ΠΕΜΠΤΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ

Κριός
Η απόφασή σας να δώσετε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες μπορεί να δημιουργήσει δυσαρέσκεια σε κάποια άτομα που είχαν συνηθίσει να έχουν τα προνόμια, αλλά από την άλλη είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε προκειμένου να βγείτε νικητές σε μια δύσκολη μάχη.

Ταύρος
Σήμερα έχετε την ευκαιρία να λάβετε ένα κρυφό έσοδο ή κάποιο άλλο όφελος που θα σας φανεί πολύ χρήσιμο. Καλό θα είναι όμως να μην αποκαλύψετε λεπτομέρειες σε φίλους και γνωστούς. Προσοχή χρειάζεται μια φιλική σχέση που μπορεί να κλονιστεί.

Δίδυμοι
Η σημερινή μέρα μπορεί να σας εμπνέει μια αυξημένη αισιοδοξία που θα σας οδηγήσει να κάνετε όμορφα σχέδια για το μέλλον σας. Ωστόσο, προσέξτε γιατί η έντονη ονειροπόληση μπορεί να γίνει αιτία για λάθη στη δουλειά σας τα οποία δεν θα περάσουν απαρατήρητα.

Καρκίνος
Σήμερα έχετε την δυνατότητα να πετύχετε θετικά αποτελέσματα στον επαγγελματικό τομέα ή και να δείτε τα εισοδήματά σας να αυξάνονται. Ωστόσο, καλό θα είναι να παραμείνετε προσγειωμένοι και μην κάνετε μεγαλεπήβολα σχέδια και έξοδα που δεν χρειάζονται.

Λέων
Σήμερα βλέπετε τα πάντα γύρω σας αισιόδοξα και θετικά, γεγονός που από τη μια σας βοηθάει να αναδείξετε την καλύτερη πλευρά του εαυτού σας, από την άλλη όμως σας παροτρύνει σε έξοδα που θα σας δημιουργήσουν πρόβλημα αργότερα. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να προγραμματίσετε μια απόδραση με τους φίλους σας ενόψει του τριημέρου που έρχεται.

Παρθένος
Οι πλανήτες σήμερα σας δίνουν την ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδά σας, προσφέροντας κάποιες έξτρα υπηρεσίες στη δουλειά σας. Παράλληλα όμως απαιτείται να φανείτε συγκαταβατικοί με τον σύντροφό σας και να μην του δώσετε δικαιώματα για ζήλιες και εντάσεις που θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

Ζυγός
Η σχέση με τον σύντροφό σας πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και σήμερα θα διαπιστώσετε ότι κι ο ίδιος είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα προκειμένου να σας ικανοποιήσει. Αν σκέφτεστε μια ρομαντική απόδραση για την Καθαρή Δευτέρα, κανονίστε το πρόγραμμά σας εγκαίρως.

Σκορπιός
Η δουλειά σας φαίνεται ότι σας προσφέρει περισσότερες ικανοποιήσεις από όσες φανταζόσαστε κι αυτό σας κάνει πρόθυμους να εργαστείτε με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη. Τα οικονομικά σας φαίνονται επίσης να βελτιώνονται αργά αλλά σταθερά και το μόνο που μένει είναι να βρείτε ένα τρόπο να βάλετε φρένο στις σπατάλες.

Τοξότης
Η Μαύρη Σελήνη που βρίσκεται στον τομέα των σχέσεών σας, προσθέτει περισσότερο πάθος στη σχέση με τον σύντροφό σας και σας ωθεί να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Ωστόσο, ίσως θα πρέπει να εξασφαλίσετε την συγκατάθεση της οικογένειάς σας, η οποία έχει κάποιες αντιρρήσεις.

Αιγόκερως
Παρά το γεγονός ότι νιώθετε την ανάγκη να βγείτε από το καβούκι σας και να επικοινωνήσετε με περισσότερο κόσμο – κυρίως για επαγγελματικά θέματα – ίσως θα πρέπει να περιμένετε λίγο ακόμα και να κινηθείτε παρασκηνιακά, ώστε να μην διαρρεύσουν κάποιες σημαντικές πληροφορίες. Αυτό είναι για το καλό σας.

Υδροχόος
Η διάθεσή σας σήμερα είναι έντονα ερωτική, γεγονός που σας ωθεί να φλερτάρετε ή ακόμα και να δημιουργήσετε παράλληλες σχέσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε στο μυαλό σας, ότι ο σταθερός δεσμός σας – αν υπάρχει – διανύει μια περίοδο αμφιβολιών που τον κάνει να ψάχνει…

Ιχθείς
Αυτό που σας απασχολεί σήμερα, είναι το πώς μπορείτε να εξασφαλίσετε ένα επιπλέον ποσό που σας είναι απαραίτητο εδώ και τώρα. Ίσως μια εργασία μέσα από το σπίτι, ή η εκμετάλλευση ενός ακινήτου σας φέρει τα έσοδα που χρειάζεστε, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσετε και σε μια αγοραπωλησία.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK