ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 / ΖΩΔΙΑ
Κριός

Τα οικονομικά σας, η σχέση σας με τον σύντροφό σας, μια νέα ερωτική γνωριμία – αν είστε ελεύθεροι – καθώς επίσης και η διαίσθησή σας, θα καθοδηγήσουν τις σημερινές ενέργειές σας. Οι σωστές επιλογές σας θα σας ανοίξουν νέους δρόμους.

Ταύρος
Ευχάριστη μέρα όπου οι φίλοι θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο, καθώς θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις σας και θα ακούσουν κάθε πρόβλημά σας. Η σχέση σας με τον σύντροφό σας και το βράδυ είναι κατάλληλο για μια εποικοδομητική συζήτηση.

Δίδυμοι
Οι πλανήτες που βρίσκονται στους Ιχθείς σας δημιουργούν αρκετά εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα, ωστόσο μπορούν να σας ανοίξουν και νέες προοπτικές αν ανταποκριθείτε με προθυμία. Αποφύγετε προστριβές και παρεξηγήσεις με συναδέλφους σας.

Καρκίνος
Με τόσους πλανήτες σε ζώδια του νερού έχετε κάθε λόγο να χαμογελάτε και να περιμένετε νέες επιτυχίες. Τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στα επαγγελματικά σας μπορείτε να σημειώσετε μεγάλη πρόοδο, αρκεί να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας.

Λέων
Το οικογενειακό σας περιβάλλον, απαιτεί ακόμα την προσοχή σας και κάποια περιουσιακά ζητήματα βρίσκονται σε εξέλιξη. Προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις και διαφωνίες ώστε να βγείτε πραγματικά κερδισμένοι χωρίς να γίνετε κακοί.

Παρθένος
Οι σχέσεις σας δέχονται πολλές επιρροές και είναι στο χέρι σας να δείτε πώς θα εκμεταλλευτείτε τις αστρολογικές επιρροές. Είτε θελήσετε να προχωρήσετε στην επισημοποίηση μιας σχέσης είτε στη διάλυσή της, είναι κάτι που το θέλετε πολύ καιρό.

Ζυγός
Λίγο διαφορετική αναμένεται σήμερα η μέρα σας, αφού θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες ή ακόμα και να κάνετε κάποια έξοδα για τον εαυτό σας που θα φτιάξουν τη διάθεσή σας. Έτσι κι αλλιώς η αρμονία που ζητάτε, σήμερα υπάρχει άφθονη γύρω σας.

Σκορπιός
Η δημιουργικότητά σας βρίσκεται στο αποκορύφωμά της και πραγματικά σήμερα μπορείτε να πετύχετε τα πάντα. Με τη Σελήνη μάλιστα στο δικό σας ζώδιο ποιος σας πιάνει… Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα προκύψει και αν είστε ελεύθεροι, αξιολογήστε σωστά μια νέα γνωριμία.

Τοξότης
Το φορτωμένο σας πρόγραμμα αρχίζει σιγά – σιγά να ολοκληρώνεται κι αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα έχετε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σας. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην αναλώνεστε σε δραστηριότητες που σας καταβάλλουν, τουλάχιστον για λίγες μέρες ακόμα.

Αιγόκερως
Σήμερα είναι ιδανική μέρα για να προγραμματίσετε συναντήσεις και επαφές με φίλους ή με πρόσωπα με τα οποία έχετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις. Το αποτέλεσμα αυτών των συζητήσεων θα είναι προς όφελός σας και δεν αποκλείεται να σημάνει και την επίτευξη ενός ακόμα στόχου σας.

Υδροχόος
Σάββατο σήμερα, αλλά παράλληλα σας δίνεται η ευκαιρία να βγάλετε ένα σημαντικό ποσό μέσα από μία έξτρα δραστηριότητα. Θα προτιμήσετε να κάτσετε με σταυρωμένα τα χέρια ή να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίσταση; Σκεφτείτε το καλύτερα.

Ιχθείς
Η Σελήνη από το συμβατό ζώδιο του Σκορπιού σχηματίζει αρμονικές γωνίες με τους πλανήτες που βρίσκονται στο ζώδιό σας, και αυτό σημαίνει ότι σας περιμένει ένα ευχάριστο Σάββατο. Προσέξτε μόνο μην χαλαρώσετε και χάσετε κάτι σημαντικό.

Leave a Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Blog Archive

Ask2Use

FACEBOOK