ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ


Κριός
Η διαίσθησή σας θα είναι ο πολύτιμος σύμμαχός σας που θα σας βοηθήσει να πετύχετε ό,τι επιθυμείτε. Αν διατηρείτε μια συνεργασία ή έχετε εκκρεμή ζητήματα με τον σύντροφό σας, είναι η κατάλληλη στιγμή να τα ξεκαθαρίσετε.

Ταύρος
Σήμερα είναι μια μέρα που μπορείτε να συναντήσετε φίλους και γνωστούς και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Μια βόλτα ή ένας περίπατος στη φύση θα αποδειχθεί εξαιρετικά απολαυστικός. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τα άτομα που σας λείπουν.

Δίδυμοι
Μια και σήμερα είναι μέρα αργίας, καλό θα είναι να ασχοληθείτε με κάποιες δουλειές του σπιτιού που έχετε παραμελήσει. Ίσως μάλιστα προθυμοποιηθούν και κάποια μέλη της οικογένειάς σας ή κάποια φιλικά σας πρόσωπα να σας βοηθήσουν.

Καρκίνος
Ευχάριστη αναμένεται η σημερινή μέρα, αν και καλό θα είναι να μην επαναπαυτείτε και τα αφήσετε όλα στη τύχη. Αντίθετα, επιδιώξτε επαφές με σημαντικά πρόσωπα και το όφελος θα είναι διπλό, αφού και θα διασκεδάσετε και θα μάθετε κάποιες πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν.

Λέων
Οι συνθήκες σήμερα δεν είναι και οι καλύτερες για σας, ωστόσο δεν πρέπει να χάνετε το κουράγιο σας, αφού σύντομα θα δείτε τα σχέδιά σας να πραγματοποιούνται. Υπομονή αλλά και σύνεση ως προς την διαχείριση των οικονομικών σας, για λίγο ακόμα.

Παρθένος
Η Αφροδίτη από το πολικό ζώδιο των Ιχθύων, σχηματίζει εξάγωνο με την Σελήνη, γεγονός που μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα ευνοϊκό για σας, αφού θα απολαύσετε ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας ενώ δεν αποκλείεται να δεχτείτε και μια επίσημη πρόταση.

Ζυγός
Αν συνεχίζετε να εργάζεστε και αυτές τις γιορτινές ημέρες χαρά στο κουράγιο σας! Παρόλα αυτά είναι σίγουρο ότι η προθυμία σας θα ανταμειφθεί γενναιόδωρα κι έτσι δεν θα σας χαλάσει καθόλου να διασκεδάσετε μια οποιαδήποτε άλλη μέρα.

Σκορπιός
Η Σελήνη από το πολικό ζώδιο του Ταύρου στρέφει το ενδιαφέρον σας στην προσωπική σας ζωή, ενώ η θετική όψη που σχηματίζει με την Αφροδίτη σας εγγυάται τις καλύτερες προοπτικές σήμερα. Αν είστε ελεύθεροι, ενδώστε σε ένα επίμονο ενδιαφέρον που σίγουρα αξίζει μια ευκαιρία.

Τοξότης
Η Αφροδίτη από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σχηματίζει εξάγωνο με την Σελήνη και σας παροτρύνει να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια, που πρόκειται να σας προσφέρουν ευχάριστες στιγμές.

 Αιγόκερως
Η ημέρα σας αναμένεται ευχάριστη και χωρίς εμπόδια, γι’ αυτό μπορείτε να ασχοληθείτε με οτιδήποτε σας ευχαριστεί. Με ενισχυμένο το επικοινωνιακό σας ταλέντο μπορείτε να πλησιάσετε οποιονδήποτε και  να πετύχετε κάτι σημαντικό.

Υδροχόος
Το γεγονός ότι σήμερα είναι μέρα αργίας, ίσως σας ωθήσει να βγείτε και να διασκεδάσετε, ωστόσο θα πρέπει να είστε φειδωλοί στα έξοδά σας αν δεν θέλετε να δημιουργηθούν προβλήματα. Αποφύγετε επίσης την υπερβολική κατανάλωση φαγητού ή ποτού.

Ιχθείς
Η Αφροδίτη από το ζώδιό σας, σχηματίζει εξάγωνο με την Σελήνη και σας δίνει την ευχέρεια να πετύχετε εύκολα οτιδήποτε βάλετε στο μυαλό σας. Το γεγονός επίσης ότι σήμερα είστε περισσότερο εκφραστικοί, ίσως σας βοηθήσει να προσεγγίσετε κάποια άτομα.


Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK