ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ 


Κριός
Η σύνοδος Ήλιου – Δία σας κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς σήμερα και καθώς είναι και Καθαρή Δευτέρα, σίγουρα θα βρείτε την ευκαιρία να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα. Από την άλλη μια δύσκολη γωνία της Αφροδίτης με τον Κρόνο συνιστά να προσέχετε τα οικονομικά σας.

Ταύρος
Ευχάριστες εκπλήξεις σας επιφυλάσσει η σημερινή  μέρα. Η ενασχόλησή σας με πράγματα που σας ευχαριστούν θα σας απαλλάξει από το άγχος, ενώ αν βρείτε την κατάλληλη παρέα, βγείτε μια βόλτα ή πηγαίνετε να πετάξετε αετό και να θυμηθείτε τις ανέμελες στιγμές σας.

Δίδυμοι
Η σύνοδος Σελήνης – Δία στο δικό σας ζώδιο, σας δημιουργεί την διάθεση να βγείτε, να συναναστραφείτε με φίλους και γνωστούς ή ακόμα και να γνωρίσετε καινούργιους ανθρώπους που θα σας γίνουν μελλοντικά απαραίτητοι.

Καρκίνος
Υπάρχουν κάποιες παρασκηνιακές διεργασίες που γίνονται σήμερα και που σας βοηθούν να οργανώσετε τα σχέδιά σας με τον καλύτερο τρόπο. Παρόλο που οι φίλοι μπορούν να σας προσφέρουν σημαντική βοήθεια, ίσως είναι καλύτερα να μην προβείτε ακόμα σε αποκαλύψεις.

Λέων
Καθαρή Δευτέρα σήμερα και σίγουρα θα την απολαύσετε με πολύ μεγάλη παρέα. Τα γέλια, τα πειράγματα αλλά και ένα φλερτ για όσους είστε ελεύθεροι, θα έχουν ως αποτέλεσμα να σας μείνει αξέχαστη η σημερινή μέρα.

Παρθένος
Παρόλο που είναι Καθαρά Δευτέρα σήμερα, φαίνεστε αρκετά απασχολημένοι. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να φροντίζετε τους καλεσμένους σας ή να βοηθάτε στο σπίτι που σας έχουν καλέσει. Σε κάθε περίπτωση όμως, παρά την κούρασή σας, η αίσθηση της ικανοποίησης θα σας αποζημιώσει.

Ζυγός
Αν καταφέρατε να αποδράσετε σίγουρα δεν το μετανιώσατε. Φαίνεται ότι οι φίλοι σας ή ο σύντροφός σας, είναι αποφασισμένοι να ικανοποιήσουν κάθε σας επιθυμία, γεγονός που σας ευχαριστεί. Μην ανησυχείτε για το πώς θα το ανταποδώσετε, η παρουσία σας και μόνο είναι υπέρ-αρκετή.

Σκορπιός
Ο Κρόνος που βρίσκεται στο ζώδιό σας, σήμερα σχηματίζει ενάμισι τετράγωνο με την Αφροδίτη και συνιστά να προσέξετε στην προσωπική σας ζωή, καθώς είναι εύκολο να πείτε ή να κάνετε κάτι που θα δυσαρεστήσει τον σύντροφό σας. Προσοχή επίσης χρειάζονται και τα οικονομικά σας.

Τοξότης
Ο σύντροφός σας φαίνεται πολύ απασχολημένος σήμερα, αφού κάνει τα πάντα προκειμένου να περάσετε καλά εσείς. Φροντίστε να του δείξετε ότι εκτιμάτε αυτά που σας προσφέρει τόσο με τα λόγια όσο και με τις πράξεις σας.

Αιγόκερως
Η αλήθεια είναι ότι το πρόγραμμά σας είναι αρκετά φορτωμένο σήμερα και χρειάζεται ένας καλός προγραμματισμός για να πάνε όλα καλά. Επιπλέον, αν συναντηθείτε με φίλους και συγγενείς, ίσως χρειαστεί να κάνετε τον ρόλο του «πυροσβέστη» καθώς θα υπάρξουν κάποια πρόσωπα που θα διαφωνήσουν έντονα.

Υδροχόος
Επιτέλους έχετε τον χρόνο να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή και φαίνεται πώς κάνετε ότι μπορείτε για να το απολαύσετε στο έπακρο. Αν βρίσκεστε «μπλεγμένοι» σε πολλές σχέσεις, φροντίστε να πάρετε τις απαραίτητες προφυλάξεις ώστε να μην σας ανακαλύψουν, γιατί δεν θα σας αρέσει καθόλου.

Ιχθείς
Το ενδιαφέρον σας παραμένει στο σπίτι και την οικογένεια και δεν αποκλείεται να παίξετε τον ρόλο του οικοδεσπότη, προσκαλώντας αγαπημένα σας άτομα για να απολαύσετε την Καθαρή Δεύτερα.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK