Προβλέψεις για την εβδομάδα από 16 - 22 Μαρτίου 2013

(Οι προβλέψεις μου από το περιοδικό ΤΗΛΕΡΑΜΑ)

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!
Η ΑΣΤΡΟΣΚΟΝΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ: Ο ΚΡΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ
Για το ζώδιο του Κριού ο έρωτας αποτελεί υπόθεση ….γοήτρου. Πρόκειται ουσιαστικά για τον «πολεμιστή» εκείνον που θα κάνει τα πάντα για να πολιορκήσει το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει. Μέσα από συνεχείς μάχες αποκομίζει τρόπαια και λάφυρα που ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή του. Όσο πιο ανέφικτη είναι μια σχέση τόσο περισσότερο τον ….εξάπτει. Είναι δυνατός και του αρέσει να το αποδεικνύει και στον έρωτα. Τον εξιτάρει ο αυθορμητισμός αλλά και η αθωότητα. Χρησιμοποιεί την παραδοσιακή ιπποτική συμπεριφορά, για να προσελκύσει το «θύμα» της γοητείας του έτσι ώστε στα μάτια των άλλων να εμφανίζεται συχνά σαν να είναι εκείνος το «θύμα» που «κτυπήθηκε» από τα βέλη του έρωτα. Όταν όλα πηγαίνουν καλά σε μια σχέση, ψάχνει να δημιουργήσει πρόβλημα, για να υπάρχει ενδιαφέρον! Έτσι, ο σύντροφός του έρχεται συχνά σε αμηχανία, καθώς δεν ξέρει πώς να τον χειριστεί. Απεχθάνεται οποιαδήποτε μορφή καταπίεσης, αλλά δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά όταν δεν βρίσκεται σε σχέση.


ΚΡΙΟΣ
από 21/3 έως 20/4
Με την ορθή πορεία του Ερμή από τις 17 Μαρτίου ο δυναμισμός και η ευφυΐα που σας διακρίνουν γίνονται ακόμα πιο έντονοι, ενώ ακόμα και οι προκλήσεις που δέχεστε μέσα στον εργασιακό σας χώρο λειτουργούν θετικά, Η ταυτόχρονη παρουσία του Άρη, του Ήλιου και της Αφροδίτης στο ζώδιό σας επιφυλάσσει θαυμάσιες εκπλήξεις στην αισθηματική ζωή σας. Εντείνετε τις ερωτικές σας αναζητήσεις. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι είναι σκόπιμο να μη ξεκινήσετε παράλληλες σχέσεις και να προτιμήσετε την ασφάλεια του δοκιμασμένου. Γύρω στις 22 θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις κινήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ
από 21/4 έως 20/5
Έχετε ραντεβού με την επαγγελματική επιτυχία. Ήλιος, Αφροδίτη και Άρης στον Κριό υπόσχονται τις καλύτερες εξελίξεις για τις επαγγελματικές υποθέσεις σας, με φυσικό επακόλουθο την αύξηση των κερδών σας. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία από τις 17 Μαρτίου οι προσπάθειες που καταβάλατε καρποφορούν και η ασφάλεια που σας παρέχει η επιτυχία σας ηρεμεί και σας ενθουσιάζει. Μια νέα πρόταση για συνεργασία θα αποδειχθεί κερδοφόρα και θα έχει γρήγορη και θετική εξέλιξη. Το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται στις φιλικές σχέσεις σας και στις συνθήκες που επικρατούν στον κοινωνικό χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
από 21/5 έως 21/6
Ο «δικός σας» Ερμής σε ορθή πορεία από τις 17 Μαρτίου διευκολύνει την επικοινωνία και φέρνει τύχη στο διάλογο και τις επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Με την πλανητική έμφαση στον Κριό το «κυνήγι» του έρωτα …καλά κρατεί, καθώς ο Ήλιος ο Άρης και η Αφροδίτη επιβραβεύουν τις προσπάθειές σας για την ανακάλυψη του «ετέρου ημίσεως» μέσα από το φιλικό περιβάλλον. Οι δεσμευμένοι Δίδυμοι δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε, αφού μέσα στο ερωτικό στοιχείο μπλέκεται και εκείνο της φιλίας, δίνοντας μια διαφορετική διάσταση και μια πολύ πιο θερμή σχέση με το σύντροφό σας.

KAPKINOΣ
από 22/6 έως 22/7
Με τον Ερμή σε ορθή πορεία μέσα από τους Ιχθύς, πολλές από τις καταστάσεις αλλάζουν προς όφελός σας. Επίσης με τον Ήλιο, τον  Άρη και την Αφροδίτη στον Κριό θα έχετε πολλές ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο, θα πρέπει όμως να βάλετε ένα πρόγραμμα και να το ακολουθήσετε πιστά. Δεν θα συναντήσετε εμφανή εμπόδια, υπάρχουν όμως κάποιοι που λειτουργούν παρασκηνιακά και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να σας βάλουν «τρικλοποδιά». Ίσως μάλιστα, να πρόκειται για ανθρώπους που έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη. Είναι σίγουρο πάντως ότι δεν θα καταφέρουν να αναστείλουν την άνοδό σας.

ΛΕΩΝ
από 23/7 έως 23/8
Το σύμπαν φαίνεται πραγματικά να συνωμοτεί, όχι μόνο για να σας προστατέψει από αντιξοότητες και προβλήματα, αλλά για να σας ωθήσει σε ενέργειες που αποτελούν το εφαλτήριο για ένα καλύτερο μέλλον. Ο Ήλιος, ο Άρης και η Αφροδίτη στον αρμονικό Κριό, φέρνουν ευκαιρίες για αισθηματική και επαγγελματική επιτυχία. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στις και «κτυπήστε» ένα μεγάλο στόχο στις 22 του μήνα, με τη σύνοδο του Άρη με τον Ουρανό. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία, προγραμματίστε μια ρομαντική «απόδραση» και αποδεχθείτε προσκλήσεις που κρύβουν ερωτικές εκπλήξεις.

ΠAPΘENOΣ
από 24/8 έως 22/9
Ήλιος, Αφροδίτη και Άρης στον τομέα των οικονομικών σας ωθούν να απαιτήσετε όσα δικαιούστε: να είστε βέβαιοι ότι θα εισακουστείτε και θα πετύχετε μια καλύτερη οικονομική συμφωνία. Αν πάλι δεν μπορείτε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας, θα βρείτε ένα επιπλέον εισόδημα. Αυτή την περίοδο μπορείτε να κερδίσετε πολλά, αρκεί να τα διεκδικήσετε δυναμικά. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από τις 17 Μαρτίου σηματοδοτεί μια περίοδο θετικών εξελίξεων σε σχέσεις και συνεργασίες. Στον αισθηματικό τομέα κυριαρχεί το πάθος και αν είστε ελεύθεροι θα κάνετε μια νέα γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ
από 23/9 έως 23/10
Η ορθή πορεία του Ερμή από τις 17 Μαρτίου βάζει τέλος στις επαγγελματικές αναποδιές και σας επιτρέπει να αποδίδετε περισσότερο, καταβάλλοντας λιγότερο κόπο. Έτσι, με την είσοδο του Ήλιου –στις 20- και της Αφροδίτης –στις 22- στον τομέα των σχέσεών σας, μπορείτε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας, να πλησιάσετε αγαπημένα σας πρόσωπα ή να υποδεχτείτε ένα νέο έρωτα. Προσέξτε  όμως γιατί ο Άρης που βρίσκεται στον ίδιο τομέα θα συναντηθεί με τον Ουρανό στις 22, με αποτέλεσμα να πυροδοτήσει δυσάρεστες εξελίξεις στις σχέσεις που δεν έχουν γερές βάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
από 24/10 έως 22/11
Ο Ερμής γυρίζει σε ορθή πορεία στις 17 του μήνα και σας επιτρέπει να σκεφτείτε πιο καθαρά ζητήματα που αφορούν τη σχέση σας ή ένα δημιουργικό έργο σας. Η είσοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης – στις 20 και 22 αντίστοιχα – στον έκτο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου, ενεργοποιούν τον τομέα της εργασίας και της ευρωστίας σας. Έτσι, θα πρέπει να επιταχύνετε το βήμα σας και να εντείνετε τις προσπάθειές σας, για να σημειώσετε την πρόοδο που επιθυμείτε. Βασιστείτε στις προσωπικές σας ικανότητες και μην δίνετε λαβή για «κριτικές».

ΤΟΞΟΤΗΣ
από 23/11 έως  21/12
Ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 17 του μήνα και σας επιτρέπει να ρυθμίσετε με επιτυχία ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια. Στις 20 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιο του Κριού ενώ στις 22 ακολουθεί και η Αφροδίτη. Αυτές οι πλανητικές μετακινήσεις αυξάνουν κατακόρυφα τη δημοτικότητά σας αλλά και τη διάθεσή σας, με αποτέλεσμα να ενδώσετε περισσότερο σε διασκεδάσεις. Αν είστε ελεύθεροι, θα προσελκύσετε πολλούς θαυμαστές, ωστόσο η σύνοδος Άρη-Ουρανού στις 22, σηματοδοτεί έναν κεραυνοβόλο έρωτα που δεν θα σας αφήσει περιθώρια για άλλα «παιγνίδια».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
από 22/12 έως 19/1
Η ορθή πορεία του Ερμή που ξεκινά στις 17 Μαρτίου, σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας με μεγαλύτερη ευχέρεια και να διατυπώσετε τις απόψεις σας με μεγαλύτερη σαφήνεια, γεγονός που θα οδηγήσει στην επίτευξη μιας σημαντικής συμφωνίας μέχρι τις 13/4. Η είσοδος του Ήλιου και της Αφροδίτης –στις 20 και 22 αντίστοιχα- στον τέταρτο ηλιακό οίκο σας, στρέφει το ενδιαφέρον σας στο οικογενειακό περιβάλλον σας, όπου νιώθετε την ανάγκη να δρομολογήσετε κάποιες αλλαγές. Φροντίστε ωστόσο να λάβετε υπόψη σας και τις ανάγκες των άλλων ώστε να αποφύγετε πιθανές ρήξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
από 20/1 έως 18/2
Τα οικονομικά σκαμπανεβάσματα τελειώνουν οριστικά με την ορθή πορεία του Ερμή στις 17 του μήνα. Έτσι, μέχρι και τις 13/4 μπορείτε να προγραμματίσετε τα έσοδα και τα έξοδά σας χωρίς το φόβο άλλων ανατροπών. Στις 20 η είσοδος του Ήλιου στον Κριό, στρέφει το ενδιαφέρον σας στο κοντινό περιβάλλον και τις καθημερινές σας επαφές και φέρνει στο δρόμο σας γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα, τις οποίες μπορείτε να αξιολογήσετε δυο μέρες αργότερα με την είσοδο της Αφροδίτης στον ίδιο τομέα. Εκμεταλλευτείτε την εύνοια των πλανητών και επενδύστε σε όσα πρόσωπα πιστεύετε ότι αξίζουν.

ΙΧΘΥΣ
από 19/2 έως 20/3
Η ορθή πορεία του Ερμή στο ζώδιό σας, αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός της εβδομάδας. Πλέον η αναβλητικότητα δίνει τη σκυτάλη στη δράση και τα σχέδιά σας αρχίζουν να προχωρούν. Μέχρι και τις 13/4 μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την επιρροή για να εκφραστείτε καλύτερα και να διευρύνετε τις επαφές σας. Μετά τις 20/3 ο Ήλιος και η Αφροδίτη θα περάσουν σταδιακά στον τομέα των οικονομικών σας, από όπου θα σας υποδείξουν πώς να διαχειρίζεστε καλύτερα τους πόρους σας αλλά και πώς να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας ώστε να κερδίσετε ένα επιπλέον εισόδημα.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK