ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ 

Κριός
Μη φοβηθείτε να πιεστείτε λίγο περισσότερο σήμερα, αφού μπορείτε να πετύχετε θαυμάσια αποτελέσματα. Αν αναζητάτε μάλιστα κάποιες πληροφορίες, μπορεί να σας έρθουν από εκεί που δεν το περιμένετε.

Ταύρος
Έχετε να αντιμετωπίσετε αρκετές προκλήσεις σήμερα, ωστόσο θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις δύσκολες απαιτήσεις και να ολοκληρώσετε το πρόγραμμα που έχετε στο μυαλό σας. Μια απρόσμενη οικονομική βοήθεια είναι πιθανή.

Δίδυμοι
Οι φίλοι θα σας προσφέρουν ευχάριστες στιγμές σήμερα και παρά τις αυξημένες υποχρεώσεις σας θα μπορέσετε να περάσετε αρκετό χρόνο μαζί τους. Αν μάλιστα είστε ελεύθεροι, ίσως σας προσελκύσει ένα νέο άτομο από την παρέα σας.

Καρκίνος
Κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες μπορεί να σας φέρουν μεγάλο όφελος σήμερα, μπορεί όμως και να προκαλέσουν τον φθόνο κάποιων ατόμων που ίσως θα έπρεπε να γνωρίζουν τις κινήσεις σας. Αποφύγετε διαφωνίες και τσακωμούς που μπορεί να καταλήξουν ακόμα και σε οριστική ρήξη.

Λέων
Οι συνθήκες στο επαγγελματικό σας περιβάλλον βελτιώνονται αισθητά και ίσως νιώθετε ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο για την κατάκτηση μιας ανώτερης θέσης ή μιας αύξησης των οικονομικών σας αποδοχών. Ωστόσο, αποφύγετε αντιπαραθέσεις με συναδέλφους που θα σας ρίξουν τη διάθεση.

Παρθένος
Ίσως θα πρέπει να κάνετε μια ξεκάθαρη συζήτηση σήμερα για την πορεία των αποδοχών σας, ειδικά αν σας οφείλουν χρήματα. Σε κάθε περίπτωση η σημερινή μέρα απαιτεί να είστε συνετοί στα έξοδα ώστε να μην υπάρξουν σοβαρές απώλειες.

Ζυγός
Οι σχέσεις σας θα αντιμετωπίσουν αρκετά σκαμπανεβάσματα σήμερα και ίσως θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, ώστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην δημιουργηθούν εντάσεις. Εσείς που ξέρετε πώς να δημιουργείτε αρμονία, βάλτε τα δυνατά σας σήμερα.

Σκορπιός
Σήμερα θα υπάρξουν αυξημένες υποχρεώσεις στον εργασιακό σας χώρο, ωστόσο έτσι θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε και ένα οικονομικό όφελος, που πολύ το θέλετε. Γι’ αυτό μην διαμαρτύρεστε και μην εκφράζετε παράπονα, αφού στο τέλος θα είστε οι κερδισμένοι.

Τοξότης
Ο σύντροφός σας μπορεί να σας προετοιμάζει κάποιες εκπλήξεις και το φυσιολογικό είναι να χαρείτε με τις πρωτοβουλίες του και να μην δυσανασχετήσετε, ακόμα και αν τα σχέδιά του δεν ταιριάζουν απόλυτα με τα δικά σας.

Αιγόκερως
Οι οικογενειακές υποχρεώσεις μπορεί να σας κρατήσουν περισσότερο απασχολημένους και να σας κρατήσουν μακριά από τη δουλειά σας. Το ευχάριστο όμως είναι ότι θα καταφέρετε έστω και μέσα από το σπίτι, να ασχοληθείτε με κάποια θέματα ώστε να μην συσσωρευτούν.

Υδροχόος
Αν θέλετε να συζητήσετε κάποια θέματα με συγγενικά σας πρόσωπα, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία, αφού ο κυβερνήτης σας Ουρανός σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Θα πρέπει όμως να μιλήσετε «ανοιχτά» και να μην προσπαθήσετε να εκμεταλλευτείτε κάποιες καταστάσεις.


Ιχθείς
Σήμερα μπορείτε να κερδίσετε κάποια χρήματα, με τον πιο απίθανο τρόπο, γι’ αυτό «ακούστε» τη διαίσθησή σας και κάντε αυτό που σας υπαγορεύει. Ίσως υπάρξει όφελος από κάποιο τυχερό παιγνίδι, χωρίς να αποκλείεται μέσα από μια τυχαία συζήτηση να πάρετε κάποιες ιδέες.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK