Νέα Σελήνη στον ΥδροχόοΑν σας αρέσει αυτό το άρθρο κάντε Like εδώ.

Στις 10 Φεβρουαρίου στις 9.20 το πρωί, σχηματίζεται η Νέα Σελήνη που σηματοδοτεί και την Κινέζικη Πρωτοχρονιά. Η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στο ζώδιο του Υδροχόου και συγκεκριμένα στην 21η μοίρα του ζωδίου. Παρόλο που δεν σχηματίζει σημαντικές πλανητικές όψεις, δεν θα πρέπει να αγνοήσουμε το μισό τετράγωνο με τον Ουρανό και τα τετράγωνα με τους δεσμούς της Σελήνης. Οι συγκεκριμένες όψεις θα τονίσουν ακόμα περισσότερο τα ήδη υπάρχοντα οικονομικά προβλήματα, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε πάλι μεγάλες εταιρείες – ίσως και του δημοσίου- να κλείνουν και να αφήνουν στο δρόμο κι άλλους ανέργους. Η συμμετοχή του Ουρανού –έστω και με εξασθενημένη όψη- δείχνει ότι τα γεγονότα θα είναι ξαφνικά και αναπάντεχα και οι απώλειες δυστυχώς αναπόφευκτες. Στο ωροσκόπιο της Νέας Σελήνης επίσης σχηματίζεται σε ακρίβεια το τετράγωνο Άρη – Δία που μπορεί να μας δημιουργήσει μια παράλογη αισιοδοξία, μια έντονη επαναστατικότητα και οργάνωση συλλαλητηρίων που κανείς δεν ξέρει πώς θα καταλήξουν.
Σε προσωπικό επίπεδο τα πράγματα είναι πιο χαλαρά, αν και θα πρέπει να έχουμε στο νου μας ότι η υπεραισιοδοξία δεν θα αποδειχθεί καλός σύμβουλος. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο είναι αυτά του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) και της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες).


Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 10 Φεβρουαρίου, είναι ιδιαίτερα θετική για το δικό σου ζώδιο καθώς ενεργοποιεί τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα είσαι αρκετά απασχολημένος με ευχάριστες δραστηριότητες, ενώ θα αυξήσεις τις επαφές σου με τα φιλικά σου πρόσωπα και ίσως ακόμα θελήσεις να συμμετάσχεις σε μια συλλογική δουλειά. Οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, θα εξελιχθούν σε μακροχρόνιες φιλίες, αφού θα διαπιστώσεις ότι υπάρχει απόλυτη χημεία μεταξύ σας. Είναι πολύ πιθανό μάλιστα, κάποιο πρόσωπο να σε παροτρύνει να ξεκινήσεις μια καινούργια δραστηριότητα που θα σου αρέσει πολύ. Τέλος, αν είσαι αδέσμευτος, ίσως προκύψει ένας νέος έρωτας μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Ταύρος
 Φίλε Ταύρε, η καριέρα σου είναι ο τομέας που ενεργοποιείται στις 10 του μήνα από την διαμόρφωση της Νέας Σελήνης. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις τις αλλαγές που θέλεις στη δουλειά σου και να εφαρμόσεις τα σχέδια εκείνα που θα εξασφαλίσουν την πρόοδό σου και θα σε ωθήσουν σε μια ανώτερη θέση. Το γεγονός ότι η Νέα Σελήνη δεν δέχεται αρνητικές επιρροές, είναι άλλη μια θετική ένδειξη που δείχνει ότι κανείς δεν θα προσπαθήσει να φρενάρει ή να εμποδίσει με οποιοδήποτε τρόπο τις φιλοδοξίες σου. Νέες μελέτες που θα ξεκινήσεις αυτό το διάστημα, ένα ταξίδι, ή μια μετακόμιση, θα επηρεάσουν θετικά την ψυχολογία σου.

Δίδυμοι
 Αγαπητέ Δίδυμε, στις 10 Φεβρουαρίου σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου, που είναι ιδιαίτερα θετική για το ζώδιό σου. Το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου και να ανοίξεις ένα νέο κύκλο δραστηριοτήτων που θα απορροφήσουν τον χρόνο σου και την ενέργειά σου. Οι προοπτικές που θα εμφανιστούν θα είναι μέσα στα πλαίσια των αναζητήσεών σου και θα σε κάνουν πολύ χαρούμενο. Επιπλέον, θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, τις νομικές υποθέσεις ή μια ανώτερη εκπαίδευση ευνοούνται ιδιαίτερα. Αν σκοπεύεις μάλιστα να ταξιδέψεις για επαγγελματικούς λόγους, θα έχεις μεγάλα οφέλη και σημαντικές οικονομικές απολαβές. Τέλος, δεν αποκλείεται να προγραμματίζεις τον γάμο σου αυτό το διάστημα που προβλέπεται πραγματικά ευοίωνος.

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 10 Φεβρουαρίου στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, είναι κατάλληλη για να βρεις νέες διεξόδους στα οικονομικά σου προβλήματα και κυρίως σε αυτά που σχετίζονται με χρέη και οφειλές προς τρίτους. Ίσως ήρθε η στιγμή να αποπληρώσεις ένα μέρος του κεφαλαίου, τώρα που οι συνθήκες στο επιτρέπουν, ώστε να αποβάλεις το καθημερινό άγχος. Το γεγονός μάλιστα ότι κάποιες πρόσφατες δυσάρεστες εμπειρίες σε ωρίμασαν, θα σε βοηθήσει να κάνεις μια καλύτερη διαχείριση ώστε να μην ξαναβρεθείς σε δυσάρεστη θέση. Ο όγδοος οίκος όμως σχετίζεται και με την σεξουαλικότητά σου, κι έτσι, το επόμενο διάστημα θα αναζωπυρωθεί το πάθος με τον σύντροφό σου, ενώ αν είσαι ελεύθερος θα δημιουργήσεις μια σχέση πάθους.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, η Νέα Σελήνη διαμορφώνεται στις 10 Φεβρουαρίου στο πολικό ζώδιο του Υδροχόου, γεγονός που σηματοδοτεί νέες εξελίξεις στον τομέα των σχέσεών σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα έχεις την ευκαιρία να ξεκαθαρίσεις το κλίμα τόσο στις προσωπικές σου σχέσεις, όσο και στις επαγγελματικές και να αποφασίσεις ποια άτομα θέλεις να παραμείνουν στη ζωή σου και ποια όχι. Η επιλογή δεν θα είναι δύσκολη, αφού αφενός έχεις ήδη συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που σου επιτρέπουν να κρίνεις σωστά και αφετέρου αυτοί που σε περιτριγυρίζουν έχουν δείξει πλέον την αξία τους. Δεδομένου ότι απουσιάζουν παντελώς οι αρνητικές επιρροές, είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις να επισημοποιήσεις μια μακροχρόνια σχέση και να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια.

Παρθένος
 Φίλε Παρθένε, η Νέα Σελήνη σχηματίζεται στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 10 Φεβρουαρίου και σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό σου τομέα. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές που σκοπό θα έχουν να δημιουργήσουν μια νέα τάξη στη ζωή σου. Αν μάλιστα είσαι άνεργος, το συγκεκριμένο αστρολογικό φαινόμενο, υπόσχεται να σε αποκαταστήσει με μια δουλειά που ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες σου. Αν έχεις ήδη μια καλή δουλειά τότε τις επόμενες μέρες θα αναδειχθείς και θα λάβεις τα εύσημα που σου αξίζουν. Η περίοδος αυτή είναι επίσης ιδανική για να ασχοληθείς με την υγεία και την υγιεινή σου, να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής ή μια αθλητική δραστηριότητα που θα βελτιώσει την εμφάνισή σου.

Ζυγός
Ιδιαίτερα θετική αναμένεται η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 10 Φεβρουαρίου, για σένα φίλε Ζυγέ. Ο πέμπτος οίκος του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σχετίζεται με ψυχαγωγικές δραστηριότητες, διασκέδαση, έρωτα, παιδιά και χόμπι και αυτό σημαίνει ότι το επόμενο δεκαπενθήμερο θα είναι πολύ θετικό για σένα. Η δημιουργικότητά σου, η αισιοδοξία σου αλλά και το γεγονός ότι θα μπορέσεις να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στους αγαπημένους σου, θα επηρεάσουν θετικά την ψυχολογία σου και θα σε κάνουν ακόμα πιο αποδοτικό και στον επαγγελματικό τομέα. Όσοι Ζυγοί ασχολείστε με κάποιο χόμπι, ή με μια τέχνη, θα έχετε την ευκαιρία να το εκμεταλλευτείτε και να κερδίσετε χρήματα. Τέλος, αν είστε ελεύθεροι, μια νέα γνωριμία, θα αποδειχθεί καθοριστική για το μέλλον σας.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Νέα Σελήνη που διαμορφώνεται στις 10 Φεβρουαρίου, πραγματοποιείται στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια. Έτσι το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα αφιερώσεις μεγάλο μέρος του χρόνου σου προκειμένου να πραγματοποιήσεις αλλαγές σ’ αυτούς τους τομείς. Ίσως πρόκειται για μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση, την απόφαση να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια ή ακόμα και την προετοιμασία ενός παιδικού δωματίου. Πολλοί Σκορπιοί ωστόσο αυτό το διάστημα, θα σκεφτούν σοβαρά και την πιθανότητα να εγκατασταθούν σε μια άλλη χώρα. Σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να ξέρουν ότι είναι καλύτερα να ξεκινήσουν τώρα τις προετοιμασίες τους, που οι συνθήκες τους ευνοούν.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 10 Φεβρουαρίου, είναι αρκετά θετική για σένα, αφού διαμορφώνεται στο συμβατό ζώδιο του Υδροχόου και τον τρίτο ηλιακό σου οίκο. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο, θα έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις με τα κατάλληλα άτομα για πολλά θέματα που σε απασχολούν αλλά και να βρεις τρόπους να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση ή ακόμα να ταξιδέψεις στο εξωτερικό είτε για μια επιμόρφωση είτε για μια σημαντική επαγγελματική πρόταση. Οι οιωνοί είναι πολύ θετικοί και δεν θα πρέπει να χάσεις καμία ευκαιρία. Αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας που μπορεί να σχετίζεται με το εξωτερικό, πρόκειται να αλλάξει ριζικά τη ζωή σου. Αν έχεις μια σοβαρή σχέση είναι πολύ πιθανό να προχωρήσεις στην επισημοποίησή της.

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 10 Φεβρουαρίου, ενεργοποιεί τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που στρέφει το ενδιαφέρον σου στα οικονομικά σου. Έτσι, το επόμενο δεκαπενθήμερο είναι κατάλληλο για να ασχοληθείς με τον προϋπολογισμό σου, να πάρεις χαρτί και μολύβι και να αναλύσεις τι μπορείς να χαλάς, τι σου περισσεύει και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου, έτσι ώστε να μη σου λείψει τίποτα. Αν είσαι δεσμευμένος ή έχεις ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε ένα κοινό ταμείο, θα πρέπει να κάνετε τους λογαριασμούς σας και να πάρετε αποφάσεις ώστε να μην αδικείται κανένας. Ίσως μάλιστα σκεφτείτε έναν τρόπο να προσελκύσετε περισσότερη πελατεία και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Αν είσαι ελεύθερος, μια ερωτική σχέση θα ξεκινήσει αυτό το διάστημα.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο στις 10 Φεβρουαρίου και εγκαινιάζει την προσωπική σου “πρωτοχρονιά” που είναι κατάλληλη για να κάνεις καινούργια όνειρα, να θέσεις νέους στόχους και να οραματιστείς μια καλύτερη ζωή. Η παντελής απουσία δυσμενών όψεων από το καινούργιο φεγγάρι είναι η καλύτερη εγγύηση για την επιτυχία σου, ενώ η συμβολή των φίλων και των γνωστών σου θα είναι καθοριστική. Ωστόσο, δεν πρέπει να παραβλέψουμε το γεγονός ότι η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί και τον άξονα του γάμου σου κι αυτό σημαίνει ότι αν έχεις ήδη μια σχέση, μπορεί τώρα να μπει σε νέες βάσεις και να προχωρήσει σε ένα πιο ουσιαστικό επίπεδο, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις μια αξιόλογη γνωριμία με θετικές προδιαγραφές.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, στις 10 Φεβρουαρίου σχηματίζεται η Νέα Σελήνη στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που σου επιτρέπει να ασχοληθείς με τις εσωτερικές σου ανάγκες και να αναζητήσεις στο βάθος της ψυχής σου τις πραγματικές σου επιθυμίες. Μια λεπτομερής επανεξέταση της μέχρι τώρα πορείας σου, θα σε βοηθήσει να εντοπίσεις τα λάθη σου καθώς και τις σωστές κινήσεις σου και να προγραμματίσεις τα επόμενα βήματά σου. Εκείνο που πρέπει να θυμάσαι ωστόσο είναι ότι το συγκεκριμένο φεγγάρι δεν είναι για δράση αλλά μόνο για σκέψη, αφού η ζωτικότητά σου και η ενέργειά σου παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα και δεν συνιστούν πίεση και άγχος. Τον επόμενο μήνα, με την Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, θα είσαι έτοιμος για μεγάλες κατακτήσεις!


Πηγή: myastro.gr


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK