ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ 

Κριός
Η πορεία της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου συνιστά να είστε προσεκτικοί στα οικονομικά σας σήμερα. Αποφύγετε οικονομικές συναλλαγές ή επενδύσεις από τις οποίες θα βγείτε ζημιωμένοι, αφού η αντίθεση Σελήνης – Κρόνου κυριαρχεί. Μετά τις 18.30 ο κίνδυνος μειώνεται και αντίθετα μπορεί να έχετε ένα οικονομικό όφελος.

Ταύρος
Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο δικό σας ζώδιο, από όπου σας δίνει ενθουσιασμό, θάρρος και ενέργεια. Η ζωτικότητά σας είναι αυξημένη και το επικοινωνιακό σας χάρισμα έντονο. Αποφύγετε ωστόσο αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σας που μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση. Το βράδυ, ίσως έχετε κάποια ευχάριστα νέα.

Δίδυμοι
Η καλή επικοινωνία στον χώρο της δουλειάς σας μπορεί να σας φέρει αρκετά οφέλη, αν και υπάρχουν κάποια άτομα που ό,τι κι αν κάνετε προσπαθούν να σας διαβάλλουν. Μη δίνετε δικαιώματα και μην τα παίρνετε τοις μετρητοίς για να μην υπάρξουν επιπτώσεις στην υγεία σας.

Καρκίνος
Οι στόχοι σας αρχίζουν επιτέλους να πραγματοποιούνται με λιγότερες δυσκολίες καθώς από σήμερα έχετε στο πλευρό σας την εύνοια και την υποστήριξη υψηλά ιστάμενων ατόμων. Το απόγευμα αποφύγετε αντιπαραθέσεις με τον σύντροφό σας ή με φιλικά σας πρόσωπα.

Λέων
Η Σελήνη στο μεσουράνημα του ηλιακού σας ωροσκοπίου, στρέφει το ενδιαφέρον σας στην καριέρα σας, αφού με λίγες προσπάθειες μπορείτε να εξασφαλίσετε μια σημαντική αύξηση των αποδοχών σας. Ωστόσο, φροντίστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Παρθένος
Οι αστρολογικές συνθήκες ευνοούν μια απόδραση για το επερχόμενο τριήμερο και σας υπόσχονται εξαιρετικά ευχάριστες στιγμές. Φροντίστε ωστόσο να έχετε προγραμματίσει εγκαίρως τα της διαμονής σας και μην ξεχνάτε ότι ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι ακόμα ανάδρομος…

Ζυγός
Παρά το γεγονός ότι έρχεται ένα όμορφο και εορταστικό τριήμερο, κάποιοι πρέπει να δουλέψουν και φαίνεται ότι κι εσείς ανήκετε σ’ αυτή την κατηγορία. Μην δυσανασχετείτε αφού θα δείτε τις αποδοχές σας να ανεβαίνουν κατακόρυφα, γεγονός που θα σας βοηθήσει να χαρίσετε στον εαυτό σας κάποιες πολυτέλειες.

Σκορπιός
Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο πολικό ζώδιο του Ταύρου και αυτό σημαίνει ότι ο σύντροφός σας έχει προτεραιότητα. Αν μάλιστα έχετε ήδη προγραμματίσει πώς θα περάσετε το τριήμερό σας μάλλον ήδη πετάτε στα σύννεφα. Προσέξτε το απογευματάκι την αντίθεση Σελήνης – Κρόνου να μην σας δημιουργήσει προβλήματα.

Τοξότης
Προσοχή χρειάζονται αυτές οι  μέρες ειδικά αν θέλετε να εκμεταλλευτείτε το τριήμερο «όρθιοι» και όχι «κρεβατωμένοι». Προσέξτε επίσης την διατροφή σας και αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα. Ένα οικονομικό βοήθημα είναι πιθανό σήμερα.

Αιγόκερως
Επιτέλους καιρός και για σας να το ρίξετε λίγο έξω και να απολαύσετε το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας. Ο έρωτας και η διασκέδαση φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο σήμερα, και αν είστε ελεύθεροι, μια γνωριμία ίσως σας αναστατώσει ευχάριστα.

Υδροχόος
Με την Σελήνη στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, το καλύτερο για σας είναι να καθίσετε στο σπίτι με φιλικά σας πρόσωπα και να μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές που θα σας χαλαρώσουν από την κούραση της εβδομάδας. Δεν αποκλείεται κάποιοι από σας να εκμεταλλευτείτε οικονομικά ένα ακίνητο.

Ιχθείς
Σήμερα μπορείτε να επικοινωνήσετε με μεγαλύτερη ευχέρεια με τους γύρω σας ή και να προχωρήσετε σε μια σημαντική συμφωνία που θα επηρεάσει κατά κάποιο τρόπο την μελλοντική σας πορεία. Αν είστε ελεύθεροι, μια ερωτική γνωριμία θα δώσει νόημα στη ζωή σας


1 comment

1 σχόλιο:

  1. Ας κλείσει καλά η εβδομάδα, να μπορέσουμε να απολαύσουμε το τριήμερο...!
    Πολλά φιλιά και καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK