Κριός
Σάββατο σήμερα, ό,τι καλύτερο για χαλάρωση και ξεκούραση. Αποφύγετε τις πολλές μετακινήσεις και απολαύστε τη θαλπωρή του σπιτιού και της οικογένειας. Είναι σίγουρο ότι η μέρα σας θα περάσει πιο ευχάριστα έτσι.

Ταύρος
 Το τετράγωνο Ερμή – Δία που σχηματίζεται σήμερα, συνιστά να προσέχετε τα οικονομικά σας και να αποφύγετε δαπανηρές διασκεδάσεις. Οι φίλοι μπορούν να σας προσφέρουν ευχάριστες στιγμές αρκεί να βρείτε τρόπους να διασκεδάσετε οικονομικά.

Δίδυμοι
Ο Δίας από το ζώδιό σας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή και η συγκεκριμένη όψη μπορεί να σας οδηγήσει σε σοβαρά επαγγελματικά λάθη, τουλάχιστον αν δουλεύετε σήμερα. Διαφορετικά προσέξτε εντάσεις και διαφωνίες που μπορεί να εξελιχθούν άσχημα.

Καρκίνος
Η νοητική σας ικανότητα είναι ιδιαίτερα αυξημένη σήμερα κι έτσι μπορείτε να βρείτε λύσεις σε πολλά προβλήματά σας. Φροντίστε ωστόσο να μην ανακοινώσετε τα σχέδιά σας, κυρίως αν έχουν ένα στοιχείο “παρανομίας”.

Λέων
Τα οικονομικά σας χρειάζονται και σήμερα προσοχή, ειδικά τώρα που λόγω Σαββατοκύριακου μπορεί να δεχτείτε δελεαστικές προτάσεις για εξόδους. Σκεφτείτε ψύχραιμα και μην ενδώσετε σε δαπανηρές διασκεδάσεις για τις οποίες θα μετανιώσετε.

Παρθένος
Το τετράγωνο που σχηματίζει ο κυβερνήτης σας Ερμής με τον Δία σήμερα, συνιστά να προσέξετε τη συμπεριφορά σας προς το συντροφό σας ή άλλα αγαπημένα σας άτομα ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις και εντάσεις. Προσοχή και στο επαγγελματικό σας περιβάλλον.Ζυγός
 Τα σχέδιά σας για το πώς θα περάσετε αυτή την ημέρα, ίσως συγκρουστούν με κάποιων άλλων που τους έχετε συμπεριλάβει στο πρόγραμμά σας. Προσπαθήστε να συμβιβαστείτε και να βρείτε τη χρυσή τομή, και σίγουρα θα περάσετε υπέροχα.

Σκορπιός
Σήμερα έχετε μια πολύ καλή διάθεση και μια βαθιά επιθυμία να απολαύσετε την κάθε στιγμή σας. Το πρόβλημα είναι ότι μπορεί να οδηγηθείτε σε αλόγιστες σπατάλες που θα σας δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα αργότερα. Προσέξτε λοιπόν.

Τοξότης
Ο κυβερνήτης σας Δίας σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή σήμερα και η συγκεκριμένη όψη συνιστά ιδιαίτερη προσοχή σε σας, αφού μια λανθάνουσα υπεραισιοδοξία μπορεί να σας οδηγήσει σε μια συμπεριφορά ανεπίτρεπτη. Προσέξτε γιατί αύριο κιόλας θα έχετε μετανιώσει.

Αιγόκερως
Η σημερινή ημέρα δεν είναι αρνητική για σας, αφού ο Ερμής από το συμβατό ζώδιο των Ιχθύων σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε καλύτερα με τους γύρω σας και να οδηγήσετε κάθε κατάσταση ακριβώς εκεί που θέλετε. Αποφύγετε όμως τις υπερβολές και προσέξτε την υγεία σας.

Υδροχόος
Αν νομίζετε ότι τα οικονομικά σας βρίσκονται σε καλό δρόμο, σήμερα θα θελήσετε να φανείτε γενναιόδωροι στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να τους χαρίσετε κάποια δώρα. Μήπως όμως δεν έχετε εκτιμήσει καλά την κατάσταση; Προσέξτε γιατί όλα είναι ρευστά.

Ιχθείς
Ο Ερμής από το ζώδιό σας σχηματίζει τετράγωνο με τον παραδοσιακό σας κυβερνήτη Δία γεγονός που σας δημιουργεί υπερβολική αισιοδοξία ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Μάλλον όμως πρόκειται για αυταπάτη, αφού ο οργανισμός σας είναι ήδη εξαντλημένος και χρειάζεται ανάπαυση.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK