ΤΡΙΤΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ 

Κριός
Το επικοινωνιακό σας χάρισμα συνεχίζει να είναι αυξημένο, ωστόσο το τετράγωνο που θα σχηματίσει η Σελήνη με την Αφροδίτη και τον Ήλιο ίσως σας δημιουργήσει μια αίσθηση ανασφάλειας ή και καχυποψίας. Προσοχή στα οικονομικά σας.

Ταύρος
Ημέρα εξόδων μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή μέρα, αφού δεν είναι μόνο οι καθημερινές ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν, αλλά και μια αυξημένη τάση για σπατάλες που σας κάνουν να νιώθετε πιο όμορφα. Μετά τις 9.00 το βράδυ, μπορείτε να συζητήσετε θέματα που σας ενδιαφέρουν.

Δίδυμοι
Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στο ζώδιό σας μέχρι τις 9.00 περίπου το βράδυ, γεγονός που σας ενθαρρύνει να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Φροντίστε μόνο μην το παρακάνετε…

Καρκίνος
Το τριήμερο που μας πέρασε το απολαύσατε πραγματικά, και ίσως σήμερα σας είναι κάπως δύσκολο να επιστρέψετε στα επαγγελματικά σας καθήκοντα. Ωστόσο θα πρέπει να κάνετε τα απαραίτητα –έστω και με δυσκολία. Από τις 9.00 το βράδυ η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σας και από αύριο όλα θα είναι καλύτερα.

Λέων
Μετά την ξεκούραση των περασμένων ημερών, καιρός να ασχοληθείτε με τις υποχρεώσεις σας αλλά και να προωθήσετε τις φιλοδοξίες σας που φαίνεται ότι είναι πιο εύκολο να επιτευχθούν. Παρόλο που θα υπάρξει μια πρόοδος, καλό θα είναι να μην αποκαλύψετε ακόμα τα σχέδιά σας.

Παρθένος
Είστε διατεθειμένοι να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά και να εκπληρώσετε τα καθήκοντά σας χωρίς καμία αναβολή. Μπορεί να πρόκειται για «εργασιοθεραπεία» ή απλά για μια ανάγκη να διοχετεύσετε την περίσσεια ενέργειά σας. Προσοχή στις σχέσεις σας ώστε να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

Ζυγός
Μπορεί να επιστρέψατε στα επαγγελματικά σας καθήκοντα, το μυαλό σας όμως ακόμα ταξιδεύει κάπου αλλού. Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε ώστε να αποφύγετε λάθη και πιθανές επιπλήξεις. Αποφύγετε επίσης διαφωνίες και διαπληκτισμούς με τους συναδέλφους σας.

Σκορπιός
Η τάση σας να ξοδεύετε όλο και περισσότερο το χρόνο σας αλλά και το χρήμα σας σε πολυτέλειες που θεωρούνται περιττές, μπορεί να σας δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα.  Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνετε «τσιγκούνηδες» αλλά ότι θα πρέπει να βρείτε το μέτρο, ώστε να επωφεληθείτε από την παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας.

Τοξότης
Ο σύντροφός σας συνεχίζει να αποτελεί το κύριο ενδιαφέρον σας ακόμα και σήμερα που το πρόγραμμά σας αποκτά τους κανονικούς του ρυθμούς. Προσέξτε μήπως οι υποχρεώσεις σας δημιουργήσουν μια πρόσκαιρη ρήξη στη σχέση σας.

Αιγόκερως
Νιώθετε την ανάγκη να κάνετε κάποιες σημαντικές συζητήσεις στη δουλειά σας, αλλά ίσως να μην είναι σήμερα η κατάλληλη μέρα. Αν λοιπόν διαπιστώσετε ότι δεν «πείθετε» ή ότι συναντάτε αντιδράσεις, καλύτερα μην επιμένετε, τουλάχιστον για την ώρα.

Υδροχόος
 Φαίνεται ότι απολαύσατε στο έπακρο το προηγούμενο τριήμερο και πολλοί από σας νιώθετε ερωτευμένοι με ένα – ή και με περισσότερα – πρόσωπα. Τώρα ωστόσο θα πρέπει να αφήσετε τη λογική να σας καθοδηγήσει και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον των σχέσεών σας.Ιχθείς
Το σπίτι και η οικογένεια συνεχίζουν να σας απασχολούν και σήμερα, αφού νιώθετε όλο και περισσότερο την ανάγκη να κάνετε κάποιες βελτιώσεις που θα ομορφύνουν το χώρο σας. Ίσως κάποιες τελευταίες πινελιές είναι απαραίτητες για να ολοκληρώσετε κάποιες αλλαγές.
Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK